isilo reader je ina aplikacia ako isilox vsak, teda podla toho co som cital, ano, nasiel som len trial verziu, na vyskusanie staci, ide to otvorit, ale je to pre mna namahave citanie, som uz moc zvyknuty na zltohnedy texturovany papier a "dvojstranku" na obrazovkeKesoman napísal:je to v tom ze konverter isilo ma format pdb ale je nejak odlisny a autor isila odmieta kod formatu zverejnit. vyskusaj ci ti ide ten skonvertovany subor otvorit isilo readerom ? (pisem narychlo takze neskor ti napisem ako ja konvertujem doc to pdb)
potom, ked budes mat cas, tak napis ako ten doc do pdb hodit... v com citavas tie subory, ktore si konvertujes sam ?
ak poznas(presnesie si cital) seriu Mec pravdy od Goodkinda, tak vies, ze asi kazde 2-4 knihy su prekladane, inym clovekom(ktory necital predchadzajuce diely), takze nazvy su ako OMG, raz to je nazvane tak, inokedy tak, chvilu som bol strateny o co ide... preto som si to hodil z pdb do doc a nahradzoval slova(cez nahradit a je to vysklonovane, takze to islo celkom rychlo, napr slovo talent som dal nahradit slovom dar, kedze su sklonovane podla toho isteho vzoru, tak pripony sedia... s talentom - s darom), takze by som to chcel dat zase naspat do pdb aby som mohol citat
// takze netreba, uz nemusis pisat ako to konvertujes, teda aspon mne, uz som na to prisiel, ked to vsetko co chcem prepisem vo worde, tak to vsetko oznacim a skopirujem do poznamkoveho bloku, ulozim a prepisem priponu suboru na .ybtxt (otvori to ybook v pohode)