Zdravím ....
Mám problem ohľadom ankety.... dostal som za ulohu spraviť web sa anketou len dotyčný hosting nema databazy .... ostal som nahraty ... rozmyslal som nahodit niečo cez iframe ale to sa mi nezdá bohviečo a v IE to nevypada dobre .... potreboval by som tu anketu aspon na 6 možnosti nepoznáte niečo také ? na jakpsatweb a podobne som zbehal ....
tak takisto ako anketa s dvomy moze fungovat aj anketa so 6timy odpovedami nie?? napr. vytvor si 6 suborov to je jedno akych napr txt pre kazdu odpoved .... a kazda odpoved v anekete bude mat svoj vlastny subor do ktoreho sa budu zapisoval hlasy .... toto je asi najdednoduchsie riesenie
etel napísal:tak takisto ako anketa s dvomy moze fungovat aj anketa so 6timy odpovedami nie?? napr. vytvor si 6 suborov to je jedno akych napr txt pre kazdu odpoved .... a kazda odpoved v anekete bude mat svoj vlastny subor do ktoreho sa budu zapisoval hlasy .... toto je asi najdednoduchsie riesenie
zbytocne a komplikovane, uplne postaci jeden subor
samozrejme ze postaci ale usidil som ze bez mysql si nevie poradit .... tak som mu to poradil ako najjednoduchsie riesenie.... sice zdlhave ale jednoduche