JUKEBOX

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
bollech
Expert
Expert

JUKEBOX

Príspevok od používateľa bollech »

Chodim do jedneho baru a tam je jukebox a vcera som si vsimol ze majitelka tam prisla a nehodila tam ziadne peniaze no predsa si vybrala asi 5 pesniciek , neda sa niako ten jukebox oklamat ? ked zalezi na tom aky to je typ tak to viem zistit :D ja len tak informativne. .dakujem
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

no oni maju na jukebox taky ovladac, inac raz som premyslal o tom istom, vziat tam univerzal, naprogramovat ho a kusok sa pohrat s jukeboxom :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jimmy, poslo by to ? :D neni to zly napad
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Niektore typy jukeboxov maju zo spodu tlacidlo na zapnutie a vypnutie takze s nim vies jukebox vypnut a tak napriklad 20 navolenych pesniciek hned zmazes a si prvy ktory ich mozes navolit :)
U nas v jednom nemenovanom podniku trosku jukebox hapruje a lepsim uderom do oblasti vkladania mince si dokazes spravit celkom slusny pocet kreditov na skladby. A pre zmenu v jednom bare kam chodime maju ten Jukebox co prehrava aj klipy aj songy s vizualizaciou na LCD TV a tento maju urobeny tak ze ked otvoria bar maju kluc od jukeboxu tam ho zapnu a to maju spavene cez kompletnu aparaturu co maju v bare (zosik, repro...) takze u nich sa daju skladby prepinat iba priamo na jukeboxe hlasitost ovladaju spoza pultu.
A este je aj otazne ci ten ovladac nie je s Jukeboxom naprogramovany...Asi tak ze aj univerzalny ovladac hoci je univerzal ti nerozbeha kazdu telku, chcelo by to skusit ;)
Napísať odpoveď