tak dám zase ja kedže som našiel zaujímave autičko .....ale tretí krat už necham niekoho iného sľubuje
pomocka :
no značka teda automobilka už dávno zanikla ....
a pridám aj dalšiu foto
Yxo jj ideš no dal som práve preto foto s predu kedže maloktore autičko ma na v predu puklicu inač toto je podla mojích info commander
Olala, ze by som isiel uhadnut prve auto v tejto teme??? To by mohlo byt auticko el senora Columba, cize Peugeot 403. A kedze Columbo sa zacal vysielat od roku 1968, tak to moze byt hociktory z tych 4 typov, ktore sa podla Wikipedie robili. Ak som uhadol, ze ide o Peugeot 403, tak by ste mi snad mohli odpustit aj presny rocnik, kedze som administrator fora a nejake tie vyhody mat musim. Navyse si myslim, ze by to tu asi dlho stalo pri hadani, ked uz ani Kibo nevedel. Ale tipnem, ze to je Peugeot 403, rocnik 1959-1960, dokonca snad kabriolet, hmm???
Aj ja som to uz istotne dakde videl, velmi je mi to povedome... Ale tak nic no, ulohy sa vymenili, teraz idem prosit o pomocku ja...
//autoeditácia príspevku ( 26 Feb 2009, 17:15 )
Tak zda sa ze to mam... Studebaker Champion / Commander (tieto modely boli spredu takmer totozne), 1950-1955