Problem nastal v piatok rano, ked som sa snazil o jeden maly update, ktory potreboval novsiu verziu programu s ktorym spolupracuje. Kedze tam boli dve rozne verie, ako stable, tak aj devel, tak bolo potrebne jednu odstranit. To vsak neslo, chcel som pouzit prepinac -f ako force, cize vynutene odstranenie, no miesto toho som natukal -a ako all, cize som odstranil aj to co som nemal a vsetky veci s tym suvisiace. Preto bolo potrebne opat instalovat to co chybalo, rovno sa vsetko updatlo, prekompilovalo sa vsetko od zakladov (Apache, MySQL, ftp, mail, ftp atd...). Este su tam male chybicky krasy, napriklad statistky pre Counter-Strike nechcu spolupracovat s MySQL, ale to sa behol najblizsich dni vyriesi. Ak by niekto spozoroval nieco nezvycajne (okrem hlasky Could not connect to MySQL server!), tak nech napise do tejto temy.
Edit: Tak uz by mali fungovat aj statistiky pre CS, vyzera to tak, ze som to rozbehal.
Teda teraz na to az pozeram, ale normalne dam ruku do ohna, ze som v tejto teme http://www.hojko.com/zahrajme-sa-hru-uh ... -1350.html (uhadni film) hlasoval za Leona ale moj post tam nikde nieje. Este si pamatam ako som pozeral na imdb ci nenajdem Natalie Portman ako malu lebo si to uz moc nepamatam, ale aj tak som to tipol, aj ked som ju poriadne nenasiel.
No a teraz pozeram, nikde nic tam odo mna nieje. Boli snad stratene niake posty v poslednej dobe, alebo ma tam niekto zmazal?
Indigo: Nie, nic nebolo. Ked som po vikende pustal forum, tak tam boli tri alebo styri prispevky, ktore nesedeli, ale nevsimol som si tam nic z tejto temy. Ani si nemyslim, ze by ti to niekto mazal, nie je na to dovod.