Boj o najlepšiu hru, Výsledky finálneho hlasovania!!!

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Vyberte hru, ktora je podla vas najlepsia

Grand theft auto
19
20%
Call of duty (2,4)
16
17%
Diablo 2
9
10%
Mafia
45
48%
Max Payne (1,2)
5
5%

Celkom hlasov: 94

Es Tee
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Es Tee »

heh nič v zlom ale myslím že v poslednej dobe, dosť dlhej dobe , je najlepšou hrou World Of Warcraft... vlastne WARCRAFT všeobecne je podľa mňa najlepšia zbierka hier... žiadne GTA ani nič... WoW is the way :D n00bz CoMpAnY for life :P
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A to by sa malo hlasovať za každú skupinu, nie?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Bude sa hlasovat za kazdu skupinu, to je 5 skupin=5 vitazov a z 5 vitazov sa zvoli jedna najlepsia hra na svete. :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

lol na svete :)
Zmeniť hlasovanie? Podľa mňa to uź horšie nebude
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Skupina 2 a 4 je na tom z pohladu mojich oci najhorsie - vazne si neviem predstavit, ktorej hre dam prednost, na ukor druhej (tretej).. naopak, tretia skupina je totalne nezaujimava kde sa budem musiet zdrzat hlasovania... U piatej - kandidata mam, ale za naj hru to nepovazujem. Tazko sa vybera spomedzi hier, ktore postupili medzi najlepsie...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nove hlasovanie.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no v tomto 2 hlasovaní to vyzerá na prevahu CoD. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Steven666: Popravde, nic ine z tejto patice sa ani ocakavat nedalo, jedine CoD.
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

CoD FTW! :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak toto hlasovanie vyzerá dosť jednoznačne. Nemyslel som si, že CoD všetky ostatné hry takto prevalcuje :shock: Ešte som si myslel, že zahlasujem za CoD, aby som mu trošku pomohol, ale ako vidím, nebolo treba :)
lekoklatik
VIP
VIP

hojko napísal:Steven666: Popravde, nic ine z tejto patice sa ani ocakavat nedalo, jedine CoD.
Si robíš srandu? Vždy som si myslel že ľudia majú príbeh radi... Fahrenheit mal vyhrať s prehľadom
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zda sa ti, ze by som si robil srandu??? Veru, nerobim si srandu. Su hraci, ktori hraju hru pre jej hratelnost a su hraci, ktori hraju hru pre jej pribeh, dejovu liniu, atmosferu, ako napriklad Silent Hill a podobne. Ja patrim k hracom, ktorych nezaujima nejaky den, nemam rad intra, pretoze ma len zdrzuju a nemam chut sa divat na nejake intro, aby som vedel o co ide. Je pravda, ze napriklad Call of Duty, Medal of Honor, Mafia... mali co to o vneseni do deju, ale neboli to hry, ktore som hral pre ich pribeh. Boli to hry, ktore mali podla mna neskutocne dobru hratelnost a bola zabava hrat tieto hry, rovnako ako aj multiplayer CoD, ktory vlastne nema ziadny pribeh.

Mozno je dej vhodny najma tak pre nejake adventurky, ale nie je az tak dolezity pre akce hry, medzi ktore CoD urcite patri. Pozri si napriklad hru Vietcong, uvedenie do deja o vojne vo Vietname, ale napokon tam nebol ten dej dolezity, teda aspon pre mna nie. Dalsia hra Medal of Honor, sice bolo pekne vediet o co tam ide, lahodkou bolo Vylodenie z Normandie - tu sa kratke intro v hre a pribeh neda popriet. Ale aj keby som nevedel o co ide, aj tak to hram, pretoze to malo skvelu atmosferu a vsetko okolo toho, bol to zazitok. Vela ludi ani len nevedelo co to o Normandii, pretoze sa o tom v skole este ani neucili a ak sa ucili, tak len letmo na jednej hodine dejepisu. A aj tak prave tato misia zanechala na hracoch velky dojem. Alebo film (teda 10 casti serialu) Band of Brothers, totozna cast s misiou Carentan, ktora je podla vojny o Carentan, kde americania vyhrali. Myslis si, ze hraci vedeli o co ide, aby to vobec hrali??? Ja myslim, ze poriadne ani nie, napriek tomu to bola skvela misia a este lepsi multiplayer, ved prave tato mapka sa asi najviac hravala v multiplayeri a vela ludi bolo na tuto mapu alergickych. A co zaver hry Call of Duty (prvy diel) na namesti v Rusku???

Ty si teda ostan pri svojich hrach s pribehom, kedze si na tom zakladas, ja sa nadalej budem venovat hram, ktore sa mi pacia, maju dobru hratelnost a dokazem pri nich oddychovat a dobre si zahrat.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Už by malo isť nové hlasovanie
lekoklatik
VIP
VIP

Myslím že hry ktoré ty spomínaš sú dnes už rutinou záležitosťou. Moje počudovanie na tvoju odpoveď pramenilo v tom, Že ma dosť zaráža že takmer všetci zabúdajú na klasiky alebo hry ktoré majú čo to do seba, len žiaľ bohu nie sú opestrené o nádhernú grafiku ala Crysis. Keby to tak bolo v prípade fahrenheit, snáď by hru poznalo viac hráčov a snáď potom by sme sa mohli baviť o boji o "Najlepšiu hru"... najlepšia hra podľa mňa nemá vynikať v hrateľnosti a zaostávať v príbehu, alebo v príbehu a napak zaostáva´t v hratelnosť. Nejde o to čo doma hrávam ja. Veď hrávam CS (takmer už len to) takže určite tu nejdem hovoriť o tom čo mám rád ja... Hovorím o tom že najlepšia hra by mala byť zvolená skutočne s rozvahou a nie len takým klikom na výber... Popremýšľať nad tým čo je v možnostiach a vybrať vážne to čo si to zaslúži...
Už som niečo podobné písal v boji o filmoch tuším takže ako vidíš stále ma trápia užívatelia tohto fóra, ktorý všetko zneúctia. Všetko mne "sväté".
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

o tej hratelnosti by som pomlcal - zatial postupili dvaja kandidati, ktorym som teda na chut neprisiel ani omylom - prave kvoli hratelnosti ktora mne absolutne nevyhovuje :) Z tychto dvoch hier, ktore doteraz postupili, najdem podla mojho gusta az dve, ktore by som kludne vyradil uz v prvych bojoch :)

A vlastne pochybujem, ze tu niekto hra hru len kvoli jej pribehu, ked z hladiska hratelnosti zaostava - takze sa opat jedna o dost individualisticky parameter - kolko ludi, tolko chuti.

Ciastocne ma aj mrzi ze hry ktore su mojimi favoritmi, vypadavaju, ale nic to nemeni na fakte, ze tento rebricek nijak neotrasie tym mojim vlastnym :)
lekoklatik
VIP
VIP

h. Osobný rebríček teda... Ja neviem. Keď ja pripájam do hlasovania seba, dávam "zo seba maximum". V preklade skutočne premyšľam prečo som urobil a hlasoval za to za čo som hlasoval. Vždy mám na svoj tip, či hlas dôvod. Keď neviem nehlasujem. Neraz som do témy prišiel a hneď i odišiel pretoŽe nebolo proste za čo hlasovať... A či nejak toto ovplyvní osobný rebríček môj?
Snáď nie. Len som sklamaný ako som už nezdravo veľa ráz písal. Mrzí ma to proste. To nedocenenie hier na ktorých keď ich hráme, skutočne vidíme že tvorcovia sa na nej skutočne "vyhrali".
Možno až moc prežívam. Možno by som len rád videl vo finále niečo čo mám rád aj ja. žiaľ pamätníkov je na fóre pomenej :D
Ja osobne si ešte vždy vážim Hideo Kojjimu a jeho výpoveď pokračovaniam MGS.
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

ja zastavam take stanovisko, ze kvalitna hra by mala mat vzdy dobry pribeh ved prave to ma pri nej drzi a nuti ma hrat dalej aby som zistil ako sa to cele skonci....uz len kvoli tomu teraz hravam stare playstastion hry ( FF IX, Resident evil 2, parasite eve atd) pretoze terajsie hry nie su pre mna fakt zaujimave...ale zas na druhej strane treba uznat ze hry ako CoD 4 maju tu hratelnost tak vysoku ze cloveku tam ten pribeh nechyba...a co sa tyka tohto hlasovania tak som zvedavy ako to dopadne, no pre mna je navzdy Nr.1 genialny Deus Ex...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

lekoklatik napísal:Si robíš srandu? Vždy som si myslel že ľudia majú príbeh radi... Fahrenheit mal vyhrať s prehľadom
CoD 4 single vari ma slaby pribeh? Na najtazsej obtiaznosti som sa na konci citil hrdy na svoju jednotku, ze sme to zvladli..., bol som sucastou pribehu, ktory bol ozaj dobry. Vynikajuca hratelnost to dokonale podtrhla aj v singli, aj v multaku...
Samozrejme, najdes zaujimavejsie pribehy v RPG, pripadne v jednostranne single FPS, typu fallout, alebo v NFS: U, ktore sa dalo hrat len vdaka pribehu... Ked ale mam pri hre pocit, ze hranie je tam akoby naviac, nie je to dobre.
lekoklatik
VIP
VIP

COD uź žial nevymyslí nič nové. Všetko sa toćí okolo vojny... či nie?

//Mohli.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Myslim ze to sa uvidi az pri Modern Warfare 2. Tam este mozu dat nieco nove :) 2. svetovu uz by mohli nechat tak...
Napísať odpoveď