Program na odinstalovanie
Program na odinstalovanie
Aky pouzivate program na odinstalovavanie softwaru a ako ste s nim spokojny?Ja pouzivam Easyuninstal a slape dobre.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No hej ale skus si naistalovat VoiSpunt tam su hovory zdarma ale iba na chvilu.Potom si spravis druhe konto a volas zase.Ked to spravis par krat tak ti to uz potom nejde.Odinstalujes nasistalujes znovu ale ti to nejde viac.Premazal som cele registre rucne a neslo to.s tymto programom to ide.audiotrack napísal:klasické odinštalovanie cez win, a raz za čas prebehnem a prečistím registre
ja pouzivam CCleaner http://www.ccleaner.com/ je celkom dobry
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Total Uninstall
licence: shareware
verze: 3.80 (14.10.2006)
Total Uninstall Vám umožní monitorovat všechny změny v souvislosti s instalací nového software a provést kompletní odinstalaci bez nutnosti použití od-instalačního programu dodaného s aplikací. Získáte tak detailní přehled o všech změnách a jistotu že po odinstalaci nějakého software bude Váš systém přesně v tom stavu jako před jeho instalací.
Naplno súhlasím s "krija" , total uninstall je najlepší na takéto veci , odinštaluje všetko čo daný program do kompu dal . Nie každý program , ktorý je určený na čistenie registrov a takýchto vecí musí byť dobrý . Jednoducho možte v ňom odstrániť to čo by sa odstrániť nemalo-systémové súčasti , ktoré sú potrebné pre chod systému .
-
demon3night3
Novice
Program na odinštalovanie
Dobry program-Ashampoo WinOptimizer 2008,alebo Advanced System Care.