Policajti nemôžu dať fúkať ?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Gangy zoberme si priklad ... Teraz nebereme ako primarny aspekt alkohol.
Ale napr. Soferujes auto ktore nesplna Technicke normy (Nema Emisnu, Ma Namontovane HID Xenony do Parabolickeho ziarica, ma 19" Kolesa na Fabii atd...)
Policajt je opravneny ti zadrzat Technicky Preukaz ...
A technicky preukaz je tiez tvoj majetok ...
V Pripade ze by si napr. Soferoval pod vplyvom alkoholu tak ti zoberu vodicak za ktory si si zaplatil od 9000Sk vyssie
Porusil si pravidla cestnej premavky a na to aby ti zamedzil dalsie porusovanie pravidiel ti Odobral vodicak.
Tak isto pri pozivani alkoholu na verejnosti ti udeli pokutu a Moze ti zhabat Alkohol. Je to jednoducho zamedzenie dalsieho porusovania zakona. A na to ma "Normalny" ale aj Mestsky policajt plne pravo.
Ale napr. Soferujes auto ktore nesplna Technicke normy (Nema Emisnu, Ma Namontovane HID Xenony do Parabolickeho ziarica, ma 19" Kolesa na Fabii atd...)
Policajt je opravneny ti zadrzat Technicky Preukaz ...
A technicky preukaz je tiez tvoj majetok ...
V Pripade ze by si napr. Soferoval pod vplyvom alkoholu tak ti zoberu vodicak za ktory si si zaplatil od 9000Sk vyssie
Porusil si pravidla cestnej premavky a na to aby ti zamedzil dalsie porusovanie pravidiel ti Odobral vodicak.
Tak isto pri pozivani alkoholu na verejnosti ti udeli pokutu a Moze ti zhabat Alkohol. Je to jednoducho zamedzenie dalsieho porusovania zakona. A na to ma "Normalny" ale aj Mestsky policajt plne pravo.
moj nazor je taky...ze by mali dostavat ..pokuty len ti co pod vplyvom alkoholu robia nejaky bordel alebo ohrozuju inych..a to ze pije pod 18 to je podla mna kazdeho vec..vsak predsa len je to jeho zdravie jeho zivot...v skratke mali by trestat /pokutovat/ len tych co sa nevedia po piti zmestit do koze.
boaca kam tento svet speje. ako vazne. tak prichytia mladistveho chlastat a robit bordel na verejnosti a vy by ste uz isli zalovat policajta, ze si dovolil mu alkohol vyliat.
podla mna to je celkom normalne, kde sme, v amerike? proste mozes byt rad ze dostanes par eur pokutu a vyleu ti chlast. koniec, zhasla fajka, ak sa nehras na cava, o 15 minut budes mat novu flasu a pokracovat v piti, vsak majte trocha sudnosti v sebe
tento pprispevok bol odoslany pod znacnym vplyvom alkoholu, takze ak ste stratili nit po dvoch slovach, chyba nie je vo vasom prijmaci
podla mna to je celkom normalne, kde sme, v amerike? proste mozes byt rad ze dostanes par eur pokutu a vyleu ti chlast. koniec, zhasla fajka, ak sa nehras na cava, o 15 minut budes mat novu flasu a pokracovat v piti, vsak majte trocha sudnosti v sebe
tento pprispevok bol odoslany pod znacnym vplyvom alkoholu, takze ak ste stratili nit po dvoch slovach, chyba nie je vo vasom prijmaci
Uz ste tu vseti slepi alebo hojko nezobrazuje gangyho prispevky?Rovnako ako on by som to chcel vidiet podlozene nejakym zakonom.Podla tohto prikladu mozem povedat aj ze fajcim na zastavke a pride policajt da mi pokutu a moze mi zobrat cigaretu nie?Aby som priestupok nerobil dalej.Proste este nikto z vas to tu nepodlozil nicim a pokial viem tak v nasom state to funguje tak ze co nie je zakazane je povolene.Alebo sa mylim?Shark NX napísal:Tak isto pri pozivani alkoholu na verejnosti ti udeli pokutu a Moze ti zhabat Alkohol. Je to jednoducho zamedzenie dalsieho porusovania zakona. A na to ma "Normalny" ale aj Mestsky policajt plne pravo.
-
Stoporko
VIP
presne, žiadny zákon nezakazuje policajtovi ti tú fľašu vyliať, alebo vziať cigu na zastávkeDieg0 napísal:Uz ste tu vseti slepi alebo hojko nezobrazuje gangyho prispevky?Rovnako ako on by som to chcel vidiet podlozene nejakym zakonom.Podla tohto prikladu mozem povedat aj ze fajcim na zastavke a pride policajt da mi pokutu a moze mi zobrat cigaretu nie?Aby som priestupok nerobil dalej.Proste este nikto z vas to tu nepodlozil nicim a pokial viem tak v nasom state to funguje tak ze co nie je zakazane je povolene.Alebo sa mylim?
-
Shark NX
Addict
Nie Diego ... Cigaretu ti nezobere ale si povinny ju uhasit. Ked chces tak si mozes hned po tom ako odide zapalit druhu ale zas riskujes.
Ides proti ludskej logike ...
Ale ako sami policajti hovoria ... Ako sa spravas ku nim tak sa oni spravaju k tebe. Ak si slusny tak nemusis dostat ani pokutu. Moze ta len upozornit ...
Ak sekas machra tak ti moze aj je*** flasu o zem.
Ked dojdem v Sobotu na SVK tak sa ti spytam na presne znenie zakona ... Proste je v nom jasne napisane ze Policajt ma pravo na to aby ti zamedzil v dalsom porusovani zakona.
Ides proti ludskej logike ...
Ale ako sami policajti hovoria ... Ako sa spravas ku nim tak sa oni spravaju k tebe. Ak si slusny tak nemusis dostat ani pokutu. Moze ta len upozornit ...
Ak sekas machra tak ti moze aj je*** flasu o zem.
Ked dojdem v Sobotu na SVK tak sa ti spytam na presne znenie zakona ... Proste je v nom jasne napisane ze Policajt ma pravo na to aby ti zamedzil v dalsom porusovani zakona.
SI si isty?Stoporko napísal:presne, žiadny zákon nezakazuje policajtovi ti tú fľašu vyliať, alebo vziať cigu na zastávkemožno použiť elementárnu logiku?
Kód: Vybrať všetko
Slovo: krádež
Význam: prisvojenie si cudzej veci zmocnenim ...-
Shark NX
Addict
Diego ... Skus si dnes nabehnut pred policajnu stanicu zacni robit krik a drz flasu vodky v ruke.
A potom sa spytaj na znenie zakona. S Radostou ti ho povedia.
Sprav si vodicak a chod po Einsteinovej 160km/h a ked ti budu chciet zobrat Vodicsky Preukaz tak sa ohanaj s tym ze to je kradez. Uvidis co ti na to povedia.
A potom sa spytaj na znenie zakona. S Radostou ti ho povedia.
Sprav si vodicak a chod po Einsteinovej 160km/h a ked ti budu chciet zobrat Vodicsky Preukaz tak sa ohanaj s tym ze to je kradez. Uvidis co ti na to povedia.
-
erytrocyt
VIP
Ano to súhlasí.Dieg0 napísal:Pokial viem (mam to od samotneho policajta) tak obciansky preukaz, vodicsky preukaz atd je majetok statu.Este nieco?
A čo sa týka tvojho chlastania a robenia bordelu. Len raz natrafíš na policajta, ktorý si to akosi nenechá, uvidíš ako sa vychovávajú výrastkovia ktorí sa nevedia spratať do kože. Pár obuškom po píšťale, krížoch, zo tri facky po papuly, po hlave, celá noc strávená na policajnej stanici kde ťa pripútajú k radiátoru spôsobom, že ak sa pohneš zlomíš si ruku a podobné príjemné záležitosti. No myslím že si dvakrát rozmyslíš ako sa budeš chovať. A nedokážeš nikomu nič. Ničové nič.
erytro ty ma nevies pochopit alebo co?Napisem ti to v skratke.
Policajt mi da pokutu za chlastanie na verejnosti.Ano porusujem vedome zakon poslusne zaplatim pokutu a idem pit inde.
Policajt mi da pokutu a bude chciet vyliat chlast. Slusne mu poviem ze mi chlast vyliat nemoze a ze s nim kludne zajdem na stanicu.
Zasluzim si za niektoru z tychto dvoch variant obuskom po papuli?
Policajt mi da pokutu za chlastanie na verejnosti.Ano porusujem vedome zakon poslusne zaplatim pokutu a idem pit inde.
Policajt mi da pokutu a bude chciet vyliat chlast. Slusne mu poviem ze mi chlast vyliat nemoze a ze s nim kludne zajdem na stanicu.
-
RoQa
Darca
A policajt leti zo zboru ako spinave pradlo , na druhy den predava na pesej zone hod-dogy ...erytrocyt napísal:Ano to súhlasí.
A čo sa týka tvojho chlastania a robenia bordelu. Len raz natrafíš na policajta, ktorý si to akosi nenechá, uvidíš ako sa vychovávajú výrastkovia ktorí sa nevedia spratať do kože. Pár obuškom po píšťale, krížoch, zo tri facky po papuly, po hlave, celá noc strávená na policajnej stanici kde ťa pripútajú k radiátoru spôsobom, že ak sa pohneš zlomíš si ruku a podobné príjemné záležitosti. No myslím že si dvakrát rozmyslíš ako sa budeš chovať. A nedokážeš nikomu nič. Ničové nič.
-
zvonenie33
Light Professional
-
Stoporko
VIP
- chlapec sa asi udrel na schodoch... možno mal konflikt s minoritou... ja som bol predsa vtedy na strážnici, však kolegovia? - sa uvedom, policajti, lekári... všetci držia pri sebe... nejakú šancu máš len ak máš známych čo Dieg0 ani Gangy (jediní, čo tu vehementne presadzujú túto myšlienku) evidentne nemajú.RoQa napísal:A policajt leti zo zboru ako spinave pradlo , na druhy den predava na pesej zone hod-dogy ...
-
Clean_Up
Professional
Nezaslúžiš, ale ak natrafíš na nejakého zakomplexovaného policajta ktorý je doma pod papučou a v práci si vybíja (a to doslova), energiu tak je do dosť reálne, lebo on je policajt čo v preklade pre bežných smrteľníkov (pre nás), znamená Pán Boh. A ako mu to dokážeš, keď ruka, ruku myje, navzájom sa nezradia a dôkazy zataja.Dieg0 napísal:erytro ty ma nevies pochopit alebo co?Napisem ti to v skratke.
Mna by to inac tiez zaujimalo, ci mozu ten alkohol vyliat. Hlavne dva pripady:
Ak ma nachytaju pit, staci, ze ma policajt videl a moze mi naparit pokutu? Nemusi mat dokaz toho, ze som skutocne alkohol konzumoval? Moze mi v tom pripade aj alkohol vyliat?
Ak ho nepijem, alebo mi to policajt nemoze dokazat (ak mi nedokaze konzumaciu, jedna sa logicky o iny priestupok) moze mi flasu vyliat? V takom pripade napriklad ked idem busom a nesiem flasu na zurku a chyti ma policajt, mohol by mi ju teoreticky hned vyliat.
Ono hlavne koli rozliatemu chlastu sa nikto hadat nebude a uz vonkoncom nikto nebude alarmovat svojich znamych koli takej prkotine, lebo ho vacsinou kazdy normalny clovek posle kade lahsie. Ja napriklad, by som sa mohol zacat hadat, mohol by som byt v prave a keby mi policajti ublizili, asi by som si to vedel vyhadat, ze by mali problem, ale bol by som za a) blbec sam pre seba a za b) pre vsetkych ostatnych. Ako uz bolo povedane, porusujem zakon, som si vedomy moznych nasledkov a hovorime o dost velkej prkotine, aby to ktokolvek tahal dalej.
Co ma ale teda viac zaujimalo, je hlavna tema a to dychova skuska. Je sice logicke, ze ak nadycham a mam pri sebe flasu, tak som z nej asi pil, ale nic to nedokazuje.
Dolezitejsie ale, ked sedim v bare a mam pred sebou dzus, nadycham, tak je uz len pravdepodobne, ze som v tom bare pil, ale vobec to nemusi byt pravda a hlavne to uz vonkoncom nic nedokazuje. Skutocne nieje rarita, ze dojdem do podniku pripity / opity (zalezi od podniku a casu
) a v tom podniku si vobec nemusim nic dat a nafukam.
Ak ma nachytaju pit, staci, ze ma policajt videl a moze mi naparit pokutu? Nemusi mat dokaz toho, ze som skutocne alkohol konzumoval? Moze mi v tom pripade aj alkohol vyliat?
Ak ho nepijem, alebo mi to policajt nemoze dokazat (ak mi nedokaze konzumaciu, jedna sa logicky o iny priestupok) moze mi flasu vyliat? V takom pripade napriklad ked idem busom a nesiem flasu na zurku a chyti ma policajt, mohol by mi ju teoreticky hned vyliat.
Ono hlavne koli rozliatemu chlastu sa nikto hadat nebude a uz vonkoncom nikto nebude alarmovat svojich znamych koli takej prkotine, lebo ho vacsinou kazdy normalny clovek posle kade lahsie. Ja napriklad, by som sa mohol zacat hadat, mohol by som byt v prave a keby mi policajti ublizili, asi by som si to vedel vyhadat, ze by mali problem, ale bol by som za a) blbec sam pre seba a za b) pre vsetkych ostatnych. Ako uz bolo povedane, porusujem zakon, som si vedomy moznych nasledkov a hovorime o dost velkej prkotine, aby to ktokolvek tahal dalej.
Co ma ale teda viac zaujimalo, je hlavna tema a to dychova skuska. Je sice logicke, ze ak nadycham a mam pri sebe flasu, tak som z nej asi pil, ale nic to nedokazuje.
Dolezitejsie ale, ked sedim v bare a mam pred sebou dzus, nadycham, tak je uz len pravdepodobne, ze som v tom bare pil, ale vobec to nemusi byt pravda a hlavne to uz vonkoncom nic nedokazuje. Skutocne nieje rarita, ze dojdem do podniku pripity / opity (zalezi od podniku a casu