Ako spravim, aby ma chceli?
Ako spravim, aby ma chceli?
prosim poradte, ako mam spravit aby ma chalani v nasej triede chceli... neviem co sa so mnou osledny tyzden deje, ale proste chcem sa pacit nasim chalanom. Mam podozrenie, ze jednemu sa aj pacim, no nie som si ista. A navyse jeden dotieravy spoluziak do mna 3 roky bol zalubeny, no teraz ho to omrzelo a zalubil sa preto do mpjej kamosky. Teraz sa toci iba okolo nej. Dovtedy som to ignorovala ze do mna bol a bolo mi to vseto jedno, ale teraz? teraz si uvedomujem ze bool celko mily a fajn chalan a chcem aby do mna znovu bol. prosim poradte ako to mam spravit... proste sa im chcem pacit tak ako ona...dakujem
-
Jussi
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako spravim, aby ma chceli?
dievča ty si šiestačka, že?lusilu napísal:prosim poradte, ako mam spravit aby ma chalani v nasej triede chceli... neviem co sa so mnou osledny tyzden deje, ale proste chcem sa pacit nasim chalanom. Mam podozrenie, ze jednemu sa aj pacim, no nie som si ista. A navyse jeden dotieravy spoluziak do mna 3 roky bol zalubeny, no teraz ho to omrzelo a zalubil sa preto do mpjej kamosky. Teraz sa toci iba okolo nej. Dovtedy som to ignorovala ze do mna bol a bolo mi to vseto jedno, ale teraz? teraz si uvedomujem ze bool celko mily a fajn chalan a chcem aby do mna znovu bol. prosim poradte ako to mam spravit... proste sa im chcem pacit tak ako ona...dakujem
-
Začiatok Konca
Professional
begbeee: nehovor jej tu sprostosti...
na čo ju to navádzaš..
No, dievča... ako povedal kolega predo mnou, tak Ťa len serie, že už o Teba nejaví záujem a tým, že Ťa "otravoval" si si nevšímala jeho dobré vlastnosti... no teraz ich konečne vidíš...a poviem Ti jedno.. na tieto veci máš ešte kopec času.. ver mi.
No, dievča... ako povedal kolega predo mnou, tak Ťa len serie, že už o Teba nejaví záujem a tým, že Ťa "otravoval" si si nevšímala jeho dobré vlastnosti... no teraz ich konečne vidíš...a poviem Ti jedno.. na tieto veci máš ešte kopec času.. ver mi.
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja sa priklanam k begbeemu, spravne totiz aj na mna lepsie zaposobi dievca ktore sa aspon tvari viac menej dostupne, teda takee... no ja nwm ako to popisat ale proste ze je hned videt ze keby ju cem tak behom trebars tyzdna by sa to dalo pretoze je taka aka je (neberte ten tyzden doslovne pls...) ale zasa na druhej strane nehraj sa az prilis dostupne pretoze ptm si kazdy chalan povie "ked ju budem mat ja, tak sa najde druhy pre ktoreho je rovnako dostupna ako pre mna" takze tak noo...
aspon tak to vidim ja heh... nic ineho ma nenapda zatial...
aspon tak to vidim ja heh... nic ineho ma nenapda zatial...
ooooooooooo odrazu si otvorila oči?!
tri roky a tebou to ani nepohlo, tak ti treba.
presne viem ako ta to strasne stve, ze uz chce inu a nie teba. moj priatel bol zahladeny od ZS do jednej holky, ktora ho stale brala ako kamarata. V dospelosti si nasiel mna a mala si vidiet ako ta furia penila, ze uz ma niekoho ineho a ona mu je ukradnuta. aj ma pred nim poohovarala a pritom ma vobec, ale vobec nepozna. iba z videnia
a ako sa pacit spoluziakom? normalne. chlapi nemaju radi hlupe ženy. bud vtipna, nedotierava, maj vseobecny rozhlad a zapajaj sa do ich diskusii ked vies o com hovoria.
tri roky a tebou to ani nepohlo, tak ti treba.
presne viem ako ta to strasne stve, ze uz chce inu a nie teba. moj priatel bol zahladeny od ZS do jednej holky, ktora ho stale brala ako kamarata. V dospelosti si nasiel mna a mala si vidiet ako ta furia penila, ze uz ma niekoho ineho a ona mu je ukradnuta. aj ma pred nim poohovarala a pritom ma vobec, ale vobec nepozna. iba z videnia
a ako sa pacit spoluziakom? normalne. chlapi nemaju radi hlupe ženy. bud vtipna, nedotierava, maj vseobecny rozhlad a zapajaj sa do ich diskusii ked vies o com hovoria.
vieš aký je rozdiel medzi 14 a 15 ročnou babou ?? jedine v čísle,rozum majú rozmaznaného decka.a uvedom sa a toho chalana čo ťa akože "lúbil" 3 roky nechaj tak,máš to čo si chcelalusilu napísal:![]()
ja mam 15 keby daco...a chodim do skoly do bratislavy a neviem kto si... ale aj tak dakujem za pomoc
a inak čo je natom že chodíš do školy do BA ?? pozri,ja chodím tiež do BA do školy a predstav že ja tu aj bývam to je čo
triple napísal:aspoň som sa fajne pobavil takto z rána