Prepalenie software

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
8RAPrezent8
Novice
Novice

Prepalenie software

Príspevok od používateľa 8RAPrezent8 »

zdrawim chcem sa len opytat ze ci mi niekto newiem poradit ako prepalit software w mojej nawigacii....pomoze niekto??
dodo_mt
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Softver sa neprepaluje bud sa "updejtuje" alebo preinstaluvava. Ak mas navigaciu tak by si k nej mal mat aj instalacne cdcka so softverom a mapamy plus softver do PC na preinstalovanie systemu.

dodo
8RAPrezent8
Novice
Novice

no tak to hej ale taka wec je prepac som sa zle wyjadril...ja som tu nawigaciu kupil w nemecku a ta nechce nacitat mapy strednej a wychodnej europy.. a ja uz do nemecka nejdem a potrebowal by som ju prerobit tak aby mi nacitala mapy strednej a wychodnej europy....a to mi to pribalene cd nesprawy...a toto wlastne potrebujem prepalit....a osprawedlnujem sa za zly opis mojho problemu..

//audiotrack: mojko odwikňy si pýsať ako na pokecy, ebo sa to wšetkym zle cita
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Navstiv stranku vyrobcu navigacie alebo stranku vyrobcu softveru a stiahni si potrebne mapy pre vychodnu europu. Su urcite platene. Ak ti vsak ide o to aby ti niekto nalinkoval kde stiahnes mapy tak tu asi tvoj problem nevyriesis....

dodo
8RAPrezent8
Novice
Novice

jooj o to mi nejde...ja praweze mapy mam...ale nejdu mi na nej...a w obchode mi to wyswetlili tak ze sa wyrabaju nawigacie ktore podporuju bud mapu pre zapadnu europu alebo pre strednu a wychodnu europu...a ja mam tu nawigaciu co podporuje len mapy pre zapadnu europu...tak ja hoci tam dam mapy konkretne slowenska newezme ich lebo ich ma zakazane a ja chcem len toto prelomit...aby mi tu mapu wzalo...a netusim ako...som len toto chcel poradit..lebo som pocul ze sa to da....ja nic nechcem odtial iba radu ako to sfunkcnit..
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

V prvom rade treba napisat typ navigacie aby ti mohol niekto poradit a ako druhe viem ze mapy funguju na kluce (nazvime to seriove cisla) o ziadnych blokaciach GPS som nepocul viem ze mapy su blokovane len na seriove cisla nie na regiony...

dodo
8RAPrezent8
Novice
Novice

no tak mam nawigaciu binatone carrera t350..a ked nemam ten kluc tak ako reaguje nawigacie na tie mapy??
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Precitaj si pravidla, konkretne pravidlo 23 ;)
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
Zamknuté