Bela Bugar
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
1. Keby bol madar nemohol by byt vo vlade. Bo jaksi clenom vladi mozu len obcania Slovenskej republiky. SMK sa snazi pomoct madarskej mensine na Slovensku. To znaci ze aj ti madari na Slovensku su v podstate Slovaci ak maju Slovenske statne obcianstvo. Takze su to v podstate aj Slovaci a Madari preto lebo rozpravaju po Madarsky.1. Bela nie je slovak, je to madar jak zito....
-
mastermind
VIP
-
constantine
Light Expert
Vsak on je Slovak, totiz ma slovenske statne obcianstvo, lebo sa tu narodil ! Este stale neviem, ze co vam niektorym vadi, ze niekto ma madarsku narodnost. Nepocul som este, ze by Bela Bugar robil pre Madarsku republiku...constantine napísal:no je madar a tym sa to cele meni podla mna je naj.politik a keby bol slovak ako za slovensko tak to uz ano
bolo to tu pisane milionkrat. Madari na Slovensku a hlavne SMK a jej predstavitelia v strane maju SLOVENSKE STATNE OBCIANSTVOdrakeman napísal:al zhodneme. stale sa snazi robit pre madarov dobre a pre nas nic. a na co nam je madarska strana kua. ved sme na slovensku kua
Ja už nemôžem.. žasnem nad toľkou demagogiou (či ako sa to volá), jedných dychom hovoríš o "maďaroch na Slovensku" a druhým že sú "Slovákmi" a to o tých istých ľudoch. Čo vlastne tvojími, takto položenými, otázkami chceš týmto ľudkom na tomto fóre vnútiť? Je to veľmi priehľadné - skonči s tým....Les napísal:. Madari na Slovensku a hlavne SMK a jej predstavitelia v strane maju SLOVENSKE STATNE OBCIANSTVOAku maju narodnost ti moze byt uplne jedno, hlavne je, ze su Slovakmi a maju to aj na papieri. Mne je jedno kto je z akej krajiny, ake ma obcianstvo, dolezite je ci je ten clovek dobry a robi dobre veci, alebo len skodi tejto spolocnosti.