no obydva su v nenovej hranici do 400 eur tak kery by ste mi poradily tiez by som htc ale newiem ake ma hudobne funkcie a nema diodu na fotaku a troska ma jedna vec zarazila ze display ma len 65000 farieb
Diamond je katastrofa, leskne sa jak sviňa, baterka je hrozná, foťák robí nekvalitné foto, aspoň ten display a RAM to zachraňujú. Teraz by som sa do kúpy niečoho od HTC nehrnul, zvlášť keď uviedli Diamond 2. Z týchto 2 by som nevybral ani jeden.
ja by som bral Nokia uz len kvoli tomu ,ze je to hudobny mobil,a skvely display proste celkovym dizajnom sa mi viac paci.Myslim ze funkciami su podobne
jasne ze HTC mal som kazdy s poslednych v modelovej rade kde bol WM...a neviem si ten mobil vynachvalit,..nemal som ani jeden problem, a pokial ten telefon nechces ako sprosty MP3 prehravac a vies co od neho ocakavas a aj snim chces spravit daco co ma osoch, tak odporucam HTC. Ale ak chces iba blbe mp3 pocuvat tak na to ti staci ozaj aj NOKIA lebo NOKIA ine nic nevie,... NOKIA uz nieje co to byvalo uz len tak plava na trhu a pomali sa potapa cez tu malu dierku co ma na lodi..vyvojovo vobec nejde dopredu stale robi to iste co aj robila len v inom kritovom prevedeni...FUJ...HTC je dobra volba
Kukal a obzeral som tú 5800 na nete videa atd. ale je to oničom fakt obyčajný tel s dotykovým displayom.Ale ak chceš ničo viac od mobilu tak Diamond alebo hladaj nejakú inú alternatívu a to by bola asi najlepšia možnosť.Ked chceš niečo od HTC tak HD.
Lacike™ napísal:5800 na zabavu
HTC touch na pracu
ale nwm nwm Symbian a WM maju rozlicne vyhody je na tebe
bol by som rad keby si mi objasnil aku vyhodu ma symbian pred WM6... lebo ja neviem o ziadnej, to co ide na symbiane ide aj na WM...
a uz absolutne neviem o ziadnej vyhode ktora existuje medzi spotenou Nokiou a NTC-ckom...