Udelujeme Oscary za rok 2008

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Gangy:meh, nejak som to cele nepochopil. ja som myslel, ze to napisal nejaky uzivatel fora (bolo to tusim v inej teme, nie?) a myslel som, ze je to fake predpoved...ze niekto nieco take zadrel, tak som reagoval na to, ze mozne to je...ale tak uz som teraz z toho totalne mimo, takze kaslem na to ^^ Vieme,ze ziadnu cenu IRL neprebral...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Hulkm : The.81st.Annual.Academy.Awards.720p.HDTV.x264-CTU / 4.4 GB - tu máš release, stiahni a kukni :)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

tak ja si myslím že Slumdog to vyhral oprávnene
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ja som z Hugha Jackmana nemohol :lol: genialne to tam odpalil :wink:
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Podla mna bol slumdog millionaire totalna pi*ovina ani som nevydrzal pozerat dokonca, neviem co je zaujimave na dakom infantilnom zivotnom pribehu dakeho skaredeho inda.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hej presne, nech su radsej filmy iba s Tomami Cruisami a Carmenami Electrami a nech tam stale nieco vybuchuje.

Ked obcas vidim nejaku totalnu koko*inu tak sa zamyslim, ze kto to asi tak moze pozerat cele... no uz viem.

//a podla karmy vidim ze uz su hned dvaja adepti :-) este ze taki ako vy nesedia v porote...

Inak som hlavne rad, ze to nevyhral Frost/Nixon, ale mrzi ma Reader.
das fas
Star
Star

Pre tvoju informaciu, napriklad die welle sa mi velmi pacil a pritom to bol tiez nehollywoodsky film aj death at funeral, ja nepotrebujem ziadne hviezdy ale proste ma daky drbnuty ind vobec nezaujima, cela ich kultura sa mi nepaci. je to moj nazor.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A pre tvoju informaciu je mi absolutne ukradnute, co sa ti paci a co nie. Len je velmi kratkozrake hodnotit film ako zly na zaklade toho, ze nemas rad indov.
das fas
Star
Star

Ked je ti to ukradnute tak zbytocne nepis. Z mojho pohladu ten oscar je v zlych rukach.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

fasko ak sa ti film nepaci neznamena to ze nie je dobry ale to ty asi nepochopis sa mi zda..
ja tiez nie som spokojny z viacerymi oceneniami,(film,hudba,efekty) ale neda sa povedat zeby to dostali neschopni ludia zase...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Musel by som si pozriet ostatne nominovane filmy, aby som mohol plnohodnotne kritizovat slumdog millionaire ale predsa len.

Film zaujimavy, aj ked prestrihy mi po dopozerani pripomenuli Foresta Gumpa v Indickom prostredi. Nejjednoduchy zivotny pribeh ktory sa prestrihava so sucastnostou, ktora sa zacne dalej rozvijat asi v 3/4 filmu.
Nakolko ale mam rad milionara, tak sa mi pribeh velku cast velmi pacil kym neprisiel koniec. Ten film mi to vo velkej miere velmi pokazilo. Proste cely cas sa to snazi zachytit ako tak realne vyzerajucu situaciu v indii a v tamajsich slumoch s jemnym zachytenim aj ako turisti vnimaju a vplyvaju na krajinu, rovnako naopak, s tym call centrom.

No ale teda podla vyssie napisaneho, directing nebol nijak uzasny, pre mna vo velkej miere odkukany a nicim originalny. Netusim teda co presne znamena adaptovany scenar, ale ten koniec mi to cele tak pokazilo, ze by som za ten scenar nic neudelil.

Okrem toho mam divny pocit, ze keby v tom filme hral znamy americky herec hlavnu rolu, tak ziska najlepsieho herca. Takto si to ale radsej rozdelili ako byva zvykom pre svojich.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

este mi na zaver neda sa vypenit:
Walt Disney Pictures also pushed for an Academy Award for Best Picture nomination, but it was not nominated, provoking controversy as to whether the Academy deliberately restricted WALL-E to the Best Animated Feature category. - Osobne som podpisal peticiu, aby to umoznili (verim, ze si to zasluzil a vyssie hodnotenia medzi kritikmi ako Scumbag Millionaire to potvrdzuju), avsak Akademia zjavne nechce pripustit situaciu z roku 1991, ked Kraska a Zviera dostal ako jediny animovany film cenu za najlepsi film. Nech sa poseru senilni dedkovia, musim sa uz takto vyjadrit.

http://en.wikipedia.org/wiki/WALL-E#Awards

//pridam este nieco : ''What's sad is that no live feature could capture emotion and tell us "life is like this!" like this film could. And because it accomplished that but it's animated means it can't be a best picture? That's just wrong. We need a citizen's best picture.''

///k Best Original Score kategorii: ''
and utter disgrace that Newman gets snubbed AGAIN. especially for that cheap piece of indie pop crap that won.''

''It is as all other Thomas Newman works.This guy was nominated 10 times for Oscar.The bastard in the jury however didn`t gave him one.'' (poznamka: typek zlozil score k filmu, ktory tu na fore vyhral NO.1 a v IMDB top 250 je NO.1. Hadajte k comu..)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nehnevaj sa Wall-e bol film pre nemluvňatá.
Za co by si mu dal Oscara ? Za animaciu? Ved dostal.
Ak si niekto zasluzil a nedostal tak to bol Rourke za postavu Wrestlera.

//: Aby som to zhrnul: Animácia úžasná. Robot sa potuluje tonami odpadu hodinu a bez slova. Príbeh jednoduchý a predvídateľný = nudný, so snahou hlbokej ekologickej myšlienky.
A citujem CSFD: "Wall-e nie je milý, je to moderná verzia hlúpeho Jana."
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ak si niekto zasluzil, tak to bola kazda jedna postava v "Burn After Reading".
Napísať odpoveď