Co vas najviac bavi ucit sa?
Co vas najviac bavi ucit sa?
-
-Hajkli-
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
to co clovek chce z vlastnej vole sa vzdy uci lepsie ako to do coho je donuteny.... z mojich predmetov v skole to je asi obcianska a ekonomika, a ked porovnam nemcinu ktoru sa ucit musim lebo ju mam v rozvrhu a anglinu ktoru v rozvrhu nemam ale ucit by som sa ju chcel tak omnoho lahsie si zapametam nejaku vec z angliny ako z nemciny
-
winni
Medium Star
ja sa strasne rad ucim nove a nove veci zahrat na gitarke
waa ja ju mam strasne rad xD aa este sa rad ucim kreslit... teda neze by som sa to ucil ale proste kreslim rad a ked uz nieco obkreslujem tak proste ptm co to uz mam nakreslene tak som to presne nauceny a dokazem to nakreslit znova bez predlohy... a este sa rad ucim... eghm, tvorit web stranky ae to len ked je cas, ale proste ma to bavi tak sa cem aj naucit nieco noveho aby sa trebars rychlesie nacitala abo take cosik heh...
a k ostatnym.. ano vidim nic ste nenapisali tak pripomeniem ze autor skor myslel nieco ineho ako skolu, nieco co vas bavi heh...
a k ostatnym.. ano vidim nic ste nenapisali tak pripomeniem ze autor skor myslel nieco ineho ako skolu, nieco co vas bavi heh...
-
cORP.
Addict
ucim sa to co ma bavi,co ma zaujalo alebo co by som chcel vediet ,no neviem sa ucit zbytocnosti ako literaturu ,a podobne veci ktore mi budu k zivotu na dve veci ,napr na skolach by sa viac podla mna opatila sexualna vychova a hodina ovladania mobilnych zariadeni ako nabozenstvo a dielenske prace na ktorych sa sedi a nerobi nic 
tak nejak, ale skola s tym samozrejme suvisiwinni napísal:pripomeniem ze autor skor myslel nieco ineho ako skolu, nieco co vas bavi heh...
ja napriklad milujem IT a vsetko co s tym suvisi ma fascinuje .. najviac veci co sa tykaju pocitacovych sieti takze o tom dokazem citat a rozpravat hodiny denne
Mňa najviac baví učiť sa angličtinu (ale ako samouk, v škole máme 110 ročnú angličtinárku, ktorá má angličtinu ešte z roku 1848).. Ďalej mám rád fyziku, zemepis, proste ma to baví - a rád si čítam a tým pádom sa aj vzdelávam prostredníctvom internetových úvah na blogoch.. A čo nemusím? Dejepis, chémiu, biológiu..
-
Andi_Cibula
Addict
neviem co ma bavi najviac:
-staroveke vedenie bojov (taktiky, rozmiestnenie, presily, atd.)
-PC (ja som si zrusil zaruku aby som sa pozrel dovnutra PC
)
-lukostrelba
-dejepis(ale ucenie sa databazovo ze rok ten a ten, udalost ta a ta to nemusim)
-chemia (najme pokusy
)
ale najviac asi maliarstvo ( a da sa tym velice dobre brigadovat
)
-staroveke vedenie bojov (taktiky, rozmiestnenie, presily, atd.)
-PC (ja som si zrusil zaruku aby som sa pozrel dovnutra PC
-lukostrelba
-dejepis(ale ucenie sa databazovo ze rok ten a ten, udalost ta a ta to nemusim)
-chemia (najme pokusy
ale najviac asi maliarstvo ( a da sa tym velice dobre brigadovat