Myslim ze pockaju mesiac a potom ti zablokuju ucet na Aukre. Neskor, povedzme o dva mesiace ak sa rozhodnes zaplatit, zas ti ho odblokuju.
Ale rozhodne nic take, ze by na teba poslali exekutorov
Ja mám dlžobu 354,80kč/12.62€/380,19sk ale blokli mi účet pre vek... tak na čo by som im to mal platiť ... veď aj tak mám ešte jeden na sk aukre.
Ale teda dúfam že to nejak neriešia
Pôjdete na dôchodok celý šťastný že si konečne oddýchnete a užijete peniaze ktoré ste zarobili, aby ste niečo mali keď budete dôchodca a niekto zaklope na dvere a tam chlapík s listom od ľudí z aukra že máte zaplatiť 150 miliónov z za omeškanú platbu ...potom ako bezmocný dôchodca to dáte do lampárne.....
No tak som niekde čítal že ťa budú pravidelne buzerovať mailami a potom ti pošlú list že ak nezaplatíš tak to dajú riešiť nejakej externej spoločnosti ktorá to bude vymáhať....
filip102 napísal:No tak som niekde čítal že ťa budú pravidelne buzerovať mailami a potom ti pošlú list že ak nezaplatíš tak to dajú riešiť nejakej externej spoločnosti ktorá to bude vymáhať....
mne sa raz stalo, ze ma blokli, upozornili ma asi tri krat emailom, potom ma vypli. Za dva mesiace som chcel daco predat, tak som tam poslal daky cash a zas ma odblokovali.
To s tou externou firmou ktora by to od teba vymahala sa mi zda hoax.