Co keby mal hojko vlastny kanal na irc?
Nejake texty na nete by nemal byt problem najst. Mozno to bude na viac stran, ale koho to zaujima ten si to precita. Pripadne by sa z toho mozno dal spravit nejaky vytah a vypisat len to najpodstatnejsie napr. co to obnasa, ako sa pripojit na irc, nejake tie zakladne prikazy. Ak by si s tymto chcel pomoct tak sa k tomu mozem podujat.
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak tu mas trochu citania z wikipedie [IRC]fikotek napísal:Co to vlastne je ten IRC kanal?? To je neco jako chat??
----------------------------------------------------------
tak dnes som sa skusil pripojit cez Operu a pripojil som sa na irc.gts.cz alebo tka nejak. naslo mi tam asi 4 temy alebo ako to mam nazvat(c-s, muzikanti, networking a programovanie) a nikto niekde. bol som tam spravne??? alebo kde sa to mam pripojit???
Re: Co keby mal hojko vlastny kanal na irc?
ked potrebujes surne poradit tak mas kamarata na telefone ci nie? podla mna zmysel fora je uplne niekde inde.lollo napísal:len tak mi to prislo na um.ze ked napr. niekto potrebuje surne poradit a ked bude niekto na kanali tak sa to bude dat.A nie ako tu ze musi cakat kedy dostane odpoved ked to momentalne potrebuje.
okrem toho pristup na irc je casto blokovany a samotne personal firewally ho uz blokuju ako pokus o utok na pc... cize doba irc sa pomaly blizi ku koncu
-
lollo
Professional
Ale je nehovori o fore ale o IRC ,ked potrebujes promtnu odpoved v nejakej veci (nemyslim zo zivota)Loomy napísal:ked potrebujes surne poradit tak mas kamarata na telefone ci nie? podla mna zmysel fora je uplne niekde inde
-
seth82
Darca
HAhaaha, no na kanali istotne promptnu a inteligentnu odpoved nedostane, vsetko je to tam banda cvokovlollo napísal:Ale je nehovori o fore ale o IRC ,ked potrebujes promtnu odpoved v nejakej veci (nemyslim zo zivota)
//ppt:ja som tam furt, takze mantaci ste furt...FAIL
-
lollo
Professional
A kto vravel ze od teba????:D ale nie ked ma niekto cas a naladu tak pomoze no nie?a aj ty sam ked mas dobru naladuseth82 napísal:HAhaaha, no na kanali istotne promptnu a inteligentnu odpoved nedostane, vsetko je to tam banda cvokov
//ppt:ja som tam furt, takze mantaci ste furt...FAIL
-
audiotrack
VIP
hehe, on tam ešte chodí?lollo napísal:A kto vravel ze od teba????:D ale nie ked ma niekto cas a naladu tak pomoze no nie?a aj ty sam ked mas dobru naladu, i ked tvoje pripomienky su niekedy blbe ale aspon ukazu ze co a ako...btw moj nazor
-
seth82
Darca
Audiotrack: Napodobne. Inac musis mat zaujimaveho klienta, ktory ti po pridani do ignorelistu neukazuje zoznam userov na kanali...
//zaujimavy postup...ale co uz. Ja aspon vidim, ci tam si alebo nie si, aj ked som nevidel, co tam pises...teda dokym to ignore bolo, odkedy som preinstaloval widly, tak som este nemal tu cest...
//zaujimavy postup...ale co uz. Ja aspon vidim, ci tam si alebo nie si, aj ked som nevidel, co tam pises...teda dokym to ignore bolo, odkedy som preinstaloval widly, tak som este nemal tu cest...
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP