LCD SAMSUNG T240HD

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

LCD SAMSUNG T240HD

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ahojte...
Rozmýšľam nad týmto monitorom...
Je tu možnosť ešte táto bez tunera..
Prijal by som ten HD, len že či tam do toho vstupu pre KOAXIÁL pôjde napojiť bežný koax. pre KTV, od UPC napr. a normálne pôjdu naladiť stanice.. Je tam dodávané aj dialkové ovládanie.. ja by som iba potvrdenie potreboval, či to pôjde alebo nie.. :) rad by som mal ako TV tento monitor + samozrejme aj ako PC monitor.. Ďakujem
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ako ci tam pojde zapojit antena? alebo trocha som nepochopil, chces vediet ci ti natom pojde telka od UPC?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jopa.. vzadu je normalne konektor pre antenu.. o UPC ide... cize bezny koax, a ci pojdu aj programy.. pretoze v tomto sa fakt nevyznam..
Filipito napísal:chces vediet ci ti natom pojde telka od UPC?
otazku si polozil spravne..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

na tom druhom to podla mojich vypoctov nerozbehas.
ked mate na UPC takuto koncovku
http://images.philips.com/is/image/Phil ... &$jpglarge$

tak ti to pojde v pohode, k monitoru bude dodavany softver na hladanie tv a podobne cize s tym problem nebude.
cize ked mate od upc horeuvedenu koncovku pojde to. ak nie tak mi ukaz aka koncovka vam ide od UPC :wink:

//K+ od su-da to sa ceni :D
myslim ze budes mat neake prepinanie na dialkovom medzi pc rezim a telkou , zaujimave by to bolo keby sa to dalo spustit spolu aj tv aj pc
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jo jaska filipito.. na tom druhom nepojde.. ten nema tuner ani vstup na to... to je len taky, ze ak by na tom HD nesiela TV... a jo.. UPC ma po celom slovensku rovnaku pripojku z koncoveho bodu... :) cize thx K+

BTW ako bude fungovat prepinanie medzi PC<>TV... ci to si nejako vyberem cez ktory vstup chcem prijimat signal ? :)

//ok, je to tak ako som napisal, je prepinac aj priamo na TV.. ktory vstup si chcem vybrat..

jo to by zaujimave bolo :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

rodicia aby usetrili na segre tak jej kupili namiesto televizoru, lcd monitor s tv tunerom, ma tam 2x scart, koaxial, dvi...
takze bez problemov k tomu pripojis dvd prehravac, kablovku alebo comp...
prepina sa sposobom ako na TV, ze si vyberes z ktoreho konektoru sa ma signal zobrazovat
Farlo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Farlo »

zapajal som ten lcd ale 22" a v pohode tam išla kablovka
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vdaka ludia... nakoniec ju budem mat z alzy za cenu bez dph, takze nie je o com.. :) som zvedavy ake to bude oproti mojmu 19" CRT
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

tak to bude velikansky rozdiel :) :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no tak je uz doma... skusal som tam hodit digitalnu TV.. obraz nie je taky super.. pri analogu ani nehovorim.. ale ked som od monitora par metrov je to super.. skusal som 1080p.. omfg.. to je obraz.. celkovo na PC je to obrovsky monitor.. som s nim "zatial" plne spokojny :))
btw ladenie kanalov cez antenu je jednoduche asi tak ako na beznom TV.. :) repraky vbudovane do monitora su super..
nepouzil som ziadne cd nic.. plug and play :P
co sa hier tyka.. skusal som CoD2 a 4.. uff tych 5ms je asi fajn.. obraz nie je rozmazany... a graficka karta sice 512mb mi stiha nastastie 1920*1200 v CoD4 na 125fps pri 40 ludoch na servri... akurat to chce este zvyk

sry za foto z mobilu.. :)
Prílohy
DSC00376.JPG
DSC00374.JPG
Farlo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Farlo »

Šu-Do napísal:no tak je uz doma... skusal som tam hodit digitalnu TV.. obraz nie je taky super.. pri analogu ani nehovorim.. ale ked som od monitora par metrov je to super.. skusal som 1080p.. omfg.. to je obraz.. celkovo na PC je to obrovsky monitor.. som s nim "zatial" plne spokojny :))
btw ladenie kanalov cez antenu je jednoduche asi tak ako na beznom TV.. :) repraky vbudovane do monitora su super..
nepouzil som ziadne cd nic.. plug and play :P
co sa hier tyka.. skusal som CoD2 a 4.. uff tych 5ms je asi fajn.. obraz nie je rozmazany... a graficka karta sice 512mb mi stiha nastastie 1920*1200 v CoD4 na 125fps pri 40 ludoch na servri... akurat to chce este zvyk

sry za foto z mobilu.. :)
pri tv obraze to asi ani lepšie nebude ked som tam zapol kablovku tak to tiež nebolo až tak pekne ako so si predstavoval ale je to aj tak monitor a podla mna uplne super
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

chcel by som sa opytat, ze ak prepojim VGA -->> monitor cez HDMI, ci bude vyraznejsie lepsi obraz ? teraz to mam cez DVI.. a moznost ako to prepojit cez HDMI je redukciou z DVI na HDMI ktoru som obdrzal ku grafickej (ATi 4870), ci to ma zmysel... Dakujem
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

nema zmysel...mozno ak ta karta ma zvukovku v sebe teda ze by si mal aj zvuk cez monitor len som si niesom teraz isty ze ci tento typ ma...lebo tie co maju priamo HDMI vystup tak maju aj zvuk, nielen obraz. Ak by si mal priamo na karte HDMI vystup nie cez redukcie tak by som si to dal, ale zmysel to nema ziadny
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Šu-Do napísal:chcel by som sa opytat, ze ak prepojim VGA -->> monitor cez HDMI, ci bude vyraznejsie lepsi obraz ? teraz to mam cez DVI.. a moznost ako to prepojit cez HDMI je redukciou z DVI na HDMI ktoru som obdrzal ku grafickej (ATi 4870), ci to ma zmysel... Dakujem
nie nema, DVI aj HDMI su digitalne vstupy, kvalita je v podstate rovnaka. HDMI je preto taky rozsireny pretoze nahradzuje SCART na televizoroch a dvdckach pretoze(ako uz bolo spomente) je schopny prenasat audio/video v digitalnej kvalite, zatial co DVI prenasa iba obraz. Ten obraz proste uz nezlepsis...

Paci sa mi ako sa uzivatel nadomnou pochvalil :) :)
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Šu-Do ja som tento monitor kupoval niekedy v polke februára a som tak isto spokojný ako ty. Dobre si si vybral :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jo :) nelutujem a prechod z 5 rokov na 19" CRT na LCD som absolutne nepocitil ( na bolestiach hlavy alebo rozmazanom obraze a pod) som rad ale keby som vedel zobral by som uz 26" :D
Napísať odpoveď