Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

neviem preco je to odpociatku brane ako zlo ptm to kazdy bere ako zlo a vsetci su s toho vyhaluzeny a posraty mfg fajclio sa to 100rokov dozadu a nejaky kkt v obleku mi teraz ide hovorit ze to nemozem? a preco by som nemohol je to moja volba mna sa nikto nepytal ci suhlasim zo zakazom to je to iste ako slopat
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Iniciatíva Slobodná voľba

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Panzerfaust napísal:Iniciatíva Slobodná voľba

Táto iniciatíva má v úmysle zlegalizovať drogy a oblbnúť ľudí, aká je marihuana super. Čo na to poviete?

Stojí za ňou pankáč ďurkovič z TV JOJ
Ze si obmedzenec. Myslim ze slobodna volba je dobry napad len by mohla byt trocha viac aktivna. Znies presne ako neaky pako v obleku ktory je vychovavany v tom ze marihuana sa picha do zily a prechadza sa z nej na heroin. Ak sa chces o nieocm bavit daj neake argumenty :roll:
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

JV napísal:neviem preco je to odpociatku brane ako zlo ptm to kazdy bere ako zlo a vsetci su s toho vyhaluzeny a posraty mfg fajclio sa to 100rokov dozadu a nejaky kkt v obleku mi teraz ide hovorit ze to nemozem? a preco by som nemohol je to moja volba mna sa nikto nepytal ci suhlasim zo zakazom to je to iste ako slopat
We want freedom!
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

http://komentare.sme.sk/c/4314986/zhasla-fajka.html
Ze by sa v sme blyskalo na lepsie casy?
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

zvonenie33 napísal:http://komentare.sme.sk/c/4314986/zhasla-fajka.html
Ze by sa v sme blyskalo na lepsie casy?
No to som uz cital...a v com sa tam blyska na lepsie casy? :D
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Minimalne v tom ze som na ziadnom mienkotvornom denniku doteraz nenasiel clanok, takto zamerany, tj autor skritizoval odmietanie legalizacie marihuany, aj ked len velmi mierne ale urcity pokrok sa tam rysuje. Je to prijemna zmena, pretoze doteraz som si v mediach o marihuane precital vzdy iba to na kolko rokov zavru dalsieho cloveka co mal doma 10 rastlin, nikde ani slovo kritiky ze preco to tak je.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Podľa mňa by sa mala Marihuana dekiminalizovať alebo legalizovať a to čo najskôr!! a to ani nehúlim,... a prečo? lebo by to slovensku prospelo by sem kvôli tomu pricházali aj turisti ako aj do Holandska(tam to chcú aj obmedziť pre turistov) a turisti nesú zo sebou aj peniaze ktoré neminú len na marihuanu ale aj na iné veci ako strava, suveníri, atd,... a aj domáci by mohli legálne a bola by urite z toho spotrebná daň čiže do šátnej kasy by prúdili peniaze naviac,... i keď sa poliici nabalia raz tolko tak aj na cesyt by sa možno zišlo... a tak isto by sa tu aj pestovalo konope čiže by tu bola aj práca pre nezamestnaných... :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Famine napísal:Podľa mňa by sa mala Marihuana dekiminalizovať alebo legalizovať a to čo najskôr!! a to ani nehúlim,... a prečo? lebo by to slovensku prospelo by sem kvôli tomu pricházali aj turisti ako aj do Holandska(tam to chcú aj obmedziť pre turistov) a turisti nesú zo sebou aj peniaze ktoré neminú len na marihuanu ale aj na iné veci ako strava, suveníri, atd,... a aj domáci by mohli legálne a bola by urite z toho spotrebná daň čiže do šátnej kasy by prúdili peniaze naviac,... i keď sa poliici nabalia raz tolko tak aj na cesyt by sa možno zišlo... a tak isto by sa tu aj pestovalo konope čiže by tu bola aj práca pre nezamestnaných... :wink:
A netvrď mi, že nehulíš.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ubehol odvtedy rok čo naposledy a to by sa dalo napočítať na prstoch jednej ruky koľko krát som si dal čmouda...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Keby sa zlegalizovala tak by pribudlo strasne vela hullicov a deti na zakl. skolach by uz bezne namiesto cigariet hulili travu. To kde ten svet speje? :roll:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Nemas to jedno ? aj tak su uz najebane za zakladkou...
Plasmon
Darca
Darca

Jedno? A co potom tvoje naj*bane dieta uz na zakladke? Urcite by ti to nebolo jedno. :wink:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Plasmon napísal:Keby sa zlegalizovala tak by pribudlo strasne vela hullicov a deti na zakl. skolach by uz bezne namiesto cigariet hulili travu. To kde ten svet speje? :roll:
A cim to tvrdenie chces podlozit?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja si to tiež myslím, povestné porekadlo zakázané ovocie najviac chutí nie vždy platí.
Keby sa napríklad marihuana zlegalizovalo a dala sa kúpiť v obchode v krabičke vedľa cigariet, tak mi snáď nechcete tvrdiť, že by sa jej užívanie nezvýšilo.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

A ty si myslis, ze ludia hulia to svinstvo, lebo to nie je legalne? Wtf!? :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

zvonenie33 napísal:A cim to tvrdenie chces podlozit?
Choď na ktorúkoľvek strednú školu, a počas veľkej prestávky nasleduj kam idú študenti na svoje tajné miesta okrem iného aj zafajčiť klasickú cigu. A uvidíš aká veľká banda feťákov toto miesto tiež okupuje. A čím ďalej to je horšie. A ty tu hovoríš o legalizácii?
Ja by som tie vyhulené hlavy dal strieľať.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Choď na ktorúkoľvek strednú školu, a počas veľkej prestávky nasleduj kam idú študenti na svoje tajné miesta okrem iného aj zafajčiť klasickú cigu. A uvidíš aká veľká banda feťákov toto miesto tiež okupuje. A čím ďalej to je horšie. A ty tu hovoríš o legalizácii?
Ja by som tie vyhulené hlavy dal strieľať.
1)na strednu skolu chodim, fajcim aj hulim, NIKDY nehulim v skole a som si vedomy toho ako sa v skole huli (konkretne u nas v skole si cez velku daju sklo mozno 2-3 ludia)
2)Hovorit o niekom kto si zahuli ako o fetakovi je to iste ako hovorit o niekom kto si da pivo ako o alkoholikovi- toze je prekazane ze je alkohol 15x horsi ako marihuana snad ani nemusim hovorit
3) ja tu nehovorim o legalizacii, je podla mna nerealna a aj nevyhovujuca, co chcem ja je dekriminalizacia, aby ma za 2 rastlinky alebo 1 jointa nemohli zatvorit do jednej cely s pedofilom a vrahom ktory maju o polovicu mensi trest
4) Alkohol je legalny a nikomu to nevadi, to ze 15-rocni bezne chlastaju ma kazdy na salame. Schvalne kolko krat do teba zaparal neaky ozraty borec a kolko krat neaky zhuleny clovek? Nahradme alkohol ganjou a nemame tu akoholikov co mlatia zeny, povolme makke drogy a mozme zacat chytat tych hajzlov co predavaju tvrde drogy miesto ludi co si semtam daju jointa
// Plasmon: s clovekom ktory zalozi argument na tom ze "ja nemusim nic dokazovat" nema cenu diskutovat
Plasmon
Darca
Darca

zvonenie33 napísal:A cim to tvrdenie chces podlozit?
Ja nemusim nic podkladat, cestou domou vidim po meste a v okoli skol skupinky ludi, ktore hulia ako odusu. A takisto aj v nasej skole cez prestavky aj po vyucovani uz maju svoje miesta na fajcenie. U nas iba cigarety a mozno aj nieco ine :D , ale to uz ja neviem, ale podotykam, ze trava to urcite nie je. :wink:
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

zvonenie33: Mudro hovoris, podla mna je tiez idealna dekriminalizacia, ti ktori fajcia nebudu mat zbytocne problemy a zaroven sa tym neprilakaju mladi ludia alebo akykolvek ludia na ganju... A s recami ze: "Kam by sme sa dostali" a podobne staci sa pozriet na krajiny ktore maju tieto veci poriesene a su daleko pred nami takze taketo "dolezite" reci ludi co su anti-anti-anti-proti-vsetko-predsudky-anti-dolezity nemaju ziadnu vahu a pravdivost.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Legalizovat uzivanie

Potom staci strielat dilerov..

Trochu zahradkarcenia psychotropnych-latok-chtivym neuskodi.

Spaja sa ale uzivanie marihuany vo vacsej miere aj s nejakou, povedzme, spolocensky 'neprospesnou' zivotnou filozofiou? To moze byt iny problem..
Napísať odpoveď