presiel som z win xp na 64 bit vista home premium.
problem je v tom, ze ked nainstalujem ovladac z cd, alebo najnovsi zo stranky leadteku (karta je v podpise), konkretne 175.16 ... tak po instalacii a restarte mi stale figuruje standardny windowsacky vga adapter
8800GT + win vista 64 bit ... problem s drivermy
teraz som supol tu verziu, konecne ju zobralo ... len uz mi 2x padol cely system 
a dalsia vec ... pozeram na cpu-z a nasobic (multiplier) mi beha od 5x cez 10x az 10,5x (tieto hodnopty presne ukazuje). uz som aj v biose nastavil namiesto "auto" napevno nasobic 10,5x
... a navyse net aky je spomaleny, ako aj celkovo pc, kurna ja sa na to vyse***, uz mam nervy
a dalsia vec ... pozeram na cpu-z a nasobic (multiplier) mi beha od 5x cez 10x az 10,5x (tieto hodnopty presne ukazuje). uz som aj v biose nastavil namiesto "auto" napevno nasobic 10,5x
... a navyse net aky je spomaleny, ako aj celkovo pc, kurna ja sa na to vyse***, uz mam nervy
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co to mas za CPU ?? mas urcite nastavenu funkciu setrenia, cize sa znizi nasobic-->> podtaktuje CPU.. ak ho vytazis tak bude nasobic na maxime
ak je idle tak klesne na svoje minimum
lenze to by behalo minimum maximum, nie vselijako
net.. netaha ti nejake aktualizacie ??? nacitava pomaly stranky, ci len rychlost celkovo je nejaka mala ? DL aj UP ? providera mas akeho
lenze to by behalo minimum maximum, nie vselijako
net.. netaha ti nejake aktualizacie ??? nacitava pomaly stranky, ci len rychlost celkovo je nejaka mala ? DL aj UP ? providera mas akeho