Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Pepan90: ja odteraz kupujem tento: http://www.bodyworld.sk/katalog/produkt ... ter-3000-g . Cena vyborna, totalna spokojnost s dotycnym obchodom. + Shaker zdarma 
Predtym som braval jeden od Smartlabs.
a uz si ho mal? ak hej, tak aku prichut a ci ti to chutilo dobreGrosay napísal:Pepan90: ja odteraz kupujem tento: http://www.bodyworld.sk/katalog/produkt ... ter-3000-g . Cena vyborna, totalna spokojnost s dotycnym obchodom. + Shaker zdarma
-
Grosay
Star
mam cokoladovu prichut. Nie je to zle. Nabuduce ale ochutnam vanilku. Kamosovi som bral jahodovy, no chutovo nebol dobry. Mal slabu/ziadnu jahodovu prichut. Aj som im tam pisal a potvrdili, ze sa tam nieco pokaslalo, lebo vo vzorkach to bolo ok. Zmenia to. Zatial sa rozhodni medzi cokoladou a vanilkou. A k tomu by som si este kupil maltodextrin...
-
Grosay
Star
Ako ze nie?! A rukavice si si naco kupoval? na natieranie chleba? Chlope, to sa teraz neda porovnat - ked som cvicil bez rukavic, mal som mozole jak hovado... Normalne som sa bal pohladkat priatelku, aby som ju nimi neposkriabalkinjeril napísal:No este nehovor, uvidime, co to s nami porobi.
Nech uz je akykolvek ten protak, mozolom sa asi nevyhneme.
-
tomasito13
Star
-
Grosay
Star
Ja som zobral tie od Biotechu. Je to lepsie ako stale pouzivat molitan.
Holubar: Je to riadny rozdiel. uz vobec nemam tvrde mozole na rukach.A ani cinky tak netlacia
dudo02: No pokial maju tie zeny sklon k masochizmu, tak sa im to urcite paci, ked ich jemne poskriabes po tele
No a dalsia vec je ta, ze napr. pri zdvihani na hrazde ma tie mozole obcas dokonca tlacili 
Holubar: Je to riadny rozdiel. uz vobec nemam tvrde mozole na rukach.A ani cinky tak netlacia
dudo02: No pokial maju tie zeny sklon k masochizmu, tak sa im to urcite paci, ked ich jemne poskriabes po tele
Po jeden a pol roku som zacal znova cvicit tentokrat 3x do tyzdna Po-Str-Pia a v sobotu beh. Vysadil som vsetky sladke napoje, solene jedla, sirupy a podobne sacharidmi prehnane veci. Uz po dvoch treningoch v posilke som sa citil lepsie hlavne co sa chrbtice tyka. Mal som 98 Kg momentalne 96,5. Chcem ist na 85 - 80 a objem prsia, ramena, bicepsy, tricepsy, potom mierny rys...
Teraz si po odporucani idem objednat MaxMuscle - ThermX pre vnutorne zahrievanie a spalovanie tukov.
Uvidime ako to dopadne. Kazdopadne posilka je ako droga, aspon u mna, ak vynecham nejaky trening tak mi to normalne chyba...
Teraz si po odporucani idem objednat MaxMuscle - ThermX pre vnutorne zahrievanie a spalovanie tukov.
Uvidime ako to dopadne. Kazdopadne posilka je ako droga, aspon u mna, ak vynecham nejaky trening tak mi to normalne chyba...
A tak by mi mohli teda poslat aspon pytlik aromy, hm?Grosay napísal:Ako ze nie?! A rukavice si si naco kupoval? na natieranie chleba? Chlope, to sa teraz neda porovnat - ked som cvicil bez rukavic, mal som mozole jak hovado... Normalne som sa bal pohladkat priatelku, aby som ju nimi neposkriabalteraz mam ruky ako vyprane v perwolle
Ale fakt som im tam pisal ohladom tej chuti a dali mi za pravdu. Teraz idu uzatvorit zmluvu s jednou firmou, co sa zaobera prichutami doplnkov a vraj to vyzera veeeelmi dobre. Uvazuju o dopredavani tych chutovo nepodarenych zasob za znizenu cenu (mozno). Ak znizia, tak seriem na celu chut. Za tie nutricne hodnoty sa to oplati.
Rukavce su jedna vec, mozole druha. Hovorim ti, aby bolo volaco vidiet, musie tie rukavice predrat. T.z., ze mozole budu.
Btw, ten protak nie je zly, dokonca ho citit aj po jahodach, ale len ked ho zarobim s mliekom. Nuz ale s mliekom to nie je moc dobra kombinacia, ostavam i tak pri vode. Nezarabam ho do 0,5L, ale do dvoch deci a to uz neak pretrpim tu chut.
4Holubar - rukavice su dobra vec, aspon teda pre mna. "No mozols" - that's the rule!
4Grosay - ty to este sice nevies, ale dneska zas nemozem ist, bo mam chripku jak <->! Obavam sa, ze pri tlakoch by by mi vystrelili sople jak traky ...
Njn, dockaj, ked ti insuo zacne tvrdnut.dudo02 napísal: A tie zienky-vacsinou mam pocit,ze sa im to praveze paci,ak mam tvrde ruky..