ako rozbehnut hry na viste.....
-
Rosssoneri
Medium Expert
ako rozbehnut hry na viste.....
Pls pomozte mi nejdu mi hry na viste.... sainst row 2....JBQOS....CS....zapnem ich vypne ma anapise program prestal pracovat neviete v com je chyba?
-
lekoklatik
VIP
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako rozbehnut hry na viste.....
to nebude tym ze je to VistaRosssoneri napísal:Pls pomozte mi nejdu mi hry na viste.... sainst row 2....JBQOS....CS....zapnem ich vypne ma anapise program prestal pracovat neviete v com je chyba?
ak to teda robi pri vsetkych hrach tak nainstaluj nove ovladace na grafiku a directx
-
Rosssoneri
Medium Expert
GeForce 9600........2gb ram....5000 procesor ..... norm stiahnute z netu z crackom zapnem tie hry a vypne mi ich a anpise program prestal pracovat .... ale napr gta 4 mi ide v poho alone in the dark teez ... a vela inych hier len james .. cs .. a saints row .... i tak blbne co ces aby som ti ete napisal?lekoklatik napísal:.....ako nič.
použi google, hľadať na fóre, upresni problém, zostavu, pirátsku verziu alebo originál,... chápeš? nić si nenapísal. zapnem hru saints row a vypne ju. No čo ti máme na toto povedať?
//autoeditácia príspevku ( 25 Feb 2009, 12:36 )
heh nie pri vsetkych iba pri tych troch a ani cracky nepomahaju ako som uz pisal vela hier mi ide norm ako BROTHERS in Arms hells highway...gta 4 ... alone in the dark .. mirror´s edge atd...Hulkm napísal:to nebude tym ze je to Vista
ak to teda robi pri vsetkych hrach tak nainstaluj nove ovladace na grafiku a directx
-
Fatall
Medium Star
Tu sa warez neriesi, cize pokial mas originalky tak zavolaj na technicku podporu vyrobcu.Rosssoneri napísal:Pls pomozte mi nejdu mi hry na viste.... sainst row 2....JBQOS....CS....zapnem ich vypne ma anapise program prestal pracovat neviete v com je chyba?
Ako vista je celkovo na hovno OS, skusal si SP1?
-
Pigesko
King
jak ze sa tu warez neriesi ?? a tych 170 stran o GTA 4 ?? originalku tam ma mozno 10 ludiFatall napísal:Tu sa warez neriesi...
-
Rosssoneri
Medium Expert
Heh diky za objasnenie co sa riesi a co nie ale neviete mi pomoct?

-
Rosssoneri
Medium Expert
.....
Diky chlapi ale nejde mi to ani s tou kompatibilitou ani stym spravcom..... vzdy to iste