Keď som ho dával preč tak mi napísalo že cez ovláací panel (obrazovka) sa dá vrátiť naspäť. Aj som to menu objavil ale Explorer tam akosi nieje. Čo s tým? Ja ho chcem mať normálne ako kôš, tento počítač, dokumenty... Nechcem ho ako odkaz.
a co takto ist do c:\Program Files\Internet Explorer a tam najdes exe subor exploreru a nakopirujes si ho na plochu, nie ako odkaz ale kopiu a mas to tak ako si chcel, funguje to a nie je to odkaz a netreba nic instalovat navyse
kontrolna otazka - ked si ho daval prec - myslis ikonu z plochy, alebo si IE odobral ako sucast OS? Ak si ho odobral, tak necudo ze sa nedopatras k moznosti zobrazenia ikony... V takom pripade si ho musis najprv nainstalovat.
Neviem čo tu všetci špekulujete, sprav to tak, ako ti to povedal Toy M@ch!n3 - cez program Tweak UI(download nájdeš v pravo). Tam si dáš položku "Desktop" a zaškrtneš Internet Explorer.
je to jeden z bugov windowsu. Na nete sa toho už popísalo dosť. Je to spôsobené jednou záplatou, v spojení s IE7. Daj si nastavenia/ovládacie panely/pridať alebo odstrániť programy, potom si zobraz aktualizácie a odstráň KB943460.
No a pozrite si screenshot v druhom príspevku a aký tam nájdete rozdiel?!
> že on tam má možnosť Internet Explorer a ja NIE.
Viem že sa to týka Windowsu a jeho bugov resp. aktualizácií. Len som nevedel čo s tým. Takže Audiotrack sa mi zdá byť najreálnejší. Hneď sundám KB943460.