* Operační systém: Windows XP (SP2) / Windows Vista (SP 1)
* Procesor: Intel Core 2 Duo E4400, AMD Athlon 64 X2 6000 nebo výkonnější
* Operační paměť: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM ( Vista)
* Grafická karta: 256 MB DirectX 9.0 karta se Shader Modelem 3.0
Doporučené hardwarové nároky:
* Operační systém: Windows XP (SP2) / Windows Vista (SP 1)
* Procesor: Intel Core 2 Duo E6600, Core 2 Quad Q6600, AMD Phenom X4 9850 nebo výkonnější.
* Operační paměť: 2 GB RAM (XP/Vista)
* Grafická karta: 512 MB DirectX 9.0 karta se Shader Modelem 3.0
No tak co si myslite o tychto hw narokov? Bude tak zle optimalizovana hra ako GTA4? Povedzte si nazor.
//audiotrack: témy spojené
neviem sa rozhodnut ci to stahovat alebo nie , pozeral som aj gameplay ale dako ma to nechitilo
ano ovládanie hlasom jednotky reaguju podla povelov anglickych ako fire, move, regroup, defend a pod. príkazy ... pozri si videa na youtube a zistis ocom je rec
James13579 napísal:halo ludia je tam aj singleplayer?
nevies preco by tam nemal byt ??? nie kazdy ma net aby mohol hrat online a volaky pribeh to predsa musi mat...
ak chces nieco blizsie tak tu mas recenziu na xbo360 verziu [sector]
ja som to tiez hral musim povedat ze neni to presne to co som ocakaval ale napad to zly neni je tam singel kampane aj skyrmis ale cez lan sa hrat neda pyta to kluc
me napísal:Us som to hral a je to celkom zabavne riadit jednotky hlasom
ide to aj na PC ako to funguje to si nastavys kontrolsy ze stlacis niake tlcitko napr ze strielat a povies strielat alebo sa to neda nastavit ??
a asi musis mat mikrofon co ?
DAMON88 napísal:ide to aj na PC ako to funguje to si nastavys kontrolsy ze stlacis niake tlcitko napr ze strielat a povies strielat alebo sa to neda nastavit ??
Musis mat mikrofon a hlasove prikazy sa ti ukaze ked slacis medzernik
jasne ViTALiTY ide super.. netreba ani key ani crack... o vsetko je tam postarane.. Inak hra ma celkom sklamala... teda nieze by som ju nejak velmi ocakaval ale po 10min hrania musim povedat ze nuda.
DAMON88 napísal:ide to aj na PC ako to funguje to si nastavys kontrolsy ze stlacis niake tlcitko napr ze strielat a povies strielat alebo sa to neda nastavit ??