Amnesty International

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
sillyounguy
Amateur
Amateur

Amnesty International

Príspevok od používateľa sillyounguy »

Zakladám toto vlákno ohľadom AI a rád by som sa dozvedel vaše názory na túto organizáciu. Má jej fungovanie zmysel ( z vášho pohľadu ), je možné aby ľudia zmenili rozhodovanie vlád? Iste sa vám vybavujú podobné otázky súvisiace s AI. Za názory ďakujem :)
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Amnesty International je organizácia, ktorá sa nás snaží presvedčiť o tom, že aj ľudia ktorí niesú ľudia, sú ľudia...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To vyzera na nejaku konkretnu zivotnu skusenost... alebo len xenofobia Ejo?
Komu konkretne by si odoprel ludske prava?
sillyounguy
Amateur
Amateur

aj ja by som rád vedel či je toto tvrdenie z vlastnej skúsenosti, alebo len vytvorený názor na túto vec na základe nejakých informácií.
V niečom majú pravdu a v niečom nie. Keď to beriem ako a osvetu, hlásať ľudom a približovať im čo sa vo svete deje, tak to beriem. Ale písať petície a snažiť sa niečo zmeniť je myslím že úplne nemožné. Aj keď sa o to snažia. Ale myslím že je to nereálne
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

take organizacie ako AI by som zrusil. nielenze dostavaju peniaze od roznych individui a od statu (a nielen od tejto garnitury), ale sa tam aj zhromazduju socky, ktore si o sebe myslia, ze robia najdolezitejsiu vec na svete. a pritom su tam iba preto, lebo nemaju na to, robit nieco normalne ako kazdy slusny clovek, ale pustaju hefty o ktorych si myslia, ze su to mudre reci. taky barani k. mam rad ked nejaka samozvana pizda zacne ostatnych ludi poucovat co je spravne a co nie a ked sa k nej prida nejaky volnomyslienkarsky chlapec, ktory sa este ani neholi, tak to uz ma doraza.
sillyounguy
Amateur
Amateur

ades, máš osobnú skúsenosť?? :)
lebo to vyzerá tak že ich máš poriadne v zuboch. No aspoň nerobia to že chodia od domu k domu a nespríjemňujú život. A nie su dotieraví. Aspoň mne sa ešte nepodarilo ich stretnúť takýmto štýlom. Ale tiež mi lezie na nervy to že robia neviem akú skvelú vec. Príde mi to dosť divné. A tie peniaze, nechápem ako niekto dokáže investovať do tohoto. Príde mi to choré. Ale ako sa zdá peňazí majú dosť. Teda čo som počul aké chystajú akcie a podobné veci. MYslím že to o čo sa snažia je v rukách úplne iných ľudí.. a tí si toto budú ako posledné brať k srdcu
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mi-chau napísal:To vyzera na nejaku konkretnu zivotnu skusenost... alebo len xenofobia Ejo?
preco by to bola xenofobia ? ja suhlasim s ludskymi pravami odtial potial, AI sa interesuje v pripadoch vaznov a podobnej chátry a snazi sa nas presviedcat ze su to taki isti ludia ako my, ze to ze vyvrazduju susednu dedinu im vobec neubera na ludskosti a podobne ... AI je skvela organizacia ked chce niekto robit prachsprosty mindfucking vo velkom :-) ...
sillyounguy
Amateur
Amateur

nordkapp_pb napísal:preco by to bola xenofobia ? ja suhlasim s ludskymi pravami odtial potial, AI sa interesuje v pripadoch vaznov a podobnej chátry a snazi sa nas presviedcat ze su to taki isti ludia ako my, ze to ze vyvrazduju susednu dedinu im vobec neubera na ludskosti a podobne ... AI je skvela organizacia ked chce niekto robit prachsprosty mindfucking vo velkom :-) ...
hmm, no vieš čo by ti povedali na toto? a ich argument je že " čo keď je tam niekto neprávom " resp. časom dokážu jeho nevinu. Proste je nevinný a musí trpieť.. Napríklad to Guantanamo. Ževraj sú tam ľudia ktorí sú nevinní. A oni bojujú ževraj práve za toto. A za to aby ich väznili, nie týrali a mučili. Keď už sú odsúdení tak nech trpia, ale tak ako iní väzni. Čo na to poviete?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

guantanamo je jeden vzorovy priklad na ktorom sa AI snazi vybudovat kredit organizacie s velkym O ... afery do ktorych sa zapletaju pomimo a hlavne v minulosti tvoria celkom dobry obraz o tejto organizacii ...

nepokoje v kongu, sri lanka a podobne ... to su na oko nevyznamne konflikty ktore nemaju nic spolocne s takzvanym "svetovym terorizmom" a preto niesu tak na svetle a prave v tychto pripadoch AI charni z mojho pohladu tu zlu stranu :-(

// ale samozrejme nic nieje take ciernobiele ako sa to prezentuje a pravda byva niekde v strede ...
ades
Guru
Guru

sillyounguy napísal:ades, máš osobnú skúsenosť?? :)
uz len to by mi chybalo :) to by som ich porusil ako su
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hej hej, ja o AI zas neviem tolko ze by som na to mal utvoreny nazor... len to od Erytra znelo prudko.
Pokial viem (som vedel) tak AI obhajovala len politickych vaznov... no ale ak skutocne obhajuju aj zvery.. :? fuck them
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

o AI si myslim presne to iste, co o Ludia Proti Rasizmu. A dovod? Napriklad tuto odporucam precitat si clanok:
http://adamkovic.blog.sme.sk/c/153450/R ... ielom.html

AI nekonecne dlho ociernuje Slovensko kvoli ciganom (slovo Róm v SLEXe neexistuje), chcel by som poznat tych ludi, ktori to vedu. Zjavne nemaju co robit a vymyslaju sprostosti a kauzy. Zakazat, tak ako Ludia proti rasizmu a basta.

//jo a nezabudnite si precitat aj diskusiu k vyssie uvedenemu clanku, taktiez potesi zopar prispevkov odtial...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

mi-chau napísal:To vyzera na nejaku konkretnu zivotnu skusenost... alebo len xenofobia Ejo?
stotoznujem sa s "Ejom" :) pekne to napisal

zivotne skusenosti s ne***mi. teraz ma asi ukarmujete ze som rasista. no pozor. je rozdiel medzi ne*rom a ciernym... som mam kopec ciernych kamaratov, proti ciernym nemam nic. ako ich rozozname? cierny sa sprava slusne ako kazdy iny clovek, slusne sa oblieka, ma slusne vystupovanie na verejnosti. takychto je mojim odhadom asi 10%. zvysok? to ludia ani nie su.

konkretne priklady? 14 rocne "cierne dievcatko" ktore pri bitke s druhou, o rok mladsou v skole na nu vytiahne taky ten rezac na koberce a oskalpuje jej tvar. dalsi priklad? :) 98% obyvatelov kazdeho ghetta. preco? skus sa tam ist prejst. pred par mesiacmi zabili 15 rocneho chalana, ktoreho som z videnia poznal aj ja. dalsi priklad? 15 rocny "cierny chlapec", ktory na basketbalovom zapase vytiahne pistol ktoru si nacierno kupil za peniaze, ktore zarobil dilovanim drog a zacal strielat (asi mesiac dozadu).

a nakoniec, pozrime sa na obyvatelov nasich "romskych osad" to je rovnaka pliaga.
to si teraz zasa vypocujem :( ale co uz
sillyounguy napísal:hmm, no vieš čo by ti povedali na toto? a ich argument je že " čo keď je tam niekto neprávom " resp. časom dokážu jeho nevinu. Proste je nevinný a musí trpieť.. Napríklad to Guantanamo. Ževraj sú tam ľudia ktorí sú nevinní. A oni bojujú ževraj práve za toto. A za to aby ich väznili, nie týrali a mučili. Keď už sú odsúdení tak nech trpia, ale tak ako iní väzni. Čo na to poviete?
a guantanamo uz dlhsie neexistuje. kebyze AI bojuje iba proti "guantanamam" tak som velky fanusik a podporca tejto organizacie :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Petoo napísal:a guantanamo uz dlhsie neexistuje.
Omyl. Obama len podpisal nariadenia na zatvorenie vaznice Guantanamo, ktore by sa malo uskutocnit do jedneho roka...
sillyounguy
Amateur
Amateur

Tomasito napísal:Omyl. Obama len podpisal nariadenia na zatvorenie vaznice Guantanamo, ktore by sa malo uskutocnit do jedneho roka...
si ma predbehol :)

seth82, vďaka za skvelý link. Krásny príspevok na postnutom blogu a diskusia taktiež pestrá. Ak sa ešte nájde niečo podobné, dajme tomu "nestranne" a zdravo okomentované, hodťe to sem prosím :) tých správ od AI je hodne, no takýchto reakcií veľmi málo
ades
Guru
Guru

seth82: kym nedostane par ludi obuskom cez hubu, nevyriesi sa nic
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

seth82 napísal:A dôvod? Napriklad tuto odporucam precitat si clanok:
http://adamkovic.blog.sme.sk/c/153450/R ... ielom.html
Veľmi sa mi páčil jeden príspevok v diskusii.
Ide o to, že AI naozaj konštatuje stav A ale nepovie príčinu - teda B.
Parafrázujem:
Je jednoduché napísať A, že autá zabíjajú ľudí. Ale treba napísať aj B, že na vine sú napr. opitý vodiči.

Je zarážajúce pokiaľ pseudoodborníček z univerzity obvinuje zo vsetkych problemov "majoritu", pricom inteligentna romska novinarka zaoberajuca sa "romskou otazkou" (voci ktorej nema nikto nijake predsudky lebo nie je dovod) v interview vyhlasi: Romska otazka je neriesitelna.
No comment.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Amnesty International????? Na túto organizáciu mám ťažké srdce...... Už len z toho titulu, že je to MIMO-vládna organizácia, prečo potom sa stará do vnútorných vecí štátov na celom svete???? Kto jej dáva na to právo????? Ďalej, táto organizácia sa snaží svojimi aktivitami a správami celosvetovo obmedzovať legálne držanie zbraní a teda obmedzovať slušných ľudí........ a nakoľko držiteľom zbraní som aj ja, tak táto organizácia vlastne vyvíja činnosť proti mojím záujmom a teda apriori s ňou nesúhlasím......

P.S. Kto a z akého dôvodu túto trockistickú bandu, pardon Amnesty International financuje??????
Napísať odpoveď