Kupa basgitary

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

pershing napísal:daj link na tu tvoju vintage...uvidime zajtra...z internetu - ano samozrejme, ale neviem ktoru vobec...
nech sa ti paci :) scrollni si to na EST96 passive series (nechapem preco je tam napisane passive ked to je aktivka :D ) tak tu zltu mam ja. Nevyberal som podla diazjnu ale podla zvuku a pohodlnosti :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

jurdzi napísal:ked flinstone vravi ze mate taky slaby vyber neprichadza do uvahy nieco z internetu? :) tam vsak treba ratat ze pripadna reklamacia by bola trosku zlozitejsia....
Nikdy! z internetu sa kupuje elektronika, nikdy však nie hudobné nástroje... Totižto aj medzi rovnakým typom a značkou sú priepastné rozdiely ako zvukovo tak aj vo vyhotovení... A cez internet sa obchod zbavuje kúskov ktoré nikto nechce... A keďže takto si objednávajú iba neznalí začiatočníci hluchí jak poleno, nikto sa im nato nestažuje :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Dunlop: a napadlo ta ze Persho asi nie je blby a nepojde stylom zavriem oci pohybem mysou a kde bude tam kupim? Asi si tu basu vyskusa, a ak mu bude sediet pohlada na nete dobru ponuku a tu kupi. Neverim, ze by sa pri takychto basach dalo hovorit o roznej kvalite spracovania, to mozno u rucne robenych, ale toto budu strojove, a tie budu proste bud dobre alebo zle.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Dunlop napísal:Nikdy! z internetu sa kupuje elektronika, nikdy však nie hudobné nástroje... Totižto aj medzi rovnakým typom a značkou sú priepastné rozdiely ako zvukovo tak aj vo vyhotovení... A cez internet sa obchod zbavuje kúskov ktoré nikto nechce... A keďže takto si objednávajú iba neznalí začiatočníci hluchí jak poleno, nikto sa im nato nestažuje :)
ak to bol pokus o urazku nepodarilo sa ti to ... asize kym si to objedna tak si to niekde vyskusa ne ?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tu vintage basu si kupil na nete alebo v kamennom shope? Ak net tak daj pls nazov obchodu, dik
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Fabo: bol si niekedy v obchode a skúšal si viacej rovnakých kúskov? ubezpečujem ta že sú tam priepastné rozdiely!
Ja som si kupoval vintage gitaru a vyberal som si z ale 5kusov rovnakých... Jedna nemala zabrúsené pražce, daľšia bola hluchá jak poleno atd... A jedna jediná za niečo stála a tú som zobral

Flinstone: aky pokus o uražku? čítaj pozorne...
Napsíal si že či nepripadá do úvahy niečo z internetu, mal si dodať že z inzerátu... Totižto ma hneď napadol internetový obchod a ktomu nadvezuje príspevok odomna vyššie
pershing
Guru
Guru

v Kosiciach si vyberies taky velky barani ud a nie basu, dnes som bol v poslednom shope co poznam, mali tam 2 basy, jedna so slusnou cenou, aj to uz mala ujebany hmatnik a hrala jak nejaka sracka[znacka BACH alebo tak nejako, no nic mi to nevravelo :D], zatial najlepsie z toho vychadza ten squier...aspon u mna

//autoeditácia príspevku ( 19 Feb 2009, 17:38 )
tak nakoniec suma sumarum asi tato http://www.musicant.sk/index.php?page=s ... t&Itemid=1
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

persho kupovana bola v kamennom, web maju tu no vidim ze uz ju tam nemaju tak neviem

Dunlop ano mas pravdu kazdy kus je jedinecny ale ze by tam boli az hentake skoky? :? to mi pride normalne mozno tak pri SX-kach nejakych lacnych
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale ono gitary a basy do 15tis sú low-end :) A rozdiely sú aj pri drahých gitarách... to vieš, je to predsalen robené z organického materiálu a nieje drevo ako drevo... Ale pri týchto lacných do 15tis sú tam samozrejme okrem zvukových rozdielov technické rozdiely pri zhotovení...
Veď si rpedstav masovú výrobu gitár kde jeden šikmooký si dáva záležať a hneď drhý vedľa neho to odflingáva a robí len rpeto aby mal vyplatu...

Proste huddbné nástroje sa poslepačky nikdy nekupujú (nehovorím teraz o modeli ale konkrétne o danom kuse)... :)
pershing
Guru
Guru

ale ved mas moznost aj vratit ked sa ti nepaci, pod sem do KE a ukaz mi ako si tu vyberies basu, :roll:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

bazar.muziker.sk
ja by som novu určite nekupoval...
pershing
Guru
Guru

od ruky je este vacsie riziko ze bude nieco dodrbane a zle ako z obchodu :roll: a este premna laika..tam by ma oje*** jedna radost :D ja som squier skusal, a som spokojny
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Musim uznat ze s tymi kusmi ma dunlop pravdu, no neviem preco za bazar nie som... spoluziak kupoval takto ojazdenu no az doma zistil ze ma uplne v prdeli potenciometre tak ich musel kupit nove a co mal ten prostredny tak ten ho vysiel cca 20 € co je na potenciometre vcelku dost (do tej elektroniky sa nerad sprtam ale zda sa mi ze ten prostredny nebol obycajny potenciometer) Persho nejaky trip do ineho kuta slovenska nie je mozny? :)

//ale aj z tej low-end basy je mozne dostat dobry zvuk :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

pershing napísal:od ruky je este vacsie riziko ze bude nieco dodrbane a zle ako z obchodu :roll: a este premna laika..tam by ma oje*** jedna radost :D ja som squier skusal, a som spokojny
čo môže byť preboha na gitare dodrbkané? to nieje elektronika ani spotrebný tovar...
Gitary sú čím staršie, tým lepšie... totiž drevo stále dozrieva a tým že sa nane hrá tak sú aj vyhrané... Videl si niekedy rozobratu gitaru?5 kablikov...

Ale darmo tu budem niekomu radiť ked si bude ajstak vravieť svoje... Kup si teda squier, za dva roky to zahodíš lepo sa ti zlepší sluch a nebudeš to môcť počúvať... Ja len som chcel poradiť aby si mal za danú cenu čo najviac muziky

jurdzi: to čo bolo za prípad ked si na mieste neskontroloval potenciometre? a aj keby, je to stokorunova zaležitosť

PS: popozeraj značku cort
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dunlop napísal:čo môže byť preboha na gitare dodrbkané? to nieje elektronika ani spotrebný tovar...
Gitary sú čím staršie, tým lepšie... totiž drevo stále dozrieva a tým že sa nane hrá tak sú aj vyhrané... Videl si niekedy rozobratu gitaru?5 kablikov...

Ale darmo tu budem niekomu radiť ked si bude ajstak vravieť svoje... Kup si teda squier, za dva roky to zahodíš lepo sa ti zlepší sluch a nebudeš to môcť počúvať... Ja len som chcel poradiť aby si mal za danú cenu čo najviac muziky

jurdzi: to čo bolo za prípad ked si na mieste neskontroloval potenciometre? a aj keby, je to stokorunova zaležitosť

PS: popozeraj značku cort
ono to bolo tak ze kupoval Jacksonku, kt. nova stala okolo 15 000 tusim a on ju bral za 200€ a nemali to ako vyskusat lebo nebolo po ruke kombo a on ju uz narychlo chcel tak ju zobral...No tie dva ho vysli dokopy sto korun ale za ten jeden dal odost viacej

Cortky gitary maju podla mna najlepsi clean, teda mne sa najviac paci :) kamarat si teraz kupil signovanu cortku a ma uplne krasny zvuk a tu musimpo dizajnovej stranke uznat, ze kazdy kus je iny :)

CO sa tyka cortiek basoviek tak som hral len na jednej mala pekny prijemny zvuk ale mne tam nesadol hmatnik...samozrejme je to individualne :)
pershing
Guru
Guru

ved to je jasne ze ju po dvoch rokoch zahodim pokial sa tomu budem venovat, ani mi to nebude robit problem :) inak, pocul som take ze neskor rozoberes gitaru a natrafis na zaujimave veci... ja nevravim ze jazdene je kupovat zle, ale ja si radsej chcem kupit novu kde som si isty ze nebude obita o stenu, nebude mat za sebou nejake zaujimave udalosti ktore mi majitel zataji a pod ... a ano suhlasim ze to treba zahrat a pod, ale stale sa bojim ze sa oseriem, neber mi to za zle,...
corty by som pozrel ale nemal som kde vyskusat, ked tak este poradte nejake hudobniny v ke, ja uz som fakt v koncoch :P kupim squiera a bude pokoj, cital som nanho celkom dobre reviewy na ultimate guitar a pod...
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ake zaujimave veci presne myslis? :D lykozrutov? alebo kable? :D no ja osobne by som do tej squierky nesiel ale je to na tebe, pokial je situacia v KE fakt taka zla tak neviem no :? najlepsie by asi bolo trosku pochodit aj v inych mestach ale to je trosku narocnejsie....
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

no už si sa rozhodol ? :D či ešte ne ? ... ja by som bral tu ibanezu... moze tu na nu nadavat aj sam papez ... ale držal som ju v ruke ... počul som ju ... je to aktivna ma dobry zvuk ... ano jej pasivna kolegyna je fakt na prd uznavam ... ale ta aktivka je podla mna dobra

// ale ak nechceš do nej až tak investovať tak potom neviem ... lebo do tych 6 000 necakaj fakt ziadnu slavu

mimochodom čo hovoríte na značku carsbro ? teraz rozprávam o zosilovačoch
pershing
Guru
Guru

neviem no, som bol mimo, uvazujem nad squierom - fokusom a pripadne cortom, ale vobec neviem aky model, len tak som prebehol...dakto co nejaku vlastni by sa mohol vyjadrit, a ked sa naserem tak objednam squiera... co som kecal s ludmi tak mi povedali zeby brali toto no...prinajhorsom sa to da aj vratit
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Je to problem zavolať si nejakeho kamarata ktory hrá na gitare/base dlhší čas (nieje hluchy a aspon trocha sa tomu rozumie), sadnúť na vlak a spraviť si jednodnovy vylet do hudobnín do ineho mesta?
Prečo si nekupuješ oblečenie z internetu? pretože nevidíš kvalitu a nevieš či ti to sadne... to iste s gitarou...
Napísať odpoveď