som bez priatelky uz dlhsi cas a v poslednej dobe sa mi zda akoby sa proti mne spojili vsetky baby na svete... idem s kamosmi niekam sa zabavit ked mam volno , balime holky a proste s kamosmi sa kazda jedna bavi a mna akoby ignorovali a zaroven aj by chceli hovorit ale radsej budu mlcat. je to uz tak 2 tyzdne, je to ako sci-fi. aby ste mali prehlad tak som chalan po ktorom baby stale hladeli a stalo sa mi ze sa az pobili, uz 5 rokov pocuvam od zien reci ze aky som pekny zlaty bla bla bla ale napriek tomu dochadzam k nazoru ze problem je v mojom vyzore alebo ale to si nechcem pripustit lebo som si isty ze problem v tom neni. mate s tym skusenosti ??
Prihlas sa 3 roky, potom to bude dlhsi cas teraz si to este len zacinas uvedomovat, a s tym imho aj suvisi ten tvoj pocit. Kym si mal vztah, nevsimal si si tie, ktore sa s tebou nebavili, lebo si nemal dovod si ich vsimat. Teraz si uz zacinas vsimat vsetky.
Ale ak vyzeras ako z inzeratu "Hladam spriaznenu dusu. Zn. Prave ma nechala zena" tak to mozno bude aj tym.
ozvi sa po rokoch 6 , tak je to u mna
to už má niečo s dlhším časom spoločné ...
baby ťa neignorujú, len sa od teba odťahujú , lebo asi vidno,že si chceš nájsť len "nálepku" na zranenú dušu
No ja mam podobny problem.....tiez ked som niekde v spolocnosti, alebo hoc aj v skole, v partii a podobne.....tak ako by ma kazda ignorovala, az na zopar holiek, ktore su fakt, ze kamosky.......a nikdy som nepocul viac ako to, ze mi nejake dievca povedalo, ze som mily, zlaty a podobne omacky....a este najlepsia.... 'keby si bol trochu starsi tak po tebe idem' (to mi povedal kamaratka o 3roky starsia) No na porazenie...
hele ale ja som aj cital take cosik ze ked je niekdo "nadmieru" pekny tak v skratkee... kazda si povie "uz ma babu ja na neho nemam" a vysledok je ze ked si to kazda povie tak ta budu vlastne ignorovat pretoze "aj tak u teba nemaju sancu" takze no je to taka cudna teoria ale ak sa o seba az prilis staras tak je to mozne no... ale tym necem povedat ze kazdy chlap musi smrdet od roboty a nosit monterky to zasa ne
moj nazor, paranoja pretoze ak po tebe zazerali doteraz tak sa ti len zda ze ta odrazu ziadna nece a taketo...
Pozri sa....ja mam hrozne rad uprimnost...a holky sa zrejme boja mi nieco svichnut do ksichtu....obcas tam je aj ten fakt, ze tie holky ktore mi povedia 'blabla bla a vyssie spominane' tak tie ziju na Slovensku, a zrejme sa nechcu 'zaplietat' s niekym kto chodi na Slovensku 2 krat do roka...
baby balia na vzhľad, chalani na kecy - tvoj vzhľad (pokiaľ je teda v norme, čo podľa tvojho príspevku je) tvorí u báb asi tak 1/5 tvojej atraktivity. Dôležitá je v prvomrade duševná pohoda... teda musíš prestať myslieť na to, že nemáš babu. Prestaň ich baliť a nechaj ich, nech balia ony teba
Luboš - ak si na SVK 2-3x do roka, tak sa niet ani čomu čudovať. Bal tie anglické