Predny audio panel na bedni

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Predny audio panel na bedni

Príspevok od používateľa Juicy »

Takze mam nasledovny problem, hapruju mu jack-y na celnej stene case PC. Ako mate moznost vidiet na foto tak su to jacky Mic a jack Audio Out. Chcel som ich prepajkovat ale nikde sa nedaju zohnat jacky ktore su s nozickami zarovno, tj. vecsinou su pod 90° uhlom a ked uz najdem jack ktory je priamy nesedi velkost a rozostup noziciek alebo su len 3nozickove a ja potrebujem 5 noziciek (ako vidno na plosnom spoji). Neviete mi niekto poradit ako na to? Pripadne kde by som take jacky zohnal, alebo nemate niekto v praci alebo v servise predne panely na case ktore nepotrebujete?
Prílohy
3.JPG
2.JPG
1.JPG
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Tazko zozenies rovnake kusy..
Najskor by som zobral tie,ktore si spominal,ze im nesedia rozostupy-su vsak na stojato a maju rovnako 5noziciek.A nasledne prevrtal plosak aby to sadlo.Potom medenymi drotikmi poprepajat potrebne spoje..

\\Teraz pozeram lepsie ten treti obrazok-zda sa ze nie vsetky nozicky su zapojene...Skus hodit v lepsej kvalite.
Juicy
King
King

Sry fotak som nemal nabity dufam ze tato fotka bude lepsia, i ked na strane plosneho spoja urcite problem nebude, premeraval mi to kamos...studeny spoj tam nie je, problem je v samickach lebo ked do nich dam jack tak s nimi musim otacat kym nechytim signal...Niekedy staci otocit o par stupnov inokedy otacat a hybat hore dole aj niekolko sekund...Chyba bude urcite len vo vnutri tych samic, a s tym nepajkovanim inych samiciek ako origo asi nepochodim lebo je to na front panel a tam nemam moc miesta na saskovanie a taktiez tie jacky su vyrazne inych rozmerov ako moje :(
Prílohy
DSC00051.JPG
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Tak potom skus kupit jacky co su urcene na montaz do panela.Tu cast plosaka odrezes,kde su stare a nove naskrutkujes priamo do dier na case.Potom uz len napajkovat kable priamo na jacky...
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Tento isty problem som mal aj ja kupil som 5 vyvodove jack samecie a len kablikmi som to pripojil na dosku lebo nepasovali
Juicy
King
King

JJ takto som to musel nakoniec spravit, odrezal som polovicu plosaka a dal tam nove samicky ktore som zalial silikonom a lepidlom pretoze tam niesu diery na skrutky a robit ich do case nechcem. Dik Vam za rady.
Napísať odpoveď