a kde je podla teba problem? nesadne, mozes bez udania dovodu vratit
Kupa basgitary
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kúp si hocijaký nástroj ktorý sa ti páči, nejakej normálnej značky a nerieš ktorý model je lepší a prečo, .. nikdy nič nevyriešiš, kúp si to čo sa ti páči, ale nie Stagg, ani SX a podobne odpady.
Ani bazár nie je zlý nápad, ale treba si predavany artikel ochytať v rukách, ak sa v tom nevyznáš, tak so skusenejšim kamarádom
Good Luck, potom sa pochváľ, čo si si zadovážil.
Ani bazár nie je zlý nápad, ale treba si predavany artikel ochytať v rukách, ak sa v tom nevyznáš, tak so skusenejšim kamarádom
Good Luck, potom sa pochváľ, čo si si zadovážil.
-
Andi_Cibula
Addict
Každé nové auto nejakej normálnej značky predsa jazdí, rozdiely su hádam už len podľa vkusu zákazníka, takže odpoveď na tvoju otazku je vlastne kladná.Dunlop napísal:Racius: aj auto si kupuješ podľa vzhľadu?
A nie je to len o vzhľade, niekto má radšej dlhšiu menzúru, niekto kratšiu, atd.
pershing napísal:on to zrejme vravel kvoli tomu, ze basa pre zaciatocnika... no kazdopane vylety budem robit az budem kupovat nejaky high end,..zajtra objednavam squiera, hawk
-
Flinstone
Light Professional
vylet ? .. bude to mozne po monitorepershing napísal:ano je to problem, poznam dobrych gitaristov a ani jeden somnou na basu nechcel ist pretoze sa do toho nerozumeju...je to trocha ine, a basak akurat flinstone a do neho by som nehucal nejake vylety este
a kde je podla teba problem? nesadne, mozes bez udania dovodu vratit
ale ten squier by som bral tak objednavaj sup sup
-
Andi_Cibula
Addict
-
Andi_Cibula
Addict
tak tak, s dobrou zvukovou a s programom napr. Guitar Rig z toho pôjde krásny zvukDunlop napísal:nič spájkovať... Hudobniny a kúp kábel... Inak, čím drahší, tým kvalitnejší (zvukovo). Ale na domace hranie je to uplne jedno![]()
Mimochodom, ak máš schopnú zvukovku, ani nevyhadzuj peniaze za kombo...
//
veď tak som to myslelDunlop napísal:krásny zvuk vzerá odosť inak, ale na domace hranie pre začiatočníka stačí... Hlavne aby nemal vysokú latenciu (oneskorenie)
A načo potrebuješ v izne kombo? zvlášť keď si gitaru ešte poriadne ani v ruke nedržal?jurdzi napísal:ako docasne riesenie to je dobre ale kombo je kombo
krásny zvuk vzerá odosť inak, ale na domace hranie pre začiatočníka stačí... Hlavne aby nemal vysokú latenciu (oneskorenie)Racius napísal:tak tak, s dobrou zvukovou a s programom napr. Guitar Rig z toho pôjde krásny zvuk
-
Flinstone
Light Professional
ja tak hram doma doteraz ... na doma mi netreba nejaky extra zvuk ... mam uplne sitne repraky redukcia a ides .... kombo mam v skusobni a mam pokoj doma sa aj tak ucim len stupnice a rozne cviceniajurdzi napísal:dunlop vravim ze docasne riesenie. ja som takisto polroka hraval cez redukciu na reprakoch a az potom som si kupil kombo