Aky mate nazor na homosexualov?
P2M mozno by si mal overit najprv fakty, pretoze existuju aj homosexualne zvierata
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=hom ... =&aq=f&oq=
A pochybujem ze by nejake liecenie mohlo homosexualovi pomoct, podla mna homosexualita nie je choroba, myslis si ze som chory ked nemam rad spenat ? Kedy si ma poslal na liecenie myslis si ze by mi zacal chutit ? Podla mna je homosexualita skorej vrodena, priapdne ovplivnovana okolitym prostredim.
Ja proti homosexualom nic nemam pokial ich nevidim na verejnosti, nech si robia co chcu ked sa citia dobre ale nech to nevidim. Tiez by som zakazal take veci ako adoptacia dietata homosexualnym parom, pretoze to je uz na ukor toho dietata... myslim ze nie uplne normalne vyrastat v prostredi 2 otcov, a podobne..
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=hom ... =&aq=f&oq=
A pochybujem ze by nejake liecenie mohlo homosexualovi pomoct, podla mna homosexualita nie je choroba, myslis si ze som chory ked nemam rad spenat ? Kedy si ma poslal na liecenie myslis si ze by mi zacal chutit ? Podla mna je homosexualita skorej vrodena, priapdne ovplivnovana okolitym prostredim.
Ja proti homosexualom nic nemam pokial ich nevidim na verejnosti, nech si robia co chcu ked sa citia dobre ale nech to nevidim. Tiez by som zakazal take veci ako adoptacia dietata homosexualnym parom, pretoze to je uz na ukor toho dietata... myslim ze nie uplne normalne vyrastat v prostredi 2 otcov, a podobne..
liečil by som ich asi takto http://www.aktuality.sk/spravy/komentar ... v-na-lasku
Thek_SVK nevím či sa to dá porovnať s tým tvojím s špenátom
... logicky muž patrí k žene ako pár
... a homosexualita vrodená isto nie 
a k tým zvieratám... prečítaj si každý tie tvoje vygooglené články, nikde sa nepíše že by zieratá medzi sebou viazali nejaké homovzťahy ako to je človeka...
je trápne ako to ľudia stále rôznymi spôsobmi propagujú...
homosexuál je slabomyselný narušený človek ktorý potrebuje liečiť...
človek chorý na hlavu má aj choré názory pozri si toto:
Známy homosexuálny aktivista obhajuje zoofíliu
(ako som písal v prvom príspevku k tejto téme, keď aj homo prečo nie aj zoofilia? alebo pedofilia?... prečítaj si to)
http://www.postoy.sk/node/1459
Thek_SVK nevím či sa to dá porovnať s tým tvojím s špenátom
a k tým zvieratám... prečítaj si každý tie tvoje vygooglené články, nikde sa nepíše že by zieratá medzi sebou viazali nejaké homovzťahy ako to je človeka...
je trápne ako to ľudia stále rôznymi spôsobmi propagujú...
homosexuál je slabomyselný narušený človek ktorý potrebuje liečiť...
človek chorý na hlavu má aj choré názory pozri si toto:
Známy homosexuálny aktivista obhajuje zoofíliu
(ako som písal v prvom príspevku k tejto téme, keď aj homo prečo nie aj zoofilia? alebo pedofilia?... prečítaj si to)
To nie, dal som to ako priklad moznej reakcie. Normalnym ludom to moze prijst aj vtipne.Iron-Eddie napísal:akože myslíš, že by si sa zachoval ako ten otec? hystéria? hmm, ty si prípad
Myslim ze tu zacinate preberat veci co su tu uz davno vydiskutovane. Da sa povedat ze urcite percento sa narodi s touto vrodenou 'dysfunkciou'. Pokial sa homosexualne spravanie prejavuje u inak heterosexualneho jedinca ide o mentalnu chorobu a teda psychicky problem. Potom je uz len otazka ci pripadne 'moralne delikty' riesit trestnopravne alebo liecbou.
P2M napísal:a k tým zvieratám... prečítaj si každý tie tvoje vygooglené články, nikde sa nepíše že by zieratá medzi sebou viazali nejaké homovzťahy ako to je človeka...
ze preco nie zoofilia a pedofilia ? Pretoze zoofilia je asi tak 5x neprirodzenejsia ako homosexualita, predsa - jedna sa o uplne iny zivocisny druh. Pedofilia ? Pretoze v tomto pripade dieta asi tazko bude suhlasit, keby aj suhlasilo,(no KEBY naaahodou) stale je to o tom ze asi ani nevie co robi, a neuvedomuje si nasledky, a za naviac za deti zodpovedaju rodicia.Delfíny nie sú žiadni prelietavci. Dospievajúci samci žijú v skupinách, ktoré sa skladajú z čisto pánskeho osadenstva. Obvykle si v rámci skupiny nájdu partnera, s ktorým potom ostanú do konca života. Spolu sa premiestňujú, zháňajú potravu, navzájom sa tiež strážia a ochraňujú pred nepriateľmi. Niekedy žijú aj v trojici. Po smrti svojho druha delfín dlho hľadá nového priateľa, väčšinou však neúspešne, keďže ostatní bývajú už dávno popárení. Aj v čase, keď sa pária so samicami, zachovávajú paralelný vzťah so svojimi druhmi. Sexuálnemu potešeniu s rovnakým pohlavím sa vtedy venujú rovnako často ako klasickému heterosexuálnemu styku. No majú životné etapy, keď na samice kašlú a venujú sa len svojim druhom.
Ja homosexualitu nepodporujem, ale ani ju neodsudzujem.
P2M:
trvaj si na tom kludne, pisal som niekde ze ti prikazujem zmenit nazor? sme na diskusnom fore, tak diskutujem, ked nechces pocut nazor druhej strany tak neprispievaj mlc, sprav si vlastny web a pis si tam co chces a kludne si hon ego aky si so vsetkymi vybabral...urazky tohoto typu si vyprosim, neviem ako si prisiel na to, ze trpim na nedostatok intelektu, zrejme postupom podla seba sudim teba...nie som gay a co keby som bol? hm? dobre, dajme si trochu matematiky, najmiernejsie studia hovoria o 5% homosexualnej populacie, celkovo je populacia na svete sa v sucasnosti blizi k 7miliardam, v start menu najdes kalkulacku, s predpokladom zvladnutia trojclenky zistis kolko je na svete pravdepodobne gayov a lesbiciek, keby mal byt o kazdom TV spot tak na vsetkych staniciach sveta nejde nic ine, takze na zaklade par individui odsudzovat celu skupinu je...vlastne hodne teba ...(ked chces nieco viac o tomto, prejdi si par mojich prispevkov uz som to tu rozoberal) bud mi ukaz tretiu atestaciu( http://www.cudzieslova.estranky.cz/stranka/as--at ) alebo zdroj odkial mas toto svoje tvrdenie o povode homosexuality...ako ju prosimta media propaguju, neviem ako ty ja som nevidel ziadne bilboardy, ani reklamne kampane za homosexualitu...no, podla toho co pises by si asi nemal pozerat reklamy lebo na zaklade tvojho "vnimania zodpovedajuceho intelektu" by si nerobil nic ine ako kupoval pracie prasky a zubne pasty...no zatial ma vyborne zabavas tak dufam neobides moju otazku: ako by si to liecil?
AA: v tejto teme sa uz 50 stran prebera to iste a furt sa raz za mesiac-dva na tyzden vrati na vyslnie aby sa tu zas napisalo to co sa nepise na poslednych 10 stranach
trvaj si na tom kludne, pisal som niekde ze ti prikazujem zmenit nazor? sme na diskusnom fore, tak diskutujem, ked nechces pocut nazor druhej strany tak neprispievaj mlc, sprav si vlastny web a pis si tam co chces a kludne si hon ego aky si so vsetkymi vybabral...urazky tohoto typu si vyprosim, neviem ako si prisiel na to, ze trpim na nedostatok intelektu, zrejme postupom podla seba sudim teba...nie som gay a co keby som bol? hm? dobre, dajme si trochu matematiky, najmiernejsie studia hovoria o 5% homosexualnej populacie, celkovo je populacia na svete sa v sucasnosti blizi k 7miliardam, v start menu najdes kalkulacku, s predpokladom zvladnutia trojclenky zistis kolko je na svete pravdepodobne gayov a lesbiciek, keby mal byt o kazdom TV spot tak na vsetkych staniciach sveta nejde nic ine, takze na zaklade par individui odsudzovat celu skupinu je...vlastne hodne teba ...(ked chces nieco viac o tomto, prejdi si par mojich prispevkov uz som to tu rozoberal) bud mi ukaz tretiu atestaciu( http://www.cudzieslova.estranky.cz/stranka/as--at ) alebo zdroj odkial mas toto svoje tvrdenie o povode homosexuality...ako ju prosimta media propaguju, neviem ako ty ja som nevidel ziadne bilboardy, ani reklamne kampane za homosexualitu...no, podla toho co pises by si asi nemal pozerat reklamy lebo na zaklade tvojho "vnimania zodpovedajuceho intelektu" by si nerobil nic ine ako kupoval pracie prasky a zubne pasty...no zatial ma vyborne zabavas tak dufam neobides moju otazku: ako by si to liecil?
AA: v tejto teme sa uz 50 stran prebera to iste a furt sa raz za mesiac-dva na tyzden vrati na vyslnie aby sa tu zas napisalo to co sa nepise na poslednych 10 stranach
-
Začiatok Konca
Professional
Ja sa tohoto fakt musim chytit. Kde vsade? Ja si obcas pozriem spravy, precitam teda len tzv. "sovinisticke casopisy" (maxim, esquire, fhm ...) a vyhybam sa bulvarnym brakom a nikde na mna nic neutoci. Staci zacat citat seriozne noviny a na vsetko sa pozerat kriticky a mozno to pomoze. Hlavne treba vyhodit Novy Cas a podobne odpady, lebo prave z takych prichadzaju generalizovane nazory na zaklade extremnych pripadoch, co vlastne aj je zamer vsetkych tychto medii.Pinhead napísal:P2M,
v podstate s Tebou súhlasím....... Táto doba je veľmi naklonená propagácii deviantov všetkého možného druhu...... V TV, v časopisoch, s novinách, na nete...... všade tie články o degenerátoch a o tom aké je to normálne, prirodzené a "cool".......
Spominam to hlavne preto, ze sa tu dost "argumentov" opiera o clanky tohoto typu, ktore nemali nikdy zamer informovat, ale sokovat. Autory sa v nich nikdy nezamyslali nad tym co ich clanky sposobia, hlavne nech cloveka sokuju, zaujmu a nech cita dalsie podobne clanky s nulovou vypovednou hodnotou.
No lenze vacsie percento pouplacie takto neuvazuje.indigo napísal:Ja sa tohoto fakt musim chytit. Kde vsade? Ja si obcas pozriem spravy, precitam teda len tzv. "sovinisticke casopisy" (maxim, esquire, fhm ...) a vyhybam sa bulvarnym brakom a nikde na mna nic neutoci.
Ja si myslim ze ano a su velmi radiindigo napísal:Autory sa v nich nikdy nezamyslali nad tym co ich clanky sposobia,
-
twardykamen
Medium Professional
Aky mate nazor na homosexualov?
Akceptujem to..aj ked je to trochu divne..take akokeby si priroda sama proti sebe isla..
...