Obmedzeny neobmedzeny internet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Vguru
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Obmedzeny neobmedzeny internet

Príspevok od používateľa Vguru »

Zdravim vsetkych uzivatelov veci zvanej internet. potrebujem radu ako dalej postupovat. Stala sa mi taka vec. pred nieco vyse polrokom som sa nechal zlakat na ponuku istej firmy ktora ponukala lacny neobmedzeny internet. kedze byvam v trochu zapadlej oblasti tak nemam velmi na vyber akeho poskytovatela zvolit. U tejto firmy som si predplatil ich najvyssiu rychlost aku ponukala cez wifi (2048kbs). Viem nieje to nic moc ale ked za tu cenu som nic lepsie nenasiel. Internet bol neobmedzeny a fungoval v celku dobre(az na par drobnych vypadkov). Veselo som si tahal hudbu filmy a obcas nejaku tu hru moj denny ,,limit" bol cca tak 2 max 3 gigabajty ale bolo to sporadicke na kolko som nie kazdy den tahal cize tak v priemere to mohlo byt aj menej. Zrazu dana firma vyhlasila ze obmedzujem ostatnych pouzivatelov a denny limit mi okresali na 1,2 gigabajtu. Po dosiahnuti tohoto limitu mi rychlost rapidne klesla tak na nejakych 20 max 100 kbs co mi vyrazne skomplikovalo uz len samotne surfovanie na kolko mi nechce ale dlho nacitava stranky. Tak neviem poradte mi ci ma na toto poskitovatel vobec pravo takto ma doslova odstavit ked si poctivo platim za ,,neobmedezny" internet?? Este raz by som chcel zdôraznit ze niesom jeden z tych manikov ktory tahaju dnom i nocou (na to ani nemam cas). Ludia prosim poradte co robit v pripade takehoto okradania a klamania uzivatela?? Ma vobec takyto poskitovatel pravo uzivat nazov neobmedezny pre svoj produkt?? Za vsetky rady vam vsetkym vopred dakujem..
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Podla podpisanej zmluvy nie. To iste sa stalo aj mne mal to byt daky normanet a pekne som sa oje*** lebo mi povedali ze nemam sietovu kartu v pc a ze si musim kupit kvoli mojej doske nejaku specialnu. Pri tom ten modem mal usb pripojenie
jaropd
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jaropd »

2-3 giga cez wifinu je dost najmä ak tahas filmy cez den,ja mam tiez wifinu 2500 kbps jasne ze zapadakovo inak by som bol na kabli ale co uz ked ina moznost neni,,skus to poriesit s poskytovatelom na tahanie filmou v noci napr ja mam v noci od 00:00 pustenu rychlost cca 7000kbps nahadzem par filmou do programu a rano stiahnute ,,,inak tu rychlost ti dost okresava to by som riesil tak drasticky by ta zas nemal obmedzovat,,,

k zmluve :pozri ake mas podmienky urcite tam maju ze ta mozu obmedzit ma to skoro kazdy poskytovatel wifi
Vguru
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vguru »

je tam napisane ze v pripade potreby ma ma mozu ale tak nemyslim sa ze to teraz potrebovali 4 dni za sebou a co sa tyka stahovania v noci tak to si zas ja velmi nemozem dovolit na kolko chodim do prace a v noci sa potrebujem vyspat a nemoze mi hucat masinka pri hlave.. Mam totiz trosku viac nadupanu masinu ale vykon ide na ukor hluku a koli netu nedam zas 200 euro aby som ju hodil celu do pasivnych chladicov
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

aj gaya ma v nazve neobmedzeny internet a obmedzeny je :)
Napísať odpoveď