Neviem, ako ho mam ziskat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lusilu
Novice
Novice

Neviem, ako ho mam ziskat

Príspevok od používateľa lusilu »

Caute, prosim o radu.
Chodim na 8- rocne gymnazium. Do triedy so mno chodi spoluziak, do ktoreho som sa na prvy pohlad zamilovala. Problem je v tom, ze on nie. Presiel rok a ja ho mam stale rada. Stale placem, zurim, ze niesom pre nho pekna ale on ma berie iba ako kamosku. Je uzasny a ja neviem ako mam na nho zabudnut a prestat ho mat rada, ed ho vidim kazdy den v skole a choim s nim aj na kruzky. Ja uz neviem ako dalej. Je to blbe, chcem na nho zaposobit. Poradte PROSIM co mam robit a ako mam na nho zaposobit, alebo ako mam na nho ZABUDNUT? Vopred DAKUJEM.
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Tu sú niektoré dobré rady, skús prečítať..
http://www.hojko.com/nezaujem-z-druhej- ... 06492.html
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

skús vyjsť von, zbaliť (nechať sa zbaliť) desať ďalších chalanov a potom sa zamysli, či je ten tvoj stále taký úžasný
lusilu
Novice
Novice

myslis ze som to neskusala? on je proste naaaaj a neviem si pomoct.... je to ten najuzasnejsi chalan na svete FAKT... straaaaaaasne ho milujem
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Uvedom si dve veci...
1.=>najuzasnejsim chalanom pre Tebe nie je ten co ta nemiluje, bude nim ten, bude k Tebe citit to iste co Ty k nemu
2.=>straaaaaasne ho milujes? No tak, si poblaznena, zamilovana, ale sotva je to laska. Laska vznika medzi dvoam ludmi, ktory citia to iste. Toto je len zamilovanost.

P.S. Mohla by si objasnit suvislosti medzi touto temou a touto http://www.hojko.com/ako-spravim-aby-ma ... 14319.html ?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Dobre sa prefackaj... a vyber tú ruku zo šerbla. Na svete je toľko chalanov, ktorí by o Teba mohli stáť, že keby si na jednom prste mala 10 000 bolo by to málo... :wink: najprv sa povenuj škole... to je teraz to najlepšie... potom, keď povyrastieš, tak ono to príde samo... :)
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

ja byt na tvojom mieste ked sa ti tak lubi tak by som to spravil nasledovne heh (mne sa to stalo a zaposobilo to na mna dostatocne nahodou :oops: )

ked bude sediet sam na lavicke tak prides k nemu sadnes si k nemu a prve co si vsimnes zacnes komentovat... proste trebars ma dlhe vlasy tak zadres "ako dlho mu rastly?" a podobne... je to nahodou celkom mile a chalan vidi ze prejavujes sympatie to je asi najhlavnejsie bo jako si vsimam zasa ja na sebe ked sa mi dakdo lubi tazko viem niekedy odhadnut ci je to aj z druhej strany napriek indiciam ktore mi opacne pohlavie poskytuje... je to take divne no heh...

teda aspon aj by som to asi nejako takto riesil ae zasa ty si dievca ty mas svoje "zenske" pudy s ktorymi dokazes divy ako je videt kade chodim hehe :)

a k ostatnym... neberte ju doslovne ze ho miluje a nwm co to ete len pride ak sa to podari... proste vyjadruje svoje pocity noaco...
(sorry ak pisem aj ja kraviny...)
Pantinela
Star
Star

Re: Neviem, ako ho mam ziskat

Príspevok od používateľa Pantinela »

lusilu napísal:Caute, prosim o radu.
Chodim na 8- rocne gymnazium. Do triedy so mno chodi spoluziak, do ktoreho som sa na prvy pohlad zamilovala. Problem je v tom, ze on nie. Presiel rok a ja ho mam stale rada. Stale placem, zurim, ze niesom pre nho pekna ale on ma berie iba ako kamosku. Je uzasny a ja neviem ako mam na nho zabudnut a prestat ho mat rada, ed ho vidim kazdy den v skole a choim s nim aj na kruzky. Ja uz neviem ako dalej. Je to blbe, chcem na nho zaposobit. Poradte PROSIM co mam robit a ako mam na nho zaposobit, alebo ako mam na nho ZABUDNUT? Vopred DAKUJEM.
1. Chceš radu ako na neho zapôsobiť alebo zabudnúť? Tak čo teda???? Či ti to je jedno?

2. V druhej téme sa chceš páčiť všetkým chalanov v triede a ten kamarát, čo začal chodiť s druhou, pretože ty si ho nechcela, tak chceš aby bol zas "do teba". Tak ktorého chceš? Jeho, tohto alebo všetkých?
Nechcem byť moc ironická, tak sa už radšej nebudem ani viac pýtať.... :roll:
lusilu
Novice
Novice

RE:

aby som vam to trošku objasnila.... ta čo sa chce pačit v triede chalanom je moja kamoska.... je zufala a ja sa jej touto cestou snazim pomoct... tak aby bolo jasne necitim ja obidve veci takze... :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: RE:

Príspevok od používateľa Hotwire »

lusilu napísal:aby som vam to trošku objasnila.... ta čo sa chce pačit v triede chalanom je moja kamoska.... je zufala a ja sa jej touto cestou snazim pomoct... tak aby bolo jasne necitim ja obidve veci takze... :D
hej a my ti to urcite verime :)
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

:smt044 obidve tie temy mi pripadaju ako jeden velky vtip

//vlastne by to malo ist cele do vtipov
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

Boze tak mu povezd zeho chces mozno sa daco zmeny
Good tip: DELETE obe temy
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Tommyno napísal:Boze tak mu povezd zeho chces mozno sa daco zmeny
a toto bol vtip sam o sebe :lol: :lol: (sry za OT)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nahodou podla mna ma chlapec pravdu, sak mu to povedz do oci, on sa posere, odkopne ta a budete stastny, ty sa postupom casu prestanes trapit a on mozno tiez... a to zmazanie tiez nieje odveci, taketo veci sa maju riesit ludskym umom a radami od kamaratov a nie internetom omg :roll:
lusilu
Novice
Novice

mnoo nemusite mi verit ze ja obidve veci necitim a ze to pisem za kamosku to jedno ale mne je to aj tak 5
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v takom mladom veku si lásku neužiješ, lebo ešte nevieš čo to je. Možno to pre teba znie kruto a budeš na mňa škaredo rozprávať aký som trotel, ale je to tak :) (teda nie že som trotel, ale že nevieš čo je láska)
Ale keďže som bol v tvojom veku, viem aké je to pre teba dôležité. Bojovať môžeš, no ak u neho nie je záujem tak sa budeš zbytočne trápiť. Niekedy je ale celkom príjemné aj "tajne" milovať, zobrať si takéto svoje tajomstvo do dospelosti a potom sa ti na to bude dobre spomínať. Tiež sa mi teraz vybavuje pár takých lások zo základnej :)
Takže neviem čo ti poradiť, riaď sa svojim rozumom (takúto radu v živote dostaneš veľakrát, tak si to natrénuj). Ja neviem ako na tom medzi sebou ste, ale osobne by som si so spolužiačkou nezačínal
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Ku takýmto témam by ich zakladatelia mali prikladať svoju fotku a fotku toho o koho majú záujem, s toho by sa dalo vyvodiť v čom je problém... :sly:
Napísať odpoveď