Azet a autorske prava
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Azet a autorske prava
dnes sa mi stala taka jedna vec...pridaval som video na Azet a poslali mi mail ze som porusil pravdilo,s tym ze som pridal nieco,na cos a vztahuje autorske pravo...to video bol trailer na jednu party a pridaval som tam vzdy len afterfilmy z nejakych eventov,na ktore sa teda aspon podla mna nevztahuju urcite prava a su volne siritelne,daju sa dokonca najst na viacerych strankach...dal som im teda trie stranky nech si to overia a odpisali mi asi za hodinu ze proste kazda stranka ma ochranu autorskych prav osetrenu inym sposobom....ako to vlastne je???
Citujem jedného chlapíka:
"Najviac ma nasrali, ked sa mi ozval majitel hostingu, kde mam web, ze chcu nanho poslat zalobu, ak vo svojom fore nezmenim nazov jedneho vlakna, lebo ze vraj po*ec je ochranna znamka. Zbytocne som argumentoval, ci mam toto slovo vymazat zo svojho slovnika, ked si ho nejake hov*do dalo patentovat."
Azet je neseriozna firma na cele s jedným psychicky narušeným človekom (nick Freeman).
Mala už niekoľko veľkých afér s únikom informácií, semenište spamu to je a čo ma najviac hnevá (no hnevá, mám ich na háku) je že sa nedokážu čelom k problému keď ich niekto vyzve ale zatajujú pravdu a útočia v prvom rade na užívateľa.
Zaplnil priestor, ktorý tu v danom čase nebol, žiaľ podobné servery vo svete a nielen vo svete sú na ďaleko inej úrovni ako azet. Sú tam bežné veci, za ktoré na azete treba platiť a ešte ďaleko viac.
"Najviac ma nasrali, ked sa mi ozval majitel hostingu, kde mam web, ze chcu nanho poslat zalobu, ak vo svojom fore nezmenim nazov jedneho vlakna, lebo ze vraj po*ec je ochranna znamka. Zbytocne som argumentoval, ci mam toto slovo vymazat zo svojho slovnika, ked si ho nejake hov*do dalo patentovat."
Azet je neseriozna firma na cele s jedným psychicky narušeným človekom (nick Freeman).
Mala už niekoľko veľkých afér s únikom informácií, semenište spamu to je a čo ma najviac hnevá (no hnevá, mám ich na háku) je že sa nedokážu čelom k problému keď ich niekto vyzve ale zatajujú pravdu a útočia v prvom rade na užívateľa.
Zaplnil priestor, ktorý tu v danom čase nebol, žiaľ podobné servery vo svete a nielen vo svete sú na ďaleko inej úrovni ako azet. Sú tam bežné veci, za ktoré na azete treba platiť a ešte ďaleko viac.
-
Mateq
Medium Professional
Na druhej strane mu nemôžeš uprieť originálny nápad na slovenské pomery v tom čase a to, že z toho servera spravili najnavštevovanejší na Slovensku. Naviac vďaka pokecu s reklamou medzi krpatými deckami zadarmo a tak neustále rozširujúcou sa základňou návštevníkov, pretože keď nejakému debovi zavedú na lazoch internet, prvé kam vlezie bude pokec.sk lebo v škole mu nikto nehovorí o ničom inom.
S tým súvisí problém ktorý má djxtreme, zrejme tam admin kickuje každé video ktoré sa mu nezdá, a robiť nejakú kontrolu alebo preverovanie sa mu nechce, rovnako ako sa kedysi nekašlali so zabezpečením, pretože konkurencie nie je. Jednoducho si to môže dovoliť spraviť, pretože pár odmietnutých videí im zisk nezkazí, na to stačí raz za čas skopčiť nejakú funkciu od Facebooku. Takto sa nespráva ani YouTube, s nimi sa dalo emailovo komunikovať. Na druhej strane im hrozia ovela väčšie pokuty, takže v poslednom čase zvyšujú obozretnosť (viď rozpoznávanie hudby a odmietanie uploadu)
S tým súvisí problém ktorý má djxtreme, zrejme tam admin kickuje každé video ktoré sa mu nezdá, a robiť nejakú kontrolu alebo preverovanie sa mu nechce, rovnako ako sa kedysi nekašlali so zabezpečením, pretože konkurencie nie je. Jednoducho si to môže dovoliť spraviť, pretože pár odmietnutých videí im zisk nezkazí, na to stačí raz za čas skopčiť nejakú funkciu od Facebooku. Takto sa nespráva ani YouTube, s nimi sa dalo emailovo komunikovať. Na druhej strane im hrozia ovela väčšie pokuty, takže v poslednom čase zvyšujú obozretnosť (viď rozpoznávanie hudby a odmietanie uploadu)
Ale preco, men logika hovori, ze s tym azet nema nic spolocne, ked ja si tam dam nelegalne video.....sudit by s apotom mali so mnou a nie s azetom, nie?joejoe napísal:radsej kickne nejake video ako sa sudit ..moj nazor..ty by si robil to iste keby si mal taku firmu... a ja mam rad pokec z dovodu ze si tam mozem dat fotky ale aj mna sere ked niekto p1$3 t4KT0 cMUQ....to pismo si vymysleli ludia a nie azet..
-
MakeFake
Spammer
V poslednej dobe sa viacere nahravacie spolocnost stazovali Azetu nech odstranuje "nelegalne" hudobne a podobne videa.
V prvom rade si Azet ak by tieto videa neodstranoval znizil rating, pripadne znizil moznost dobrych vztahoch a spoluprace s tymito gigantami a pripadne by mohli Azet aj zazalovat.
Horsie by bolo keby Azet zacne udavaj svojich uzivatelov, ktory uploaduju tieto videa.
Problem je hlavne to, ze vela moderatorov nevie posudit ,ktore video je legalne a ktore nie je. Viacero spolocnosti umoznuje legalne zdielat cast s ich produkcie a podobne ale moderatori nemaju sancu na to prist ,,ze ktore ano a ,ktore nie.
V prvom rade si Azet ak by tieto videa neodstranoval znizil rating, pripadne znizil moznost dobrych vztahoch a spoluprace s tymito gigantami a pripadne by mohli Azet aj zazalovat.
Horsie by bolo keby Azet zacne udavaj svojich uzivatelov, ktory uploaduju tieto videa.
Problem je hlavne to, ze vela moderatorov nevie posudit ,ktore video je legalne a ktore nie je. Viacero spolocnosti umoznuje legalne zdielat cast s ich produkcie a podobne ale moderatori nemaju sancu na to prist ,,ze ktore ano a ,ktore nie.
-
djxtreme
Light Professional
moderatori sa ani s tym neobtazuju, ked im doslova clovek da pod nos stranky kde si to mozu overit,podla mna si ich ani neotvorili...tymto u mna zhasli...budu sa tu hrat strasne ze ma byt v sulade s pravami,ale hlavne ze pubertalne deti paliace macky alebo zhuleni pubertiaci tam prietsor maju...to je rozumne.
Vitaj na pokecidjxtreme napísal:moderatori sa ani s tym neobtazuju, ked im doslova clovek da pod nos stranky kde si to mozu overit,podla mna si ich ani neotvorili...tymto u mna zhasli...budu sa tu hrat strasne ze ma byt v sulade s pravami,ale hlavne ze pubertalne deti paliace macky alebo zhuleni pubertiaci tam prietsor maju...to je rozumne.
-
The Calvin
Star
Azetu práveže projekt videoalbumy pomohol dostať sa ešte vyššie ako bol.. dokonca predbehli podľa toho, čo som čítal aj ceknito.sk, že sú jednotkou medzi videoportálmi na slovenskom trhu..
http://www.aktuality.sk/ekonomika/ekono ... -internetu
Ale s tým porušovaním autorských práv určite nepočítali.. Ono aj youtube to až nedávno začalo mazať..
http://www.aktuality.sk/ekonomika/ekono ... -internetu
Ale s tým porušovaním autorských práv určite nepočítali.. Ono aj youtube to až nedávno začalo mazať..
lenze to video je na ich servery .... a ked mas warez na servery tak mas problem...to iste aj warez fora....ono neni nelegalne mat warez forum je nelegalne mat warez na serveryLub0$ napísal:Ale preco, men logika hovori, ze s tym azet nema nic spolocne, ked ja si tam dam nelegalne video.....sudit by s apotom mali so mnou a nie s azetom, nie?
jaky bu*erant co???? hele co som ty kua zrobil ze ma nazyvas bu*erant,?? INAC CO POZERAM TAK AJ TY SI HUMENCANFilipito napísal:gangy pekne si to vystihol len skoda ze dalsi bu*erant z humenneho![]()
humenne je cele nainfikovane pokecomved keby ste videli tie baby ako rozpravaju
![]()
k teme: mal som tam ulozene 2 songy z koncertu Up in smoke a vymazali mi ich ani mi nenapisali nic, proste ochota
-
winni
Medium Star
hey all klidek tuna hej? JonnyX si nemyslim ze je clovek inej orientacie... skor si myslim ze pokec zo srdca nenavidi a tamten clovek co ho zalozil patri k pokecu...
ja len tolko nehajte ho zit oka?
dik...
(myslim ze ani vam by to nebolo prijemne keby niekdo zacne do vas ze ste daky typek v ruzovom s vybranym spravanim... tak berte to aj z druhej strany...)
ja len tolko nehajte ho zit oka?
dik...
(myslim ze ani vam by to nebolo prijemne keby niekdo zacne do vas ze ste daky typek v ruzovom s vybranym spravanim... tak berte to aj z druhej strany...)
-
.:M4jco:.
Medium Star
Na jednej strane chápem jednanie tejto firmy, možno že usporiadateľ tej tvojej párty proste nechcel aby tam to video bolo a tak ho nahlásil ako chybné, alebo ho nahlásil nejaký uživateľ a ako viete, azet to nejako nekontroluje či tam je to alebo ono.
S tými pesničkami majú taktiež pravdu. Živý príklad je youtube kde sa pomaly začínaju zvukové stopy odstraňovať, pretože by porušovali autorské práva.
A ešte k ľuďom čo nadávajú na azet a služby ktoré poskytujú:
Skúste si spraviť niečo také aj vy a uvidíte čo to obnáša. Freeman určite len nesedí doma a nehrá sa so svojím kocúrom, ale jedná s firmami a podobnými subjektami aby mala firma väčší zisk a mohol sa nakúpiť lepší hardware alebo schopnejší ľudia. Síce môžem sám usúdiť že si toho zobrali v poslednej dobe pod "krídla" trochu viac než by sa žiadalo, ale sto ľudí, sto chutí. Teraz mi nejde o žiadne obhajovanie azetu, jasne, aj ja na neho nadávam že prečo toto, a prečo hento, ale nakoniec si aj tak povzdychnem a fungujem dalej, lebo si uvedomím že som na Slovensku, a tu je možné aj nemožné. Čo už
S tými pesničkami majú taktiež pravdu. Živý príklad je youtube kde sa pomaly začínaju zvukové stopy odstraňovať, pretože by porušovali autorské práva.
A ešte k ľuďom čo nadávajú na azet a služby ktoré poskytujú:
Skúste si spraviť niečo také aj vy a uvidíte čo to obnáša. Freeman určite len nesedí doma a nehrá sa so svojím kocúrom, ale jedná s firmami a podobnými subjektami aby mala firma väčší zisk a mohol sa nakúpiť lepší hardware alebo schopnejší ľudia. Síce môžem sám usúdiť že si toho zobrali v poslednej dobe pod "krídla" trochu viac než by sa žiadalo, ale sto ľudí, sto chutí. Teraz mi nejde o žiadne obhajovanie azetu, jasne, aj ja na neho nadávam že prečo toto, a prečo hento, ale nakoniec si aj tak povzdychnem a fungujem dalej, lebo si uvedomím že som na Slovensku, a tu je možné aj nemožné. Čo už
Zavisi to podla toho ci ma v kancelarii maketu brokovnice alebo pacidla. Ale podla tych okuliarov to vyzera skor na Gordona.mi-chau napísal:Freeman je automaticky Gordon? Preco nie Morgan doriti?! v akej dobe to zijeme...
Inak
Johny X mi cez ss napísal:chlapce nerob si problemi lebo so mnou nesu zarty