ja osobne by som jej pusu hneď nedával... skôr len by som ju tak chytil za ruku.. a čakal by som na jej reakciu...
ja momentalne som zažil niečo podobne...
..písal som si s 1 kamarátkou cez pokec. a asi tak po2 týždňoch písanie sme išli nen tak nezáväzne na kávu... hneď sa mi páčila, ale neriešil som.. potom mi to nedalo tak som trochu pritvrdil cez net... Videl som aj na nej že chce asi niečo... zavolal som ju ku kamošovi na menšiu oslavu a tam sme kecali.. a potom som ju chytil len za ruku a pozrela sa na mna a usmiala sa a držali sme sa za ruky.... potom neskor som to riskol a dal som jej pusu a začalo to...
..a výsledok?
..rozišla sa s frajerom a sme spolu...
..kto neriskuje nezíska..
PS: chyba nieje sa zamilovať, ale zamilovať sa a nechať si lásku utiecť medzi prstami...
Mám kamarátku,aale...
-
mamo4ever
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mám kamarátku,aale...
No ja mam v poslednej dobe tiez taky problem, pobozkali sme sa aj rozpravali a k vztahu to nevedie... Mam sa o to pokusat dalej , alebo to nechat tak??....majlo226 napísal:Cawes
Takže s nou som si začal písat vo februári tohto roka....
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ne pride mi akoby tato tema bola trocu aj o mne. Mne sa toto stalo uz viackrat, ale nikdy som to neriskol, asi som zbabelec a nedokazem sa poucit zo svojich chyb, pretoze co som sa z toho naucil je to, ze sa to oplati risknut. Myslis si ze budes ticho nebudes riskovat a vsetko ostane fajn, ze budes mat fajn kamosku aj nadalej... blbost. Ak ku nej citis nieco viac ako kamaratstvo tak to uz nikdy nebude take ako predtym, pozri ona si isto raz niejoho najde a pokial to nebudes ty, tak budes na seba velmi nahnevany, ze si to neriskol, ked ju uvidis s niekym tak si budes hovorit, ze si na jeho mieste mohol byt ty a uz nikdy sa s nou nebudes moct rozpravat tak ako predtym. Ak naznacovania nezabrali a ak dokazes v sebe pozbierat dost odvahy tak chod zanou a povedz jej vsetko co k nej citis. Keby som sa ja mohol vratit v case tak by som to urobil. Teraz s odstupom casu, uz k tomu dievcatu nic necitim, ale asi si to nedokazem nikdy odpustit. Uz nikdy nebudem vediet, ci som mal vtedy sancu, a to ma hrozne stve. Stve ma ze som bol zbabelec a ze by som sa v rovnakej situacii teraz zachoval tak isto. Niekto tu hovoril o riskovani, ale v tomto pripade podla mna ma clovek sancu jedine ked to riskne....