CS HOJKO CUP
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
dakujem
Dakujem ti za ten zoznam
fakt moc dik. Budu sa hrat mapy fy a aim. kludne piste ake chcete ale ci ich schvalim tak uvidime. zas nechcem tam nezname mapy. take bezne. iceworld aim_map, sand, snow taketo zname. AWP mapy nie. nato bude vyhradeny ked tak awp CUP. Opet opakujem prihlasi prijmam do piatka. cez vikend by sa malo hrat. Sobotu zacne hlavna sutaz ak sa nebude stihat tak budeme pokracovat v nedelu. Pravidla uprestnim este dnes vecer. Vyvrcholenim celeho CUPU bude velmi napinave PLAY OFF. Ako to chodi v play off uz urcite poznate zo znameho NHL
akurat nebudeme hrat na 4 vytazne zapasi ale len na jeden. Posledne prihlasky berem do vecera piatka. Hned rano v sobotu teda mozeme zacat s prvymi zapasmi.
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Preto tvrdim, ze podla PRIEMERNEHO skillu jednotlivcov sa bude pocitat priemerny skill (z priemernych skillov jednotlivych clenov) skupiny (dvojice). Snad som to napisal dost zrozumitelne.
Priemerny skill je ovela menej pohyblivy ako aktualny, ktory sa meni zo dna na den.
Je to len moj napad, mozno by to predlzilo pripravnu dobu CUPu samotneho, no o to kvalitnejsia by bola hra.
Sami sa uz rozhodnite, ci je to dobry napad alebo nie.
EDIT:
OK, za posledne tyzdne som tu dost za socku. Kto ma chut byt so mnou vo dvojici?
Priemerny skill je ovela menej pohyblivy ako aktualny, ktory sa meni zo dna na den.
Je to len moj napad, mozno by to predlzilo pripravnu dobu CUPu samotneho, no o to kvalitnejsia by bola hra.
Sami sa uz rozhodnite, ci je to dobry napad alebo nie.
EDIT:
OK, za posledne tyzdne som tu dost za socku. Kto ma chut byt so mnou vo dvojici?
-
lekoklatik
VIP
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
TU budu napisane iste dvojice
aviceN + Shamway
PAIN + PepoJr
Drago + FIKY
PsychoS + ArchoN
lekoklatik + namrazza
NOTORIK TEAM=/vodka+brzda/(MATO) + Mastros
lekvarklatim + Filipito
r3mi + SuFFeL
Volni hraci:
RedlineR
milan dead
Nadeo_Svk
mosad
Destroyer
juicy
JaJeNiektoIny
T-Bee
4fuN_Kingstreet
CzechHorde l MINKO
4fuN DARKWAR
BTW PepoJr mohol by si tu hodit nejaky kontak na milana-a deada? kedze si ho prihlasil ty
aviceN + Shamway
PAIN + PepoJr
Drago + FIKY
PsychoS + ArchoN
lekoklatik + namrazza
NOTORIK TEAM=/vodka+brzda/(MATO) + Mastros
lekvarklatim + Filipito
r3mi + SuFFeL
Volni hraci:
RedlineR
milan dead
Nadeo_Svk
mosad
Destroyer
juicy
JaJeNiektoIny
T-Bee
4fuN_Kingstreet
CzechHorde l MINKO
4fuN DARKWAR
BTW PepoJr mohol by si tu hodit nejaky kontak na milana-a deada? kedze si ho prihlasil ty
Silne rozhodnutie
A JE TO TU!!! Hovoril som ze sanca je mala ze sa toho CUPU zucastnim ale situacia je taka ze do toho CUPU teda idem. Moj teamovi kolega je ArchoN. Snad to neohrozi organizaciu
-
PepoJr.
Medium Star
jasne...len tak pre opravu jeho nick je milan dead to -a som sklonoval
azet ID: sleedd1119
castejsie je na pokeci ako na icq....tak preto aj to aj to....keby ho nemozete nikde zastihnut tak napiste mne...je to moj spoluziak...ja to odkazem
psychos....kludne mozes s archonom hrat...ja som mal namietky len v pripade 5on5 a ucasti tvojho klanu pohromade
edit/// aj moj nick je zle
som PepoJr. a nie PepoJR(sry som puntickar na svoje meno)

azet ID: sleedd1119
castejsie je na pokeci ako na icq....tak preto aj to aj to....keby ho nemozete nikde zastihnut tak napiste mne...je to moj spoluziak...ja to odkazem
psychos....kludne mozes s archonom hrat...ja som mal namietky len v pripade 5on5 a ucasti tvojho klanu pohromade
edit/// aj moj nick je zle
-
johnykilla
Light Star