Ahoj, mám takýto problém. Chcem si rozdeliť disk na dva partície ale neviem najsť cez google plnú a zároveň free verziu acroins disk director. Ten druhý program mi nejde (ten známi nenapadne ma ako sa volá ) BTW: sorry za takú lamovinu
Myslíš program Partition Magic, že Ti nejde? Si si istý? Ja som s ním mal na starom počítači tiež taký problém, že som musel asi 5 minút čakať, kým sa mi spustia všetky aplikácie s ním spojené a potom aj samotný program...
keby boli vsetky verzie programov na svete free a zaroven full tak by nam bolo sveta zit
ten 1. nenajdes lebo je plateny
ten 2. neni podporovany Vistou
Dj-XxX napísal:ok takze idem to formatnut a hodim xp nemam tam data momentalne su na wxternaku ale mozes mi dat link na ten partition magic
nepovedal som ze sa ale neda zohnat. tie info mam od kamarata googla a tam bol este spominany soft Paragon Hard Disk Manager. poviem ti ze ja som nikdy takto nerozdeloval disk a nemam stym skusenosti:vrta_sa_v_nose:.
este jedna vec - naco chces delit disk ked ides formatovat pri com si mozes rozdelit disk ako chces???
Vo viste sa da disk rozdelit tak ze pravym na tento pocitac - spravovat - sprava diskov - Disk 0(alebo C:) das pravym - zmensit zvezok - zmensi sa a potom na novovytvoreny zvazok pravym klik a formatovat... ale to snad zvladnes
Neviem ci najdes presne Partiton Magic CZ alebo SK. Kludne si stiahni EN verziu a k tomu cestinu z nemenovaneho serveru . Ale priemerne inteligentny clovek to dokaze aj v EN verzii. BTW neskusal si rozdelit ten HDD vo Viste? Myslim ze pod spravou disku je taka moznost.
ja som s partition magic zacinal, ale teraz vam mozem len odporucit GParted, je jednoduchy, ma aj vlastne liveCD, podporuje velavela file systemov a je open source. takze ziadne cracky a ofajce (sak je to nelegalne!!!)