Windows 7 už budúci rok!?

Informácie o software, ankety...
GasThan
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Windows 7 a ovladace/driveri

Príspevok od používateľa GasThan »

Zdravim
Chcem sa spytat ako je to s ovladacmy na Windows7 teda lepsie povedane nejake informacie ako to bude s ovladacmi ...ci budu specialne spravene na windows 7 alebo ako to vlastne bude ? ...vopred DAKUJEM ;)

//GothaR: temy spojene
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows 7 a ovladace/driveri

Príspevok od používateľa MP4-27 »

GasThan napísal:Zdravim
Chcem sa spytat ako je to s ovladacmy na Windows7 teda lepsie povedane nejake informacie ako to bude s ovladacmi ...ci budu specialne spravene na windows 7 alebo ako to vlastne bude ? ...vopred DAKUJEM ;)
kedze kernel je taky isty ako vo VISTE takze ovladace pojdu take ako aj na VISTE a to niektorim idu ovladace aj z XPcka...a ked si napojeny na net ti to moze byt uplne jedno lebo system si ich stiahne sam... :wink:
slovy88
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slovy88 »

MP4-24 napísal:mno ja som skor narazal na to ze to neni obkukane z KDE4 ale z KDE3 :wink:
to co ma KDE4 bude mat Windows mozno az v roku 2015 :)
Ale to je skor tym ze windows nema upgrade OS kazdeho polroka :D ako tym ze odkukava ja si myslim ze oni nemaju problem s programatormi ci dizajnermi.
GasThan
Light Star
Light Star

Re: Windows 7 a ovladace/driveri

MP4-24 napísal:kedze kernel je taky isty ako vo VISTE takze ovladace pojdu take ako aj na VISTE a to niektorim idu ovladace aj z XPcka...a ked si napojeny na net ti to moze byt uplne jedno lebo system si ich stiahne sam... :wink:
No tak skusal som nejake ovladace co mam na vistu a akosi neslapali ....napriklad na mysku Logitech G5 mi nesiel ....a na zvukovku potrebujem tiez sice zvuk mi ide ale potrebujem nastavenia konektorov ....preto sa to pytam....vcera som nainstaloval ovladac na zvuk ktory je na vistu a pobabralo mi to cely zvuk vo windows 7
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ked uz instalujete ovladace z Visty tak nie cele Applikacie.
Systemu treba dat cisto len Ovladace ... Lebo ked instalujes Drivre celou Utilitou tak sa necuduj ked ti to rozhadze cely system.
A v pripade ze ti nefunguje dane zariadenie a ani Windows Update nenajde pre nu Ovladace tak sa na to vykasli.

//autoeditácia príspevku ( 28 Jan 2009, 12:09 )
No prave som nainstaloval Windows 7.
Vyzera to velmi pekne ... Praca celeho systemu je velmi svizna, Drivery mi na zvuk, iGraphics, WiFi (Atheros), BT (Toshiba) nasiel hned.
Zatial mu nemam co vytknut ... Aj to ze mi Vistu hodil do DualBootu pritom som ho o tom neziadal.

Pre tych co miluju mat 90% svojej ramky nevyuzitej ... Po instalacii mam zaplnenych 580MB RAM z 3GB
Po spusteni WMP, Exploreru, Mirandy sa hybe okolo 720MB
Ale podla spravania celeho systemu je vidno ze to je od Korenov prerobena Vista. Indexing bol zastaveny ... 20s po nabehnuti disk zastavi a ani sa nehne.

A Vidno aj prisposobenie na Multi Touch Screeny
Na ploche mam otvorene 3 Okna ... Chytim jedno z nich zatrasem nim a ostatne sa minimalizuju.
Po oznaceni lubovolneho textu sa vedla oznacenia zobrazi mala ikonka Copy a po kliknuti niekam inam Paste.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Shark NX napísal:...
A Vidno aj prisposobenie na Multi Touch Screeny
Na ploche mam otvorene 3 Okna ... Chytim jedno z nich zatrasem nim a ostatne sa minimalizuju.
Po oznaceni lubovolneho textu sa vedla oznacenia zobrazi mala ikonka Copy a po kliknuti niekam inam Paste.
to mi pripomína tento vtip, ktorý chcel povedať asi tolko že už nevedia čo tam pridať aby zaujali užívateľa.
Prílohy
windows_7.png
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Shark NX napísal: Po oznaceni lubovolneho textu sa vedla oznacenia zobrazi mala ikonka Copy a po kliknuti niekam inam Paste.
Na KDE to funguje pár rokov ale sa objaví nielen copy ale pri www adrese aj možnosť hneď otvoriť v prehliadači. Volá sa to Klipper a je tam pamäť na niekoľko označení (obsah clipboardu) a aj po reštarte, keď to niekto tak che. :) Win7 nemám, možno, že už aj tam sa to tak dá nastaviť.
djevil
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djevil »

zdravim..potreboval by som pomoct...ked dam instalovat win7, tak mi vobec nenajde disk...neviete poradit co s tym???
GasThan
Light Star
Light Star

Shark NX napísal:Ked uz instalujete ovladace z Visty tak nie cele Applikacie.
Systemu treba dat cisto len Ovladace ... Lebo ked instalujes Drivre celou Utilitou tak sa necuduj ked ti to rozhadze cely system.
A v pripade ze ti nefunguje dane zariadenie a ani Windows Update nenajde pre nu Ovladace tak sa na to vykasli.
Tak ale ked dam cisto ovladac len tak asi nebudem moct nastavovat jednotlive konektory ze ?
Proste potrebujem toto

//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 21:42 )
No tak som to vyriesil stiahol som normal ovladace ake som mal aj na vistu a na setup suboroch stacilo nastavit v kompatibilite aby to bolo kompatibilne s Windows Vista a je to :)
Prílohy
31. 1.png
jn01
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jn01 »

Cesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.

Vista je najúspešnejší windows všetkých čias. :)
To možno je, ale to že má pomalé jadro a kopírovanie + problémy z bluetooth, no neviem 7 má biť postavená na novom jadre a bude rýchlejšia ,a čosa týka podpory má to biť tieš o niečo lepšie ako Vista, čas ukáže
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Už SA VIE presný dátum vydania 7 ?? :wink:
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

webmasterr napísal:kolko ti zaplatili za reklamu? :lol:

tak ja som si nahodil Win7 na notebook(Asus a6tc) Turion X2 1.6GHz, 2GB RAM, 100GB HDD, GF 7300go

a nemam pocit zeby mi ten win isiel rychlesie ako vista..a ako xp uz vobec nie

ani co sa tyka vydrze baterie tak oproti XP je to o cca 30-40min menej....
mam problem nahodit aj ovladanie wifi, ktore sa umna zapina iba softwarovo....

a uz asi 5x mi zamrzol..musel som vyp/zap....

no uvidim ako to bude s final..ale tato beta sa s mojim bookom nejak nema rada :roll:
podla mna to bude tym "asus"..taky notebook si kupi len zahladeny clovek co vidi ze 4gb ram joooooj...teda v tvojom pripade len 2 ale to si ho musel kupovat davnejsie...s hp by sa ti to nestalo
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ale hovno ... HP so svojimi Pavilionmi "Home Entertaniment PC" Co sa lesknu aj na Baterke ide jeden po druhom dole ... Jedine Ich Bussines Seria sa da na nieco pouzit.
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

webmasterr problem bude medz stolickou a pc kedze mam ASUS za prve za druhe X51R ak nevies co to je za sh.. tak si to daj do googla. Win7 je rychlejsi po kazdej stranke nez Vista a po mnohych nez XP ak neveris tak si to pohladaj hocikde za dalsie nemozes ocakavat ze vsetko pojde bezchybne na bete mimochodom mne a mnoho dalsim ludom po celej tejto planete na tom ide vsetko bez problemov co sa o viste povedat neda, XP je vyborny system avsak kto ma za usami a mysli dopredu si pocka na Win7 a da si ten. to vsetko a este jedno samozrejme ze robim pre MS a toto je len platena reklama :smt044 :aasmile10:

edit:// kubko10 nieje vsetko zlato co sa blysti, to plati aj o pavilionoch a ostatne HP su do 1000E dost naprd zatial co ASUS ma v tomto segmente kvalitnejsie kusky ;-) kto nevie porovnat kvalitu, a najst najlepsie za urcitu cenu a len vidi ze HP uuuuu to bude supa tak by sa mal prejst prevetrat hlavu a dufat ze mu tam padne kusok zdraveho rozumu :idea:
peter818
Novice
Novice

Príspevok od používateľa peter818 »

chcem sa len opytat ze ked si dam windows 7 beta tak ze ci mi podju normalne programy ktore mam aj teraz na xp-cku ako napr: Ghost ,fotoshop, video converter alebo hry ako warcraft TFT alebo CS1.6??
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

ak ti idu na XP nevidim dovod instalovat Win7...ci ti to pojde alebo nie ti nikto na 100% nepovie kedze kazdemu to ide inak :)
peter818
Novice
Novice

Príspevok od používateľa peter818 »

tak idem skusit naistalovat lebo xp mam uz 3 roky a uz nejde bohvieako a uz ma ani dako nebavi.ak pojde tak dam naspat xp...ale dik za odpoved
XtremeQTXX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa XtremeQTXX »

Ake alternativy na virtulne mechaniky este existuju ??
Ten virtual clone drive nedokaze nacitat .mdf image ...........

//problem je s istim imagom co mi na XP siel a teraz (po zmene XP na win 7) nejde ........ ide o hru dark sector ine mdf image to dokaze nacitat len tento nie :(

//daemon tools nejde na win 7 preto som to dal do tejto temy
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

neviem ci toto akurat patri do temy o Win 7 :?
............................
len tak zrazu nejde??? skus Daemon Tools, ja ho vo velkej spokojnosti pouzivam
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

neviete niekde ci sa daju nejak pre aplikaciu nastavit externe ikony ktore sa budu zobrazovat v taskbare? niektore softy maju dost kockate ikony a vyzera to skaredo :)
Napísať odpoveď