Slovenska Policia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Doverujete PZ SR?

ano
105
25%
nie
216
51%
ACAB
104
24%

Celkom hlasov: 425

erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

A mení na tom niečo? Pre mňa má život kukláča vyššiu cenu ako život zdrogovaného neprispôsobivého asociála.

Tak humanisti, môžte ma bombardovať... :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neviem .. celkovo ako institucii policii doverujem a myslim ze sa jej vedenie snazi aby si prislusnici robili svoju robotu dobre .. vsetko je vsak o ludoch, takisto na policii ako aj na nejakom urade .. s niektorymi policajtmi si dobre pokecas, nemas problem, niektori sa s tebou nebudu bavit a budu sa nad teba strasne vyvysovat a robit zbytocne problemy ... hlavne od mladych policajtov nemozes vacsinou cakat nic dobre .. lebo povedzme si pravdu kto ide robit policajta a co mu k tomu staci ? ... staci mu par rokov skoly kde sa nic nenauci .. nauci sa co je strelna zbran, ake su farby na semafore a nieco malo (zalostne malo) z prisluchajucich paragrafov .. na zaciatku prejde mozno polhodinovym psychotestom ... ruku na srdce myslite ze aj ten najvacsi narusenec a psychopat by nedokazal pol hodinu vystupovat ako najserioznejsi clovek na planete ? ... povinna priprava policajtov je smiesna, kvalita policajta zalezi hlavne a tom ci ho ta praca naplna a sam sa dalej vzdelava a podobne ... skutocne neni nic horsie ako 23 rocny policajt ... je od teba dokopy o tri roky aj s cestami starsi, kedysi si ho lamal na pieskovisku hrablickami chudacika ale ked ta zastavi za to ze si isiel 67 v meste dole kopcom aby si stihol zelenu tak bude strasne demonstrovat silu ...

.. tych kuklacov co ste spominali ... zazil som asi tri razie, nikdy neboli prehnane husti ze lahnut na zem a podobne ... proste zmlkla hudba, zasvietilo sa vsetci stichli a bolo skontrolovali obcianske par ludi zobrali a pohoda ... ked nerobis husteho zo seba tak sa ich nemusis bat, sice keby chceli tak ta mozu bezdovodne zlamat a nic s tym nespravis ...
ako vsade aj tu funguje korupcia, ktora sa dalej vyvija do inych foriem ... keby ste vy mali na konte viac milionov a prislo by vam nutne niekoho odstranit, tak to spravite ako ? ... budete si zhanat nejakeho sedlaka co to spravi prasacakom? alebo radsej riadne podmazete dvoch kulacov, ktori su na taku robotu trenovani ? ? ? ... kazdy ma svoju cenu ! ... to ze par kuklacov je neprisposobivych neznamena ze cely zbor kuklacov je na nic a treba ich zrusit ...

nechcel by som videt ako by to vyzeralo v podnikoch keby neexistovali razie, alebo by tam nebodaj prisli mestski ... :-)
Taado
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Taado »

za co su plateni kuklaci? Nech aspon toto robia. :lol:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

nordkapp_pb napísal:neviem .. celkovo ako institucii policii doverujem a myslim ze sa jej vedenie snazi aby si prislusnici robili svoju robotu dobre .. vsetko je vsak o ludoch, takisto na policii ako aj na nejakom urade .. s niektorymi policajtmi si dobre pokecas, nemas problem, niektori sa s tebou nebudu bavit a budu sa nad teba strasne vyvysovat a robit zbytocne problemy ... hlavne od mladych policajtov nemozes vacsinou cakat nic dobre .. lebo povedzme si pravdu kto ide robit policajta a co mu k tomu staci ? ... staci mu par rokov skoly kde sa nic nenauci .. nauci sa co je strelna zbran, ake su farby na semafore a nieco malo (zalostne malo) z prisluchajucich paragrafov .. na zaciatku prejde mozno polhodinovym psychotestom ... ruku na srdce myslite ze aj ten najvacsi narusenec a psychopat by nedokazal pol hodinu vystupovat ako najserioznejsi clovek na planete ? ... povinna priprava policajtov je smiesna, kvalita policajta zalezi hlavne a tom ci ho ta praca naplna a sam sa dalej vzdelava a podobne ... skutocne neni nic horsie ako 23 rocny policajt ... je od teba dokopy o tri roky aj s cestami starsi, kedysi si ho lamal na pieskovisku hrablickami chudacika ale ked ta zastavi za to ze si isiel 67 v meste dole kopcom aby si stihol zelenu tak bude strasne demonstrovat silu ...

.. tych kuklacov co ste spominali ... zazil som asi tri razie, nikdy neboli prehnane husti ze lahnut na zem a podobne ... proste zmlkla hudba, zasvietilo sa vsetci stichli a bolo skontrolovali obcianske par ludi zobrali a pohoda ... ked nerobis husteho zo seba tak sa ich nemusis bat, sice keby chceli tak ta mozu bezdovodne zlamat a nic s tym nespravis ...
ako vsade aj tu funguje korupcia, ktora sa dalej vyvija do inych foriem ... keby ste vy mali na konte viac milionov a prislo by vam nutne niekoho odstranit, tak to spravite ako ? ... budete si zhanat nejakeho sedlaka co to spravi prasacakom? alebo radsej riadne podmazete dvoch kulacov, ktori su na taku robotu trenovani ? ? ? ... kazdy ma svoju cenu ! ... to ze par kuklacov je neprisposobivych neznamena ze cely zbor kuklacov je na nic a treba ich zrusit ...

nechcel by som videt ako by to vyzeralo v podnikoch keby neexistovali razie, alebo by tam nebodaj prisli mestski ... :-)
Psychotesty trvajú 6 hodín, sú tam zahrnuté iq testy, testy na pamäť, reflexne testy, psychologické otázky a ústny pohovor so psychológom. Štatisticky na nich vypadne až 70 % uchádzačov. Aj tí čo prejdú nemajú na škole pohodu, tréningy sú tvrdé a učenia je tiež veľa. Bohužiaľ v poslednej dobe sa sa na školu dostali aj ľudia ktorý majú 19 rokov, čo je naozaj príliš málo a čo je horšie, mnohý prešli vďaka známostiam, snáď nenarobia problémy.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Teraz sme si sli s kamosom po meste a kopali sme si plastovu flasu. Pri ceste bola hliadka, policajt na nas krical, ani neviem, co, boli sme opiti nepocul som ho, ale asi nieco ze nech to nerobime. Instinktivne som vzal flasu do ruky, zasli sme za roh, flasu som hned hodil na zem a sli sme dalej. V tom vsak sa hned objavil ten polda a krici na mna, ze chce obciansky. Otocim sa, kracam k nemu, dam mu do ruky obciansky, ideme k nemu k autu a uz sa hrabal v paragrafoch, aku pokutu mi moze dat. Nasiel nieco za 1000 sk. Trvalo nam 10 minut, aby sme ho presvedccili, ze o nic vazne neslo, flasa skoncila v kosi, my sme sa mu ospravedlnili, ze nech to neriesi pokutou. Chlapec si uzil svoju chvilku slavy, ked bol strasne dolezity, lebo vystrasil chlapcov pokutou a uchlacholil svoju nesmiernu tuzbu po nekonecnej moci a bolo po vsetkom.

Neslo o nic ine, ako o jeho zranene ego, ze nebolo po jeho voli a ze asi neni kral vesmiru, ked ho kazdy na slovo nepocuva.

Pri celom procese "vypocuvania" si to aspon dve auta je*ali po ceste ako na pretekoch, ale to bolo uplne nepodstatne, lebo my sme strasne narusali verejny poriadok plastovou flasou, co sme nasli na ceste a kopali sme si ju.

Z toho len vidno, ze aj poldovia su len ludia so vsetkymi tymi chybami osobnosti ako aj my bezni smrtelnici. Asi som objavil vesmir :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Holubar ... Okolo Policajtov si to mozes "je*at" aj 250km/h ... Pokial nemaju radar mozu prd ... A velmi dobre to vedia.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Presne tak, neznasam ked sa z niekym veziem a zacne zrazu vykrikovat ze mam spomalit lebo ideme okolo auta dopravakov (ktore poznam a samozrejme radary nemaju). Policajt ti nemoze dat pokutu na zaklade toho ze "si mysli ze si siel viac ako je povolene", musi ta mat nameraneho inak ti moze akurat tak bozat rit.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Holubar: Na tom co pises ty je mozno nieco pravdy, nechcem sa zastavat PZ SR, ale vezmi si to z druhej strany. Kolko je ludi a v dnesnej modernej dobe deti co dopiju nejake čučo, hodia flasu na zem, chvilku si do nej kopu, zahraju sa na futbalovy tim uprostred dajme tomu namestia, po chvilke ich omrzi a nechaju ju niekde lezat, bud niekomu pred domom, alebo ked su drzejsi ju hodia niekomu do dvora. Potom to musi upratat clovek co s tym nic ani nema. Ty si to mozno myslel nevinne, chcel si si zakopat, potom ako by ta prestala bavit by si ju mozno zobral a zahodil. Nic zle. Avsak PZ SR doposial nevlastni vestecke gule aby mohla urcit co potom s tou flasou spravis. Podla mna je ich povinnostou udrzovat poriadok, alebo aspon drzat prevenciu pred "bordelom".
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Holubar ... Okolo Policajtov si to mozes "je*at" aj 250km/h ... Pokial nemaju radar mozu prd ... A velmi dobre to vedia.
Sak nevravim, ze pokutovat za rychlost. Ale videlo sa mi rozumnejsie zastavit blbecka vo vytunenom favorite, co sa v piatok vecer hra na need for speed v meste a spravit mu kompletku, jak buzerovat nas za plastovu flasu a strasit neumerne velkou pokutou za nepodstatnu vec. aj tak to cele vyzeralo, ako keby si riesil vlastne komlexy, ale to je jedno
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dosť milné predstavi niektorý.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Bushido napísal:Dosť milné predstavi niektorý.
dost mylny pravopis niektori... :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Holubar: ako ma poriadkova hliadka zastavovat auta?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To bola cestna hliadka...zastavovali auta, kym sme neprisli na rad my :idea:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak to je ina, nic som nepovedal.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Jaka cestná hliadka? Ach...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:Jaka cestná hliadka? Ach...
No pod sa spravit mudry a ukaz sa ako najvacsi expert na policajtov nainternete. poje**** hliadka, ktora stoji pri ceste a zastavuje auta. mne je jedno jak sa takej hovori....
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No ale ked poviem ze mylne predstavi tak som k.... Veľa rozprávate o policajtoch, ale pri tom o nich veľa neviete. Ja nehovorím ze niesú aj policajti koko.i, ale nehádžem všetko do jedného vreca.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Bushido,

len tak pre informáciu...... Nie som si istý, ale tak sa mi zdá, že Ty budeš buď policajtom alebo študentom policajnej školy......
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

bushido, ty nie si nahodou policajt?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Som policajt.