ludi na amatersky hokej, KE
ludi na amatersky hokej, KE
Zmena: nenasli by sa nejaki ludia z KE/okolia, ktori by chodili pravidelne hravat amatersky (nemam tym na mysli AHL) hokej, ci uz na KVP/Alejovu, alebo v okoli (roznava, gelnica, presov, trebisov)... brankarov mame niekedy dvoch, niekedy jedneho (mame svoju vystroj, tak sa v nej striedaju kamarati), niekedy ziaden, brankari neplatia
z istych dovodov by som chcel, aby sa vytvorila nova (+- stala) partia, neviem co este spomenut, ak nieco, tak sa spytajte (davnejsie mi niekto (Robert N. - 99243404) napisal na ICQ, ale len sa ozval a potom uz vobec nereagoval
z istych dovodov by som chcel, aby sa vytvorila nova (+- stala) partia, neviem co este spomenut, ak nieco, tak sa spytajte (davnejsie mi niekto (Robert N. - 99243404) napisal na ICQ, ale len sa ozval a potom uz vobec nereagoval
Re: ludi na amatersky hokej, KE
up, troska zmena... hladam ludi do partie 
bez výstroje to asi nejde čo?
ale coby, i ked holenaky by sa zisli
(niektori doteraz nemali ani holenaky, az teraz si zabezpecili ale stale sa najde niekto co ma len korcule)
co chodime hrat s jednou partiou, tak tam maju niektori komplet, ale od "nas" (co by som chcel tu novu partiu) nema komplet nik
co chodime hrat s jednou partiou, tak tam maju niektori komplet, ale od "nas" (co by som chcel tu novu partiu) nema komplet nik
a to ste tam všetko hokejisti?
to by sme isli do AHL
praveze hokejista nie je medzi nami ziaden (raz za cas pride jeden co hral ako dieta)... ciste amaterska zalezitost (co chodime s jednou partiou tak tam raz za cas pridu taki co vedia, ale da sa uhrat stale
), trosku lepsi rybnikovy hokej (lepsi lad, svetlo, branky, brankari
)
neviem ako si na tom ty, ale ked si chodil co i len chvilu na hokej, tak vyniknes
neviem ako si na tom ty, ale ked si chodil co i len chvilu na hokej, tak vyniknes
ja pravidelne trénujem každú zimu na rybníku
.... inak nič
-
mirak2
Hardcore addict
viem ze casto davam vyhovorky, ale mam malo casu a energie..ale nehanbi sa ma volat
ty mi tu pomoz s naborom 
-
mirak2
Hardcore addict
tu na fore ci vseobecne?
kedy sa hráva? cez týždeň, cez víkendy?
prave som prisiel domov, hravali sme o 17:00 vo stvrtok na alejovej, 20:45 (resp 21:45 ked len hodinu, inak dve) v nedelu, taktiez na alejovej a nepravidelne na KVP v sobotu, podla toho ako sme objednali ak bolo volne [ale zasa terminy by boli ine, lebo toto ma objednane ina "polpartia"
- stale mi da vediet, kolko ludi mam priniest... a ja by som chcel, aby sme v tej "novej partii" boli stali ludia na staly termin (nie, ze by mi terajsia partia herne nevyhovovala)]
a mirak, opis aj ty uroven dnesneho zapasu
a mirak, opis aj ty uroven dnesneho zapasu
Koľko sa asi platí?
možno by som do toho aj šiel... ak ma vezmeš.
možno by som do toho aj šiel... ak ma vezmeš.
alejova 70€/h, KVP 50€/h
urcite ta budem mat na mysli, i ked neviem ze kolko este tuto sezonu toho zahrame...
urcite ta budem mat na mysli, i ked neviem ze kolko este tuto sezonu toho zahrame...
ak z toho niečo bude tak mi to daj vedieť skôr, lebo na intráku korčule nemám 
-
mirak2
Hardcore addict
dalo sa hrat vo stvrtok, len by som uvital mensich cvokov co nedavaju priklepy do malych branok bez brankarov
Zdravím neviem či je to ešte aktuálne ale veľmi rád by som si vyskušal zahrať svami ak ešte ste aktívny ja som mladý (17r) hráč hokejbalu z PO ale pár krat by som do KE zašiel to nie je problem
prosím ozvite sa
Dakujem