ak hras karieru skus spravit taku fintu: napr ides do zakruty v ktorej hnusne naburas, tak rychlo stlac ENTER cim sa ti pusti taky replay poslednych sekund tvojej jazdy a ty to mozes vratit spat ako to tebe vyhovuje a potom ked si ready stlacis F12 a ides tu zakrutu odznova...
//edit: ano zabudol som na pro mod...ked ho mas aktivovany tak ti tieto replaye nepojdu, ale na druhej strane budes mat viac bodov
naco sluzi v tejto hre program openAL ??? lebo sa nainstaloval aj z hrou....openAL som vymazal a ze spustim GRID a uz nejde.(tak som ho odisntaloval)..takze co to je za program a naco sluzi ten program openAL ???
dik
mam problem,nainstaloval som grida,hodil patch 1.2 a ked to spustim,ide mi intro a potom hodi toto a neda sa nic robit,skusal som aj safe mode a nic..mam ati x1950GT 256mb a najnovsie ovladace
nie si sam, patch 1.2 toho viac kazi ako napravuje, mne sa napriklad nedaju jazdit vobec drifty, to je jedno ci singl ci multiplayer vzdy ma vyhodi s chybovou hlaskou a este kamosovi strasne blikaju textury na trati Jarama, no toto vsetko bez patchu sa nedialo..
94jakub napísal:Prosim vas neviete preco mi v tejto hre nejde volant
Logitech Formula Force EX?
Nejde na verzii 1.00 ani 1.20
akoze nejde ?? definuj to pls.. skusal si nastavit napriklad Acceleration a dal si pedal ?? turn left, zatocis volantom dolava.. presne ako ked klavesnicu nastavujes... mne zobralo Logitech Feedback Wheel... musi ti zobrat aj to tvoje..
No normalne ma odpor ked otacas. Ked sa zapne hra tak sa to vypne a ked chcem nastavit ovladanie tak ho nebere. Ani volant ani pedale ani tlacidla na volante.
zdar lidi testoval to někdo na vistách 64bit mě se to podařilo rozjet jen jednou vždy když to chci rozjet tak se to jako načítá pak to spadne do lišty a hotovo neví někdo co s tím díky
pc mám nové naprosto dostačující
AMD Phenom II X4 920
Gigabyte GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0)
Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1066MHz
Sapphire ATI Radeon HD 4870 1GB DDR5 11133-04-20R
Microsoft Windows Vista Home Premium CZ 64bit OEM SP1
koudy: Skus patch verzie 1.2, ten by mohol vyriesit tvoj problem, vid. popis patchu: Fixed GRID startup issue where it appears as a process in Task Manager but fails to run.
ako som dal patch 1.2 odvtedy mi nejdu ziadny mapy kde sa driftuje, ci uz v single playeri alebo mutli vzdy ma vyhodi pri nacitavani do Win.....ma niekto podobny problem?
prosim poradte ako odstranit tuto chybu, normalne som si hral hru, vipol som ju chcem si ju zapnut a hlasi tuto chybu.
dost mi to ponahla kedze s kamosom si to chceme dnes o 22:00 zahrat