Ako vymenit procesor na 486???
Ako vymenit procesor na 486???
Chcem sa spitat ako vymenit procesor na 486 ide o dosku presne neviem ale je od american megatrends a mal som tam procesor INTEL I486 DX (33 MHZ) a chcel by som ho vymenit za IBM BLUE LIGHTNING DX2(66 MHZ)
P.S.: ESTE KU TEJ DOSKE NA DOSKE PISE PAR VECI ALE NWM CI TO VAM POMOHNE: Serial N.O. 74948 , NA BIOSOVOM OBVODE PISE :486 BIOS Z758386 POD NIM JE ESTE JEDEN OBVON NA KTOROM PISE KB-BIOS-VER-F MEGATRENDS 77 P8042AHP
P.S.: ESTE KU TEJ DOSKE NA DOSKE PISE PAR VECI ALE NWM CI TO VAM POMOHNE: Serial N.O. 74948 , NA BIOSOVOM OBVODE PISE :486 BIOS Z758386 POD NIM JE ESTE JEDEN OBVON NA KTOROM PISE KB-BIOS-VER-F MEGATRENDS 77 P8042AHP
Ahoj,no pokusim sa to trochu zovseobecnit
...odpojis ventilator z dosky,zlozis chladenie,pokial ma len zapadku tak tu uvolnis/ja som ho z mojej 486 musel odsrobovat/,,pod nim je procak,ktory ma tiez nejaku banalnu poistku-uvolnis ho a mozes vybrat,dat novy,hlavne daj pozor aby bol dobre orientovany a nervi ho tam nasiluzaistit,namontovat chladenie a je to.Mozno trochu povrchne,ale snad helfne 
to pokial viem je socket na procesor pre 386 alebo koprocesorDj-XxX napísal:Keby bola ta doska novsia to by bola spica nejakych 16GB ram 2x Quad
2x gt 285 woe p1cooo komp
//autoeditácia príspevku ( 25 Feb 2009, 20:28 )
nie neje ani nebola da sa vybrat ako integrovany obvod napr. biosmoosha napísal:Silno duchaplny prispevok. Inak, autor, ozvy sa ako to dopadlo. Snad mozes len skusat. Inak, ta 486 na prvom sockete je tam ako pripevnena? Navolno ci nejake lepidlo?
je to zatlacene a da sa to vybrat normalne s tenkym srubovakom a akoze chcem ho vymenit lenze ja nechcem odpalit doskuHextall napísal:Myslím, že to je socket na prídavný cache, ale to nie je podstatné v tomto prípade ? Nejde ten procak normálne vytiahnúť smerom hore ? Vtedy sa ešte nerobili tie rychloupínaky a procesory boli buď zatlačené alebo napájkované.