Skinheads
Na Slovensku je tazko najst origos skinheada.....
Sudim podla toho, ze ja som poznal len 'skinheadov' , ktory sa na nieco hrali, nosia bomberu, kanady a skacu do kazdeho.....plus maju vyholenu hlavu....ale o tom co je pravy skinhead nevedia nic....
A najviac sa mi paci to, ze si myslia, ze skinheads su rasisti.
Sudim podla toho, ze ja som poznal len 'skinheadov' , ktory sa na nieco hrali, nosia bomberu, kanady a skacu do kazdeho.....plus maju vyholenu hlavu....ale o tom co je pravy skinhead nevedia nic....
A najviac sa mi paci to, ze si myslia, ze skinheads su rasisti.
vrbt
Lubos: Naopak, na Slovensku, teda aspoň v našom hlavnom meste, je "origoš" skinheads celkom dosť a v dnešnej dobe keď NS-Skins, ak ich tak smiem nazvať, nosia oblečenie typu Thor Steinar/Resistance apod. tak sa to celkom rozoznať dá
(osobné skúsenosti
)
Taketo prispevky tu su skoro na kazdej strane69renees69 napísal:...pravi SKINHEADS nemá nič spoločne s rasizmom...Neonacisti.. su len obyčajni . debili, ktori si myslia že clovek ako taky( ine naboženstvo,ina farba pleti, iny narod)ked je iny NEMA PRAVO ZIT!!! a totoej moj nazor na vec!!! a za tym sis tojim.. a ešte niečo.. S.H.A.R.P
vs
AA: nemyslim si, ze "paki bashingu" sa zucastnovali vsetci skinheads v 60.rokoch, bola to mensina, z ktorej sa nakoniec oddelila ta cast, ktora sa postupom casu pridala k National Front-u. A mimochodom, paki bashing a otazka pristahovalectva bola viacmenej otazkou "druhej vlny" skins, ktora prisla v hojnejsom pocte pociatkom 80. rokov a to uz vacsina "paki basherov" bola clenmi, resp. podporovala NF a mala malo spolocneho so svojimi predchodcami, nakolko davali prednost vyhradne bielym kapelam. Napriklad chodili na kapely typu Madness, ktori hraju 2Tone ska, ale iba preto, lebo boli "skins" a Madness bola belosska kapela. Kapely hrajuce 2Tone ska typu Specials alebo Selecter nepodporovali, resp. Specials nazyvali "Specials a ti dvaja" lebo v Specials boli dvaja cernosi a Selecter volali "Selecter a ti siesti" lebo v Selecter-i bol iba jeden beloch. Takze tak
A zaver: NS Skins sa daju nazyvat skinheads, ale v dnesnej dobe to uz podla mna neplati, nakolko dnesni NS skins uz nemaju spolocny ani vyzor, ani hudbu s tradicionalmi a ako asi vies, skinheads su z polovice zalozeny na image a dbaju on 
-
69renees69
Amateur
Dobre, len sa neurazaj hned, ja som len chcel povedat ze my starsi uzivatelia sme s tymito recami davno oboznameny (ved je to celkom logicke ze to niekto uz asi povedal po 154 stranach a ty nebudes prva kto s takouto informaciou prisiel)69renees69 napísal:a čo že je to na každej strane..ked je to raz tak.. tak inakšie to už nebude
ja viem každi si myslite že aha skinhead určite nejaká nácek..podotykam nie všetci... ja ti to poviem tak po vychodniarsky hej?:D
CO PRAVDA TO NE HRICH !:DD:D:D
Lenze tato tema uz asi od tej 90 strany sa nesie trochu v inom duchu ako su nejaky pravy skinheads a pod...
ee to nackovia prebrali tento vyzor od skinheads, a jj skinheads niesu rasisti ani nic podobneBlade napísal:Vysvetlite mi niekto naco vlastne vznikol Skinheads nestacil by pojem nacek a aky je medzy tym rozdiel iba ze Skinheads sa oblieka a upravuje ako nacek a neni proti ostatnym mensinam ako on???A este ze moze byt aj rasizmus ciernych proti indianom alebo cinanom a naopak
-
Blade
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
http://sk.wikipedia.org/wiki/Skinhead aha tak tuto to je