Zhustenie vlasov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zhustenie vlasov

Príspevok od používateľa Betarik »

zdravim sem by ste mohli pisat nejaky rady tipy triky ako zhustit vlasy sam osobne mam dost riedne vyskusal som asi vsetko ale nic nepomohlo urcite niesom sam s takymto problemom budem vdacny za kazdu radku :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Transplantacia vlasov. Alebo veris roznym kuzelnym samponom a mastickam???
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

Mne pomohlo dlhšie obdobie si strihať vlasy asi na 6 mm. Približne každé dva týždne a asi po roku mi podstatne zhustli.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Caste strihanie vlasy skor zosilni ale pochybujem ze to ze si po hlave behal casto strojcekom ich prinutilo rast. Ak nerastu tak ich nejaky holicsky strojcek k tomu neprinuti :). Ako spominal hojko transplantacia vlasov, a existuje aj nastrelenie, pripadne chirurgicke vnasanie vlasovych folikul do pokozky ale to je asi ta transplantacia :) Zasiel by som azda mozno na geneticke vysetrenie ci to nemas vrodene, ako su na tom v rodine?
Kedze je este len februar tak mas sancu o 3 mesiace, vraj dazd v maji je dobry na rast vlasov, alebo tlacova farba podporuje rast vlasov, takze kazde rano kupit nejaky ten dennik a suchat o hlavu :D
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

No ja neviem, ale predtým ako som ich začal strihať na krátko boli podstatne redšie.
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

ja mam podobny problem ako ty... ale ja som maval jemne a riedke vlasy odnarodenia... akoze nemal som ich natolko riedke zeby som mal plesinu abo co.. to zasa ne :D
ale su dost riedke ja o tom viem.. a uzp riblizne 2 roky mam dlhe vlasy asi 20cm a pravdupovediac dako si vsimam a staram sa o ne... teda rozne sampony na podporu sily alebo rastu, ochrany a podobne...
ale pomohol mi aspon trochu sampon elséve regeniumX (ci jako sa to pise) a to asi tym sposobom ze rovno pod ofinou (je dlha tak som si vsimol) zacali "rasit" nove vlasy akoby druha ofina... to bolo asi pred dvoma tyzdnami od tedy tam mam take kratke vlasy co mi sice strpcuje zivot lebo sa to neda ucesat ale som rad ze aspon cosik.. a inac nie len pri ofine ale aj vzadu dakde som si vsimol no...

a k tej transplantacii ci co to je... to ja nechcem zasa az tak zle na tom niesom aj ked by ma potesili hustejsie vlasy ale mam taky blby pocit ze je to drahe a dlho sa na to caka abo take cosik, sak ako na kazdu taku transplantaciu... a inac je asi pravda ze strihanie pomaha ale ja sa nenecham ostrihat to nechcem...
len tak btw ked som ete chodieval na 9mm tak boli asi hustejsie ale ja to skor pripisujem ze cim vacsia dlzka tym viac sa stava ze cosik vypane pretoze, teda aspon mne sa stava ze o cosik zavadim daky strom abo hocico a daky ten chcvalec mi vyleti von :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Juicy: To je obycajny mytus, staci trochu pogooglit a zistis, ze caste strihanie nema na vlasy ziadny vplyv ;) A to, ze si to pozoroval ty, tak to bude skor psychologicky efekt ;)
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

takze ako vidim ziaden odbornik na tento problem je lepsie si po umyti vlasov ich fenovat ? alebo nechat vyschnut same ja si nikdy nefenujem ale kazdy vravy ze su potom vlasy hustejsie silnejsie lenze ja taky pocit stoho nemam ja sa radsej ani necesem pretoze potom vypadam fakt ako keby som mal 3 vlasy vzdy po umyti si ich rozhadzem rukami a je heh
Napísať odpoveď