1080p HD film...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
manager666
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

1080p HD film...

Príspevok od používateľa manager666 »

Zdravim.
Mam taky "problem". Mam notebook MSI GX701X-093CZ(Core2Duo T9300-2,5Ghz,4GB RAM,GF9600M GT 512DDR3) a ide o to,ze ked prehravam na nom full hd film cez media player classic pomocou ffdshow, tak mi vytazuje procesor na okolo 50%. To mi je trosku zahadou, preco az tak velmi,kedze by mala moja graficka karta podporovat hardwarovu akceleraciu hd videa. V ovladacoch grafiky ziadnu moznost na zapnutie akceleracie nevidim, tak neviem,ci to nebude zadrhel v nich... su to ovladace z 10-9-2008 priamo od vyrobcu.
Ako teda...pomoze aktualizacia ovladacov ? :)
vdaka za odpoved...

p.s. codec filmu - matroska
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

mas luzersky notebook :P

a neviem co ta tak sere s tymi 50 % ?? to ti potom zacne huca ten notebook, ci co ?

ved ked is kupim PC tak nech maka, nie ;)
manager666
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa manager666 »

"Problem" nebol v mojom luzerskom notebooku(ani v tom,ze by hucal), ale v tom, ze som nemal v programe mpc hc zapnutu hardwarovu akceleraciu, cize tvoje "rady" nie su na mieste. :lol:
p.s. teraz moj nb maka max na 10% pri hd-cku. :wink:
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

manager666 napísal:"Problem" nebol v mojom luzerskom notebooku(ani v tom,ze by hucal), ale v tom, ze som nemal v programe mpc hc zapnutu hardwarovu akceleraciu, cize tvoje "rady" nie su na mieste. :lol:
p.s. teraz moj nb maka na 10% pri hd-cku. :wink:
aaaaaaaale , co sa onee :) ja som myslel ze to nebude taky banalny problem :oops:
Napísať odpoveď