U mna jednoznacne vedie 2x11 s touto scenou:
Big Bang Theory [spoilers]
-
lekoklatik
VIP
Musím uznať že som sa celkom chytil. Prvé 3 časti múka ale potom sa mi to rozbehlo...
Scéna jednoznačne táto
časť jednoznačne tá z ktorej je tá scéna
S01E06 The Middle Earth Paradigm
A najhoršia najtrápnejšia časť bola S01E07 The Dumpling Paradox a Sheldon v nej kraľoval ako najväčší pako
//MP4-24... )co to má spoločné s témou? Ak mu kceš "lichotiť" napíš mu SS/alebo som ťa nepochopil?
Scéna jednoznačne táto
časť jednoznačne tá z ktorej je tá scéna
S01E06 The Middle Earth Paradigm
A najhoršia najtrápnejšia časť bola S01E07 The Dumpling Paradox a Sheldon v nej kraľoval ako najväčší pako
//MP4-24... )co to má spoločné s témou? Ak mu kceš "lichotiť" napíš mu SS/alebo som ťa nepochopil?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
MP4-27
Guru wannabe
to je ta cast s Milky green jop to bola super castKelko napísal:jednoznacne tato:D:D
aj ja sa pridavam zevraj sa to podarilo az na 14x http://www.youtube.com/watch?v=_mKbnVKd ... re=channel
podla mna by to mohlo byt aj I'm batman! 
podla mňa naj bolo Rock, Paper, Scissors, Lizard, Spock a to vysvetlovanie nemalo chybu 
-
R1k1nko
Darca
no napr: to vrcanie ked si sadlo inde bolo az moc llooollmakaveli napísal:mne sa najnovsia epizoda moc nepacilo, dost slaba bola podla mna.. nastastie slaba epizoda je len vynimka v tomto seriali
..
inac zacal som pozerat este raz od prvej serie a mozem povedat ze sa smejem este viac ako som sa smial ....
-
audiotrack
VIP