Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Bud su bratia alebo je to jeden a ten isty clovek. :D
pepan90
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pepan90 »

[quote="DeFeAt"][/quote]az teraz som si vsimol, ze expiracna doba je do roku 2008 :lol: ..ze preco to je take lacne haha
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Pepan90: ja odteraz kupujem tento: http://www.bodyworld.sk/katalog/produkt ... ter-3000-g . Cena vyborna, totalna spokojnost s dotycnym obchodom. + Shaker zdarma :)
Predtym som braval jeden od Smartlabs.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

Grosay napísal:Pepan90: ja odteraz kupujem tento: http://www.bodyworld.sk/katalog/produkt ... ter-3000-g . Cena vyborna, totalna spokojnost s dotycnym obchodom. + Shaker zdarma :)
Predtym som braval jeden od Smartlabs.
a uz si ho mal? ak hej, tak aku prichut a ci ti to chutilo dobre :) asi ho zoberiem, kamarat chodieva do toho obchodu, takze by som usetril aj na poste...
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mam cokoladovu prichut. Nie je to zle. Nabuduce ale ochutnam vanilku. Kamosovi som bral jahodovy, no chutovo nebol dobry. Mal slabu/ziadnu jahodovu prichut. Aj som im tam pisal a potvrdili, ze sa tam nieco pokaslalo, lebo vo vzorkach to bolo ok. Zmenia to. Zatial sa rozhodni medzi cokoladou a vanilkou. A k tomu by som si este kupil maltodextrin...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

No este nehovor, uvidime, co to s nami porobi. :D
Nech uz je akykolvek ten protak, mozolom sa asi nevyhneme. ;)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No ako tak pozeram, mozem osrat tie ceny tu v UK....to sa neda porovnat....ved to preplatim na tri krat....
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:No este nehovor, uvidime, co to s nami porobi. :D
Nech uz je akykolvek ten protak, mozolom sa asi nevyhneme. ;)
Ako ze nie?! A rukavice si si naco kupoval? na natieranie chleba? Chlope, to sa teraz neda porovnat - ked som cvicil bez rukavic, mal som mozole jak hovado... Normalne som sa bal pohladkat priatelku, aby som ju nimi neposkriabal :D teraz mam ruky ako vyprane v perwolle :D Ale fakt som im tam pisal ohladom tej chuti a dali mi za pravdu. Teraz idu uzatvorit zmluvu s jednou firmou, co sa zaobera prichutami doplnkov a vraj to vyzera veeeelmi dobre. Uvazuju o dopredavani tych chutovo nepodarenych zasob za znizenu cenu (mozno). Ak znizia, tak seriem na celu chut. Za tie nutricne hodnoty sa to oplati.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ake mas rukavice, na cele prsty alebo iba take do pol prstov? ja pouzivam cyklistikcke :-D a dost mam zodrete bruska prstov
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Tie rukavice vam fakt pomahaju?Frajerka sa stazuje ze mam drsne ruky, no na rukavice som zatial nic dobre nepocul, tak neviem.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

odporucam rukavice od harbinger aj biotech robi celkom balla ale harbinger mi viac sedi na ruke.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja som predtym pouzival rukavice,ale prestal som.Prave kvoli tomu,ze svaly,sila su-ale ruky ako zenska.Ziaden mozol,proste nic..

A tie zienky-vacsinou mam pocit,ze sa im to praveze paci,ak mam tvrde ruky..
leaded
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa leaded »

Ahojte

Môžte mi poradiť medzi Cytogen hypermass alebo Support 35 ? Dakujem ;)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som zobral tie od Biotechu. Je to lepsie ako stale pouzivat molitan.

Holubar: Je to riadny rozdiel. uz vobec nemam tvrde mozole na rukach.A ani cinky tak netlacia :)

dudo02: No pokial maju tie zeny sklon k masochizmu, tak sa im to urcite paci, ked ich jemne poskriabes po tele :) No a dalsia vec je ta, ze napr. pri zdvihani na hrazde ma tie mozole obcas dokonca tlacili :(
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Po jeden a pol roku som zacal znova cvicit tentokrat 3x do tyzdna Po-Str-Pia a v sobotu beh. Vysadil som vsetky sladke napoje, solene jedla, sirupy a podobne sacharidmi prehnane veci. Uz po dvoch treningoch v posilke som sa citil lepsie hlavne co sa chrbtice tyka. Mal som 98 Kg momentalne 96,5. Chcem ist na 85 - 80 a objem prsia, ramena, bicepsy, tricepsy, potom mierny rys...

Teraz si po odporucani idem objednat MaxMuscle - ThermX pre vnutorne zahrievanie a spalovanie tukov.

Uvidime ako to dopadne. Kazdopadne posilka je ako droga, aspon u mna, ak vynecham nejaky trening tak mi to normalne chyba...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Grosay napísal:Ako ze nie?! A rukavice si si naco kupoval? na natieranie chleba? Chlope, to sa teraz neda porovnat - ked som cvicil bez rukavic, mal som mozole jak hovado... Normalne som sa bal pohladkat priatelku, aby som ju nimi neposkriabal :D teraz mam ruky ako vyprane v perwolle :D Ale fakt som im tam pisal ohladom tej chuti a dali mi za pravdu. Teraz idu uzatvorit zmluvu s jednou firmou, co sa zaobera prichutami doplnkov a vraj to vyzera veeeelmi dobre. Uvazuju o dopredavani tych chutovo nepodarenych zasob za znizenu cenu (mozno). Ak znizia, tak seriem na celu chut. Za tie nutricne hodnoty sa to oplati.
A tak by mi mohli teda poslat aspon pytlik aromy, hm? :)
Rukavce su jedna vec, mozole druha. Hovorim ti, aby bolo volaco vidiet, musie tie rukavice predrat. T.z., ze mozole budu. :D
Btw, ten protak nie je zly, dokonca ho citit aj po jahodach, ale len ked ho zarobim s mliekom. Nuz ale s mliekom to nie je moc dobra kombinacia, ostavam i tak pri vode. Nezarabam ho do 0,5L, ale do dvoch deci a to uz neak pretrpim tu chut.

4Holubar - rukavice su dobra vec, aspon teda pre mna. "No mozols" - that's the rule! :D Inak mam Harbinger a tie maju jednu velku vyhodu - maju bandaze on-board. ;) Ja to uz bez bandazi ani neviem. A radsej znicim kozu na rukaviciach, ako na paprciach.

4Grosay - ty to este sice nevies, ale dneska zas nemozem ist, bo mam chripku jak <->! Obavam sa, ze pri tlakoch by by mi vystrelili sople jak traky ... :D
dudo02 napísal: A tie zienky-vacsinou mam pocit,ze sa im to praveze paci,ak mam tvrde ruky..
Njn, dockaj, ked ti insuo zacne tvrdnut. :smt119
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:4Grosay - ty to este sice nevies, ale dneska zas nemozem ist, bo mam chripku jak <->! Obavam sa, ze pri tlakoch by by mi vystrelili sople jak traky ...
MA NESEEER!!!!!!! Co si robil cez vikend?!!!!! To mam zase trcat doma?!
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Rob kliky. :D
Ja sa idem liecit... :new19: :smt017
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

kijeril, grosay - v ktorej posilke cvičíte?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

vcera som objednal ten "vas" protak (bio5 whey better), zobral som cokoladu... som zvedavy, co to da :)
Napísať odpoveď