NOTEBOOK ACER AS7730G-734G32M P7350 4G 320G VHP

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

znacka acer je dobra ??

Hlasovanie ukončené 26 feb 2009, 17:13

ano
8
31%
nie
16
62%
neviem posudit
2
8%

Celkom hlasov: 26

mcgangster
Light Expert
Light Expert

NOTEBOOK ACER AS7730G-734G32M P7350 4G 320G VHP

Príspevok od používateľa mcgangster »

dobry den, chcem sa opytat ze ci je tento notebok NOTEBOOK ACER AS7730G-734G32M P7350 4G 320G VHP dobry alebo by som mal porozmyslat nad kupou tohoto vyrobku. Prosim vas ak mate nejaeky lepsi typ na kupu notebooku, alebo mate nejake aktualne clanky o testovani notebokou tak prosim dajte vediet. Este by som chel vediet ze ci je tato znacka acer dobra, alebo by som sa mal dat na nejaku inu (lepsiu) znacku. Za odpoved dakujem.

info o produkte :

Kód: Vybrať všetko

Notebook s displejom 17" WXGA+ rozlíšenie 1440 x 900, Acer CrystalBrite TFT LCD, doba odozvy 8ms , Procesor Intel Core 2 Duo P7350 pevný disk 320GB 5400rpm, pamäť 4096MB DDR2 ,Audio Dolby Home Theater, grafická karta nVidia GeForce 9600M-GS 512MB VRAM, optická mechanika DVD/RW SuperMulti DL, Gigabit LAN, modem, WiFi 802.11b/g/n , zabudovaná video kamera CrystalEye 0.3M, Bluetooth, čitačka kariet 5-in-1 (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD) 1xHDMI, 4xUSB 2.0, Express card, 1x Acer EasyPort IV connector , Microsoft Windows Vista Home Premium Sk, váha 3.8 kg, rozmer 402x297x41/43.9mm, 6 článková batéria, zvýšená bezpečnosť čítačka odtlačkov prstov (LX.ARB0X.071)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Osobne sa znacke Acer vyhybam, nieje mi proste simpaticka, a pocul som len zle ohlasy, ale mam pocit, ze je to zle zaradene.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Acer? nehrozi..ber kvalitu ako Toshiba, HP..Na tieto dve znacky som staznosti zatial pocul len v malom.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no vidis, acera som mal a aj kamarat co ho ma po mne je spokojny, zato na HP som pocul spiny az az a s toshibou to je zmiesane, aj zle aj dobre... sto ludi, sto nazorov :)
mcgangster
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mcgangster »

ok dakujem ludia, asi sa budem drzat tej znacky toshiba :smt006
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak isto vsetci nadavaju na MSI. ja ho mam a nemozem povedat kriveho slova, kamarata som na jeden tiez nahovoril a ospevuje ho :wink:
mozes si nechat poradit, ale v konecnom dosledku sa aj tak musis rozhodnut sam
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Kibo napísal:no vidis, acera som mal a aj kamarat co ho ma po mne je spokojny, zato na HP som pocul spiny az az a s toshibou to je zmiesane, aj zle aj dobre... sto ludi, sto nazorov :)
uplne s tebou suhlasim sto ludi sto chuti.. ako ja osobne mam tiez Acer a zatial nemozem povedat jedineho kriveho slovka.. mal som asus ten som predal ten bol tiez dobry.. hp to je tak jedny hovoria ze fantastiky nb a druhy ze by si ho nikdy nekupili.. ako hp niesu zle ale tiez vsetko zalezi od toho ako sa vydari mal som kamosa ktory mal hp a mal ho v oprave asi 6 krat za 2 roky.. ale zase poznam aj takych ludi ktory maju hp a povedia ze sa nemozu stazovat takze tak.. inak ja by som bral asi nielen podla znacky ale hlavne podla vykonu a ceny..
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

tento notebook je fajn, zalezi za aku cenu a ci ti displej nebude zbytocne velky... pri vybere notebooku zavazi hl to na co ho budes pouzivat a to si nenapisal.

Znacka Acer robi v pohode produkty, najviac ludi co tu na nu nadava ju nikdy nemali v rukach tak netreba si vsetko vsimat. Skutocne zalezi od vyuzitia, zbytocne by si kupoval za tu cenu o niekolko tisic drahsiu toshibu s nizsou vybavou pokial sa chces na tom hrat hry atd atd....
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Rattata napísal:tento notebook je fajn, zalezi za aku cenu a ci ti displej nebude zbytocne velky...
Veru 17ku by som moc nebral..Kedysi som aj ja rozmyslal nad 17kou a nakoniec som skoncil pri 15ke a som veelmi rad, ze som si zobral 15ku..:) 17ku jedine ak by si chcel na filmy..inak moc prakticka nieje, aspon na cesty nie.
Brat ma HP, ten sa nestazuje, a ja mam Toshibu pol roka a ta sa mi paci ci uz dizajnovo, alebo funkcnostou..ziadny problem som taktiez nemal..Ale fakt je to od nahody a od toho ako s tym clovek zaobchadza :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja mam Acera 16ku a je to dost neprakticke na prenasanie... Poskulujem po nejakej low-end 13ke specialne na prednasky a nosenie kade tade... hlavne zeby to nemalo ten clear view povrch ci jak sa to vola, s tym sa na slnecnom svetle absolutne neda, to je jak zrkadlo.

Inak s notasom (6920) som spokojny, mal jedinecny pomer cena/vykon, a kedze som ho kupoval aj s ohladom na hry, som spokojny. Jedine co ma na nom stve je to, ze je problem s ovladacmi na XP. Napriklad grafiku som riesil tak, ze som stiahol ovladac na 8600vku geforce a prepisal .ini subor aby mi ho vzalo.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Grafiku ani inak (na hociakom OS a na hociakom nb) vyriesis nemozes, ak nechces mat dva roky stare ovladace.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No, vyriesis... vychadzaju aj ovladace na NB grafiky, viacmenej polooficialne, akurat na 9500M je vsetko len Vista...
Gangy
Darca
Darca

Fabo napísal:No, vyriesis... vychadzaju aj ovladace na NB grafiky, viacmenej polooficialne, akurat na 9500M je vsetko len Vista...
Ano? A kde?

Pokial viem tak jedina moznost ako mat v nb aktualne ovladace je uprava .inf suboru.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

no ja mam ATI 2600 HD a nemam dake velke problemy s aktualnostou :)
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Suhlasim, ati vydava aktualne ovladace aj na integrovane vga.
Gangy
Darca
Darca

Pokial viem tak ATI ani Nvidia ovladace na mobilne chipy na svojej stranke nezverejnuje ale prenechava to konkretnym vyrobcom notebookov ktory to ale maju na pake, ci sa mylim?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

chlapec, ked uz do dacoho opieras peniaze tak do kvality... boli to spomenute znacky a ja k nim pridem este dell... po cenovej stranke by si mal za ten acer len low-class ale mal by si kvalitu...
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

Ohladom kvality notasov zavisi aj na tom aky model sa bere, Napr paviliony sa HP moz nepodarili (nevravim ze vsetky) ale to sa proste neda porovnat s takymi compaqmi ci dokonca elitebookmi co su niekde inde s kvalitou prevedenia. Obdobne je to s acerom, niektore modely su trochu kazivejsie a nachylnejsie na poskodenia pri castom prenasani ale niektore nie, napriklad taka rada Travel mate od aceru je sice plast ale celkove prevedenie je skutocne pevne. Preto kydat na hocaku znacku len preto ze niektory model sa nevydaril je hlupost. Treba zvazovat skutocne aj to o ktory model ide.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Zdravim co si myslite znacka MSI je dobra?
Napísať odpoveď