Azet a autorske prava
Co je chore?
Postol si fotku uplne normalne vyzerajuceho cloveka a zacal si sa do neho totalne nezmyselne navazat ze je nejaka ohava len preto ze nemas rad web ktory vytvoril. Na to som ti napisal ze vyzera uplne normalne a problem je skor v tebe a ty si mi do ss zacal pisat ze si u teba nemam robit problemy lebo na to doplatim. A ked som sa tu ss rozhodol zverejnit tak sa tu zacnes vyplakavat ze ta buzerujem.
Povedz mi, si ty padnuty na hlavu ci mas 10 rokov?
Postol si fotku uplne normalne vyzerajuceho cloveka a zacal si sa do neho totalne nezmyselne navazat ze je nejaka ohava len preto ze nemas rad web ktory vytvoril. Na to som ti napisal ze vyzera uplne normalne a problem je skor v tebe a ty si mi do ss zacal pisat ze si u teba nemam robit problemy lebo na to doplatim. A ked som sa tu ss rozhodol zverejnit tak sa tu zacnes vyplakavat ze ta buzerujem.
po prve mam 14 rokov, po druhe mne je jedno zverejny si ich nic tam take nieje TRAPNE cim by si ma mohol obabrat , a po tretie ja som sa ty nevyhrazal lebo ked ja som ty napisal zeGangy napísal:Co je chore?
tak sa ty vyhrazam???? ja akoze nechcem ta urazit ale ako by si bol pod urovnou alebo tak niejakchlapce nerob si problemi lebo so mnou nesu zarty
co ja viempryja napísal:Johny X, preco pises po trnavsky, ked si z Humenneho, hm?
//autoeditácia príspevku ( 27 Feb 2009, 6:26 )
preco ma zbytocne provokujes ked tym nic nedostiahnes skus sa nad tym zamyslietFilipito napísal:lubos ale pekne dodala.
pryja: vies chce byt HE brutal niggaz gangsta
//niektorych zasranov ktory sa na nieco hraju a pritom su nic by som najradsej strielal
Johny ja uz nemam slov....ty si pripad teda.....najprv sa zamysli nad sebou....spravas sa jak decko, robis tu bordel, furt sa len hadas....co z toho mas? Citis sa lepsie? Prospeje to tvojmu mozocku? Ked hej tak chod na pokec.sk
Zatial si do tejto temy nepostol nic co by sa tej tej temy aspon len suchlo.........sice to ani ja v mojich poslednyc prispevkoch ale co uz....
Zatial si do tejto temy nepostol nic co by sa tej tej temy aspon len suchlo.........sice to ani ja v mojich poslednyc prispevkoch ale co uz....
pokec.sk je najväcsia somarina ako mojsejova stranka ne fakt pozrite sa na to takto, na pokec chodia male deti ktore pisu vseliake otravne hlasky ktore potom zaplnuju sklo. sice chodim na pokec ale iba kvoli tomu ze maju tam aspon niejaku normalnu miestnost pc hernaLub0$ napísal:Johny ja uz nemam slov....ty si pripad teda.....najprv sa zamysli nad sebou....spravas sa jak decko, robis tu bordel, furt sa len hadas....co z toho mas? Citis sa lepsie? Prospeje to tvojmu mozocku? Ked hej tak chod na pokec.sk
no vidis ze sa da aj normalne prispievatJohny X napísal:pokec.sk je najväcsia somarina ako mojsejova stranka ne fakt pozrite sa na to takto, na pokec chodia male deti ktore pisu vseliake otravne hlasky ktore potom zaplnuju sklo. sice chodim na pokec ale iba kvoli tomu ze maju tam aspon niejaku normalnu miestnost pc hernav ktorej mi poradi hned niekto ked potrebujem neco s pc.Potom ked sme v skole na pc tak väcsinou su dievcata na pc nez chlapci
kvoli tomu sku***nemu pokecu kde maju svoje virtualne lasky. A na pokec by nemali chodit ,skor si zobrat niejaku knizku na citanie ako ja. DA VAM POKEC ROZUM???
uplne s tebou suhlasim az natu miestnost, ja nato pouzivam hojko.com
pokec, ti rozum neda pokec ti ho zoberie, ale sme brutalne od temy odbocili