aky vykon ma PC?
aky vykon ma PC?
zdravim poradte mi ze ci existuje niaky program akamziteho vykonu mojho pocitaca? ze kolko mi prave teraz berie watow.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Na vypocitanie priblizneho odberu skus http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
-
reno23
Guru wannabe
a ktory pc mas na mysli ?Dj-XxX napísal:Kokoos mne to nameralo 750w a mam 500w zdroj
tento ?
alebo nejaku nadupanu masinu s tymto cpu ?Dj-XxX napísal:Moj najslabsi pc ma CEleron 2.8ghz taktnuty s boxom na 3,7ghz a teplota je 60°v zatazi 512ram hdd 120gb maxtor IDE a gk ma 128 a je to G-Force MX 400
alebo snad notebook ?Dj-XxX napísal:AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+ taktnuty na 4,8ghz a chladeny vodou 49° a zataz 56°
HDD uctihodnych 19° pri zatazi 22 °
Dj-XxX napísal:na jednom pc mam xp home edition sk a na notase mam vistu ultimate 64bit na tretom pc je linux a na stvrtom je xp tuninged by Dj-XxX
alebo to snad plasma ti zere tolko W ?Dj-XxX napísal:PC s velmi malimi rozmermi
Nazov
Lenovo T61 = 60 999,- SK
Este mi povedz, ze kde by si vzal na toto vsetko peniaze ked mas 13 rokov. Sa uvedom co pisesDj-XxX napísal:chlapci chyba tam daco 2000x16OO ja mam pripojeny plasma tv
-
Hellboy248
Guru wannabe
Program aktualnu spotrebu NEDOKAZE vypocitat. Musis si kupit wattmeter, ktory zapojis do zastrcky a do neho potom zapojis pocitac, jedine takto to bude presne. Prikony jednotlivych sucasti su len orientacne, resp. maximalne mozne, realna spotreba je nizsia, pretoze nie vzdy idu vsetky komponenty na 100%.
na tej stranke asi zarabaju predajom tych zdrojov..., nechal som tam len svoj quadcore, low MB, grafiku X1900XT bez ramky s DVD a HDD a vyhodilo mi cez 700W pri 80% zatazi... vcelku lol. Resp nevsimol som si, ze by som mal niekde nejaku zatazovaciu kravinu vypisanu...Nadeo napísal:Na vypocitanie priblizneho odberu skus http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
-
Šu-Do
Redeemer
dufam, ze si nezaskrtol prvu moznost ako QUAD ale single socket, predpokladam, ze nevyuzivas 4 CPUcka 4 jadrove na jednej doske..
cela zostava by mohla zrat tak 350W pri 85%
pretoze mne vyslo s CPU Q6600 a s VGA ATi 4870 na 85% zatazi 258WAttention: Dual or Quad Sockets means you have more than one
physical CPU (AMD 4x4 for example, or server board with 2 or more processors).
cela zostava by mohla zrat tak 350W pri 85%
hm, asi tam bolo nieco zle zaskrtnute..., aj tak ale..., spravil som to este raz a vyhodilo mi 471W na moj 500W zdroj.
radsej teda napastujem konfig:
single socket, reg desktop, C2Q QX6700Ex, CPU Util 85%, pretaktovanie nevyplnam, nechavam default, az po
2 sticks DDR2
X1900XT
1xSATA, 1x DVDRW, 1xPCI-e16x, 6USB(mys, klavesnica, repro, tlaciaren, ext HDD, webcam), 2x120mm, 1x250mm LED, system load 90%, capacitor anging 20% (zdroj mam uz treti rok a komp funguje skoro furt online, takze podla ich rady som dal spodnu hranicu 20%)
neverim tomu, ze sa blizim k limitom zdroja ani ked som v maximalnej zatazi a to mam este nieco taktnuty procak a grafaren..., imho by tuto zostavu utiahol aj lepsi 400W zdroj.
radsej teda napastujem konfig:
single socket, reg desktop, C2Q QX6700Ex, CPU Util 85%, pretaktovanie nevyplnam, nechavam default, az po
2 sticks DDR2
X1900XT
1xSATA, 1x DVDRW, 1xPCI-e16x, 6USB(mys, klavesnica, repro, tlaciaren, ext HDD, webcam), 2x120mm, 1x250mm LED, system load 90%, capacitor anging 20% (zdroj mam uz treti rok a komp funguje skoro furt online, takze podla ich rady som dal spodnu hranicu 20%)
neverim tomu, ze sa blizim k limitom zdroja ani ked som v maximalnej zatazi a to mam este nieco taktnuty procak a grafaren..., imho by tuto zostavu utiahol aj lepsi 400W zdroj.