Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

... vadia Vam v baroch napite trinastky ??? ...

Nenavidim to , otvara sa mi z toho nozik vo vrecku ...
102
30%
Urcite mi to vadi , ale snazim sa to ignorovat ... v piatok sa darí :-D
76
23%
No tak to kazdopadne, myslim si ze tato země je pěkne zkur..ená // ako v Samotaroch :-D //
46
14%
Je mi to jedno ... pokial to niesu moje deti ...
50
15%
...Mam na haku ! .... absolutne ..
63
19%

Celkom hlasov: 337

žeby?
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa žeby? »

winni napísal:vlastne moja triedna spravne poznamenala ze: "ked mate 15 ste radi ked vam naleju a ste zato aby zakony povolili taketo nieco atd... ale akonahle budete rodicmi a vase dita bude mat 15 tak vam to jedno nebude a budete si ho kontrolovat ako oko v hlave len nech sa neopije"
ja zdielam ten isty nazor... ked mam menej tak som za ked budem mat viac verim ze budem proti :wink:
tak jasne ze radsej nech kuri ako pije...
filip102 napísal:Piť v 13? Ale no nič, až budú niekde v nemocnici ležať tak sa zobudia a to bude možno už neskoro.... aj ja som si prvýkrát vypil len pohárik v 15 rokov a len na oslave.... a potom na každej oslave po poháriku :lol: ... no teraz mi je 16 a keď mi spolužiak hovorí aký bol naláti, tak si len hovorím aký debil to je. Je to proste debilita, na čo im je dobré to že sa totálne spijú? Asi si myslia že tím niečo dokážu, maximálne to že im obličky zakývajú na rozlúčku a odídu :D .
nerdi tiez niesu moc v pohode :roll:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

jak som pozrel na nazov temy, ze ,,Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?,, tak som myslel,ze sa pytas asi toto-co si myslite o fakte,ze sa u nas nalieva aj trinastka kamzik?
a potom pozriem lepsie,a sa pytas na nieco ine :P
inak je to samozrejme hnus,ze sa to robi,ale toleruje sa to
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ma inteligencia niektorých teens prekvapuje ty kokos..
Predvčerom chytili policajti jednu kamošku, slopala na námestí a tak no.. nadiktovala im všetky údaje od mena po veľkosť košíkov a posadili ju do auta, že idú vypočuť aj ostatných čo tam boli.. a potom sa obzrú a ona už v aute nebola.. zdrhla.. ta nadiktujem všetky údaje a zdrhnem? To aký má zmysel? Hrozné..

Ale to keď je napitá hlava.. ach.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

zvonenie33 napísal:Tiez som sa prvykrat opil s kamaratmi v 13, ale zeby mi v bare naliali(mam 15) sa este aj teraz zriedka stane. Neviem co za debilneho barmana by nalial 13tke..
bez problémov, hlavne v menších mestách a na dedinách, kde policajta len tak často nevidíš, a kde nemajú taký veľký obrat a peniažky od "násťročných" tvoria podstatný podiel na tržbách.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

mastermind napísal:barmani 0bodov. rodicia este menej
Povetsinou za to barmani nemuzou :wink: A kontorlovat v podniku kazdeho jestli mu neni 13 je na kkt. Proste prijde nejaky borec objedna si pivo a to da sve 13 lete kamaradce :/ s tim nic nenadelas :)

S temi rodici souhlasim.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

neznesem ked niekto pije v mojej pritomnosti do bezvedomia a povacsinu su to ludia ktory maju pod 18 ..robia sa velkymi machrami a pritom su to uboziaci ..ja si tiez vypijem ale viem kedy dost ..ked pijem tak do nalady aby som sa zabavil pokecal a podobne ..clovek sa pri tom odviaze...u nas na dedine sa stalo ze takto holka vypila 2 dcl vodky isla von a odpadla, otrava alkoholom podchladena..nasli ju vyzlecenu a museli jej robit vyplach zaludka tusim 3 - 4 krat ..mala tusim 15 rokov ..je to zdravy rozum? ja si myslim ze nie i ked sa niekedy razie robia tak policajti pridu a nic aj tak neurobia ..mali by to sprisnit ..
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Ano tiez som videl ako u nas v parku v piatok popijaju same 13, dokonca aj 12 a robia sa kralom lebo sa tam spiju jak prasata... Je to vrchol drzosti tymto detom by som flasku ani na obrazku neukazal... Ale je mi to jedno co robia ved robia si to sami na skodu
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

den333 napísal:to musi byt aky stupid ked si navracia do ciapky a potom sa stym este chvali :?
no vlastne to sa tým nechválil on, hovoril to iný spolužiak, čo tam bol, ale všetci traja ("grcajúci", ten čo hovoril, ten čo tam nebol) sa smiali
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

no to je fakt moc no mne hlavne vadia 15 rocne panicky namyslene co sa tvaria akoze to je normalna vec sa naslopat a za rohom sa idu porat ze si vypily
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Podla mna ked piju uz trinast rocny tak je to fakt chore ich rodicom potom nemoze vobec zalezat na detoch. Je to smutne. Najhorsie na tom je ze si myslia aky su machri, ze oni sa opili a tak... Podla mna je macher ten kto sa ovladne a sa nespije na mol. :?
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

...milujem ked hovoria cely tyzden ako sa cez weekend najeb** potom hovoria o tom cely tyzden ako sa najeba** a potom zase :-D
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Chyba mi moznost v hlasovani, ze to je super a ze som za.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Indigo napísal:Chyba mi moznost v hlasovani, ze to je super a ze som za.
ja by som bol strašne zvedavý, kto by za to hlasoval. Myslím, že nikto (alebo ty snáď áno? :shock: )
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

Iron-Eddie napísal:ja by som bol strašne zvedavý, kto by za to hlasoval. Myslím, že nikto (alebo ty snáď áno? :shock: )
hlasovala by za to 13-rocna cast tohto fora
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Alebo niekto kto ma rad povolne opite 13ky. Hlasovanie je anonymne, urcite by sa niekto nasiel :)
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

Nechodím do podnikov, kde by som mohol stretnúť napité trinástky a ak aj hej, tak sú už dávno doma predtým, ako tam prídem. Preto ich mám viacmenej na háku - neriešim.

// prvýkrát som sa napil v 14?, ale ešte sa mi nestalo, aby ma museli brať do nemocnice, alebo niečo podobné
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Jinak delali sme to vsichni "az na par vyjimek" takze nevim co Vam na tom vadi. Ja sem treba ve 13 - 14 s kamosema kalil jak dobytek. A ted nepiju vubec. Prestalo mi to chutnat a je to zbytecne utraceni penez. Ale na to ty 13tky prijdu tez "casem"
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

je mi jedno nie som ko*ot že chodím do paru nepijem jak traktor a nefajčím jak parník :D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

joejoe napísal:...milujem ked hovoria cely tyzden ako sa cez weekend najeb** potom hovoria o tom cely tyzden ako sa najeba** a potom zase :-D
No však jasné, obyčajná frajerina pred kamarátmi... ale je to dosť trápne...
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

DjBass napísal:No však jasné, obyčajná frajerina pred kamarátmi... ale je to dosť trápne...
A ty si nebyl frajer??
Napísať odpoveď