isto nie, ale koho to zaujima. Prachy uz stat neuvidi a my uz vobec nie. Neviem na co to stale rozoberate. Nic s tym nenarobite a hlavne nie ked mame takut drblu vladu
ze stat neuvidi uz tie peniaze je chyba> By mali pochytat vsetkych tych meciarovcov na cele s Porom Lexom a aj s nebohym Rezesom,zhabat majetky a dat do statnej kasy. Hned by nam bolo lepsie. tot moj nazor
o tom co robil Meciar aspon uz vieme,to co sa robi teraz sa dozvieme pri buducej vlade...a som zvedavy ci aj potom tu najdem take podobne temy
a Les,ked to tak velmi chces riesit,skus to co ti napisal t0m4s3 zavolaj 158
Isto nelegalne. A to, ze sa na to este neprislo, moze byt aj tym, ze tam v politike vsetci drzia spolu, aj ked to tak nemusi vyzerat. Ved potom by inak asi aj ostatni prisli o svoje "zarobky".
sulo34 napísal:podla mna to urobil nelegalne ale co uz na tom aj tak urobil dost pre tento stat
A co takeho? Ze sme neboli prijati na predstupove rokovania do EU alebo do NATO? Ukazal statu, ale aj svetu, ze je aky hulvat, same bitky, nevysvetlene obrovske majetky. Jeho syn zije trvale "v nenavidenej Amerike" a pod.
A co takto nevysvetlena vrazda R.Remiasa s ktoreho je dovodne PODOZRENIE, ze on na to vydal prikaz?
aquafresh1 napísal:ze stat neuvidi uz tie peniaze je chyba> By mali pochytat vsetkych tych meciarovcov na cele s Porom Lexom a aj s nebohym Rezesom,zhabat majetky a dat do statnej kasy. Hned by nam bolo lepsie. tot moj nazor
Mas uplnu pravdu, ale zial niejen meciarovci kradli. Ja som sklamany aj z tejto vlady a z niektorych jeho politikov a to meciarovec vobec niesom. A tych ludi, ktorych spominas by som verejne nechal na namesti oplut a zosmiesnit.
Holubar napísal:o tom co robil Meciar aspon uz vieme,to co sa robi teraz sa dozvieme pri buducej vlade...a som zvedavy ci aj potom tu najdem take podobne temy
a Les,ked to tak velmi chces riesit,skus to co ti napisal t0m4s3 zavolaj 158
Mas pravdu. Mne MIMOCHODOM nezalezi na tom, ze ci volakto kto kradol je z SNS, HZDS, SDKU, alebo SMK... Lump je lump, zlodej je zlodej, vsak vykradli tito ludia cele toto male Slovensko o ktorom hovoria stale, ze ako ho miluju.
q-parser napísal:Isto nelegalne. A to, ze sa na to este neprislo, moze byt aj tym, ze tam v politike vsetci drzia spolu, aj ked to tak nemusi vyzerat. Ved potom by inak asi aj ostatni prisli o svoje "zarobky".
Teraz s tym uz suhlasim aj ja. Zial asi mas pravdu. Veci sa tu nevysetria, aj ked sa jedna o miliardove podvody. Je to uz zial tak a musim uznat, ze to bude urcite tak aj v buducej vlade...
Uprimne som sa dnes zo srdca zasmial, ako Meciar hovoril v parlamente, ze mu na ludoch na Slovensku zalezi... Teraz uz moze, ked vyraboval a vytuneloval cele Slovensko.