CS HOJKO CUP
No stym bude kopu roboty mastros. Nechce sa mi to pocitat. Nejak ferovo sa rozdelime. To sa este doriesi potom. Prv by som chcel zoznam velkej skupiny ludiiiiii. Takze este dame tak tyzden na registracie a potom vsetky mena zrhniem z tejto temy. Mozete sa mi hlasit aj SS. Mimochodom nechcel toto organizovat Pegassus?Mastros napísal:Smelo sa hlasim aj ja, Mastros.
Rozdelenie timov by mohlo byt podla skillu: Priemerny skill jedneho timu, povedzme, 1100? (Sucet skillov 5 hracov v time, deleno 5... ved viete.) Mne osobne sa to zda ako najferovejsia cesta, nemozno namietat.
Termin: Ak sa to cele odohra o dva tyzdne, budem stastny.
CUP
Takze spravime to takto. Sami mozete teraz hlasovat ci chcete CUP 1v1 alebo 2v2. Je to prvy CUP tak si ho treba troska zjednosit. 5v5 nebude z dovodu nedostatku hracov. Ked sa bude darit organizovat tieto male CUPY tak potom sa nato namota viacej hracov a budeme moct zahajit aj CUP vecieho formatu. Dufam ze vsetci suhlasia. Teraz od vas ocakam rozumne navrhy map ktore by ste radi hrali. A taktiez mozete medzi sebou zacat vytvarat dvojce v pripade CUPU 2v2. Dufam ze vsetko dopadne dobre, ale musite spolupracovat 
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
podla mna 1v1 je total o nicom, 2v2 je troska lepsie kedze sa mozme na ventrile aspon porozpravat o pocasi
ale aj tak by sa hravali len aim, awp, fy mapy co mna osobne moc nebere ale co uz. Na druhej strane ako psychos napisal, je pravda, ze cup sa skor podari zorganizovat, ak budu 2 clenne teamy .......psychos, si somnou dvojica a nevrav ze nechces
...
CUP
PAIN co necitas? Ja sa prveho CUPU nezucastnim. (sanca mala, okrem toho ja uz frajerku mam na CS, ze ArchoN) Ja budem davat pozor aby ste sa mi tam nebili
Ale pevne verim ze najdes toho praveho PARTNERA eeeeehrm chcel som povedat spoluhraca!
(JOKE) OK tak teda PRVY CUP bude teda 2v2. DEFINITIVNE. mozete zacat vytvarat dvojce
-
lekoklatik
VIP
O5 musim podtrhnut dolezitost nadobudnuteho skillu a nech maju jednotlivi hraci odohratych aspon 50 hodin na serveri co je aspon nejaka zaruka, ze vedia ako to tam funguje a poznaju pohlavarov.
Skill by sa ratal z priemerneho skillu 1. hraca + priemerny skill 2. hraca, deleno 2... Rozdiel skillu jednotlivych dvojic. Myslim, ze 100-150 bodov by bolo idealnych. Co Vy na to? Nech je to aspon kvalitny CUP, na urovni, zazivny, vyrovnany...
Skill by sa ratal z priemerneho skillu 1. hraca + priemerny skill 2. hraca, deleno 2... Rozdiel skillu jednotlivych dvojic. Myslim, ze 100-150 bodov by bolo idealnych. Co Vy na to? Nech je to aspon kvalitny CUP, na urovni, zazivny, vyrovnany...
CUP
To je nelgocike co pises mastros. Vobec tomu nerozumiem. Jednoducho teamy si vytvoria hraci medzi sebou. Nebudeme spekulovat. A max pocet hracov v team bude 2. nie + dvaja nahradnici leko.
. ako som uz spominal hostovat bude moct iba hrac ktory nieje registrovany v danom CUPE. Bolo by dost blbe keby mal niekto vlatny team a este by hostoval aj v inom. Pravidla upresnim este neskor.
-
johnykilla
Light Star
-
Shamway
Professional
Zoznam zatial prihlasenych hracov:
lekoklatik
Shamway
PAIN
RedlineR
PepoJR
milan-a dead
Drago
NOTORIK TEAM=/vodka+brzda/(MATO)
Filipito
Nadeo_Svk
aviceN
mosad
FIKY
Mastros
Destroyer
namrazza
JaJeNiektoIny
Softom urobit dvojice je blbost. Poparuje sa to bud nejak podla skillu alebo kto s kym chce byt
Inak ake mapy sa planuju hrat? AIM/AWP normal?
lekoklatik
Shamway
PAIN
RedlineR
PepoJR
milan-a dead
Drago
NOTORIK TEAM=/vodka+brzda/(MATO)
Filipito
Nadeo_Svk
aviceN
mosad
FIKY
Mastros
Destroyer
namrazza
JaJeNiektoIny
Softom urobit dvojice je blbost. Poparuje sa to bud nejak podla skillu alebo kto s kym chce byt
Inak ake mapy sa planuju hrat? AIM/AWP normal?